Turatia mica genereaza consum mic cand se merge constant. In perioadele de tranzitie sau mai exact accelerari repetate cum e mersul in oras e bine ca motorul sa mearga in zona de cuplu maxim..adica putin sub si putin peste acest reper. In cazul de fata si o spun din experienta acest motor se simte bine in zona 3000 rpm la mersul in oras. Daca cauti o diagrama de putere si cuplu pentru acest motor vei observa ca efortul depus de motor (adica cuplu) sa accelereze la 2400 rpm este acelasi ca la 4500 rpm de exemplu....deci si consumul generat este acelasi. Alt aspect important este sa reusesti sa mergi constant.
Ca o paranteza: am o cunostiinta, femeie pe la 50 de ani, a trecut de pe tico pe Swift....nu sarea de 2500 rpm si schimba viteza...avea consum mediu 13%...cand am vazut am zis ca are ceva masina, stiind ca a mea, identica fiind, nu consuma mai mult de 9 in acelasi oras. Am facut 2 drumuri cu ea, eu fiind pe locul din dreapta si indemnand-o sa tureze mai mult motorul...consumul scazuse la 11% dupa o distanta relativ mica.