....de fiecare data cand citesc pe aici raman asa
odata..am reusit sa scot si eu un 6.2 pe ruta Predeal-Oradea.Dupa ce am venit acasa in ianuarie,dupa Revelion.Era zapada,eram cam fara chef si masina era goala.
Saptamana trecuta am fost la Budapesta,pe autostrada Debretin-BP.Am intrat pana la podul cu lanturi dimineata la ora 9 si inapoi catre casa....pe autostrada deja eram pe galben,am mai bagat 14 litri de benzina,care s-a si tocit pana la Oradea....vorbim aici de 600 de km.+,- 2,3....si cam tot timpul tocesc aproape un rezervor si jumatate pe 600 de km,ruta Oradea-Bacau fiind tot la aceasta distanta prin Brasov.
As mentiona faptul ca pe autostrada nu am depasit 140 km/h,am fost goala cu inca 2 persoane cu greutatea decenta si pe ruta Oradea-BC mereu sunt singura si tot asa,nu depasesc 120-130 km/h...ca am mare nevoie de permis,doar pur si simplu,vreau sa fac aia 600 de km daca se poate in mai putin de 13 ore.
Evident nu vreau sa zic,ca nu se poate sa scoti un consum de 5.2 sau de genu'...dar daca mergi in asa fel ca nu asta sa fie prioritar ,nu trebuie sa te miri ca nu prea iese acest consum.
Zic asta,pentru ca citesc multi pe aici,care vor sa isi faca o parere inainte de a cumpara un swift si poate nu ar strica sa mai vada si alte cazuri decit alea fericite.(hate me now!
)