@DanSSS
Multumesc pentru raspuns
Tocmai asta este si ideea in cazul meu, masina sa-mi ofere un consum decent in conditiile unui mers "la munca", insa care sa-mi ofere ceva senzatii daca imi pun bocancii de beton in picior.
1.8TFSI-ul este masina de familie, masina pe care am ales-o pentru confortul si siguranta copiilor insa copii se duc la gradinita cu taxiul <- de unde si nevoia de o a doua masina.
Durerea mea se poate explica prin faptul ca, inaintea A4-lui, am avut de nou timp de app 6 ani un Golf mk5 GT (1.4 twincharged, 170bhp), masina care raspundea f bine la cele enuntate mai sus insa avantajul SSS-ul ar fi doza suplimentara de fun pe care o ofera motorul benzina aspirat. In plus, fiind masina care o voi folosi 90% din timp singur la volan, spatiul nu mai este important - nu ca ar fi fost golful prea mare insa pt asta ramane Audi.
Inca o data multumesc de impresii si scuze pt micul offtopic
@coby din pacate nu mai am varsta (a se citi coloana cervicala) pentru 2 roti, oricat de mult mi-ar placea. In plus, presimt un Veto din partea doamnei
PS: din scurtul istoric al masinilor detinute, este evidenta optiunea catre benzinare
Si inaintea GT-ului am avut tot benzinare, vreo 3
PPS: cand spun consum decent, nu ma gandesc la 4,x-5... Am cam 6.5-7 in mers relaxat cu Audi-ul (CVT), m-as declara multumit cu un 6