Autor Subiect: Consum swift  (Citit de 107107 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Consum swift
« Răspuns #520 : 13.Ian.2014, 08:54:07 a.m. »
Tu esti politist cu radar si vrei sa ma prinzi.  :-))
Nu. As vrea sa-mi fac o curatare de catalizator.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Muttley

« Răspuns #521 : 13.Ian.2014, 09:24:28 a.m. »
Swift nou 2013 cu motor 1.2 benzina
8.4 litri, la o viteza de 140km pe ora
Ce tare! Deci ei n-au schimbat nimic la CB si softul astuia pentru Swift Sport. Nu de alta, da' cam acelasi consum mi-l afiseaza si mie-n conditiile alea.
  • Dacia 1310, Impreza WRX, Ignis Sport

Offline ff_2004_06

« Răspuns #522 : 13.Ian.2014, 05:07:07 p.m. »
Nu. As vrea sa-mi fac o curatare de catalizator.
Poti incerca pe drumul spre Sculeni sau pe Bucium la urcare daca ai nevoie si de adrenalina.  :)
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline Laurentiu

« Răspuns #523 : 14.Ian.2014, 10:17:37 a.m. »
...pe Bucium la urcare daca ai nevoie si de adrenalina.  :)
E "pista" mea de incercare dupa orice fel de reparatii.  ;)
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Dude

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #524 : 18.Ian.2014, 04:54:46 p.m. »
Bun gasit!

Domnilor, vin cu o rugaminte la voi. Sunt in cautarea unei masini de naveta/oras iar Swift-ul este in poll position la momentul de fata. Caut o masina fiabila, prefer benzina aspirata, consumul este important insa nu decisiv - am o masina de familie germana destul de gurmanda si as dori sa am o alternativa pentru naveta de zi cu zi si pt oras ceva mai economica insa factorul Fun este cautat
Ajung in cele din urma si la intrebare/i (cu scuzele de rigoare pentru postul long): care este consumul unui SSS <2010 la un mers extraurban aprox legal ? Un 110-120 constant? 
De asemenea, un consum urban din partea unui posesor ce locuieste intr-un oras mediu... Am citit topicul, am vazut in Bucuresti sau Iasi insa nu am o idee completa si nu stiu daca aa merg pe SSS sau pe 1.3-ul de 92hp

Multumiri anticipate si iertare de intrazneala
D.

Offline Muttley

« Răspuns #525 : 18.Ian.2014, 07:05:02 p.m. »
Germana gurmanda deja-ti da senzatii.
Cand faci naveta, rutinat p-acelasi drum monoton, eu cel putin nu mai am chef de senzatii.
Swift 1.5. Senzatii moderate si consum mic (cred).

E doar o parere.
  • Dacia 1310, Impreza WRX, Ignis Sport

Offline coby

« Răspuns #526 : 18.Ian.2014, 07:13:10 p.m. »
Vrei senzatie ia ti motor  :-))
auto si moto

Offline Dude

• Newbie
  • *
Consum swift
« Răspuns #527 : 18.Ian.2014, 07:25:20 p.m. »
@DanSSS
Multumesc pentru raspuns
Tocmai asta este si ideea in cazul meu, masina sa-mi ofere un consum decent in conditiile unui mers "la munca", insa care sa-mi ofere ceva senzatii daca imi pun bocancii de beton in picior.
1.8TFSI-ul este masina de familie, masina pe care am ales-o pentru confortul si siguranta copiilor insa copii se duc la gradinita cu taxiul <- de unde si nevoia de o a doua masina.
Durerea mea se poate explica prin faptul ca, inaintea A4-lui, am avut de nou timp de app 6 ani un Golf mk5 GT (1.4 twincharged, 170bhp), masina care raspundea f bine la cele enuntate mai sus insa avantajul SSS-ul ar fi doza suplimentara de fun pe care o ofera motorul benzina aspirat. In plus, fiind masina care o voi folosi 90% din timp singur la volan, spatiul nu mai este important - nu ca ar fi fost golful prea mare insa pt asta ramane Audi.
Inca o data multumesc de impresii si scuze pt micul offtopic

@coby din pacate nu mai am varsta (a se citi coloana cervicala) pentru 2 roti, oricat de mult mi-ar placea. In plus, presimt un Veto din partea doamnei

PS: din scurtul istoric al masinilor detinute, este evidenta optiunea catre benzinare :D
Si inaintea GT-ului am avut tot benzinare, vreo 3

PPS: cand spun consum decent, nu ma gandesc la 4,x-5... Am cam 6.5-7 in mers relaxat cu Audi-ul (CVT), m-as declara multumit cu un 6
« Ultima Modificare: 18.Ian.2014, 07:37:14 p.m. de Dude »

Offline coby

« Răspuns #528 : 18.Ian.2014, 07:39:41 p.m. »
Cam greu o decizie pt o masina sa fie si sport si dimensiuni convenabile si comoda ( coloana ! ) . Iti trebuie ceva clasa mica dar care sa fie puternica insa si cat de cat sigura  :D ; si eu cautam asa ceva mai demult dar fie vb intre noi ( si eu am audi - nimic nu se compara cu ea ) si am renuntat la idee .
« Ultima Modificare: 18.Ian.2014, 07:47:38 p.m. de coby »
auto si moto

Offline Dude

• Newbie
  • *
Consum swift
« Răspuns #529 : 18.Ian.2014, 07:48:01 p.m. »
Cand ziceam de coloana, ma gandeam la motocicleta :) altminteri coloanei mele ii este dor de suspensie sport...
Pentru mine fun inseamna munte si curbe, dec ateva ori pe an, in niciun caz autostrazi si cox iar Swiftul exceleaza la cornering si handling, f importante pt mine

Raman in continuare curios cu consumul, cifrele oficiale sunt asemanatoare si s-ar putea extrapola insa as aprecia pareri directe