Autor Subiect: Consum swift  (Citit de 107141 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Consum swift
« Răspuns #330 : 30.Sep.2010, 02:57:21 p.m. »
huh?What? Ce? de ce-i special? Ca i s-au "falfait" doua stegulete?
Tu! :)
@WayOfLife tu cand mergi cu mine este ca scori consumuri negative? :D remember Yanitza?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #331 : 01.Oct.2010, 11:14:04 a.m. »
....de fiecare data cand citesc pe aici raman asa  :-O
odata..am reusit sa scot si eu un 6.2 pe ruta Predeal-Oradea.Dupa ce am venit acasa in ianuarie,dupa Revelion.Era zapada,eram cam fara chef si masina era goala.
Saptamana trecuta am fost la Budapesta,pe autostrada Debretin-BP.Am intrat pana la podul cu lanturi dimineata la ora 9 si inapoi catre casa....pe autostrada deja eram pe galben,am mai bagat 14 litri de benzina,care s-a si tocit pana la Oradea....vorbim aici de 600 de km.+,- 2,3....si cam tot timpul tocesc aproape un rezervor si jumatate pe 600 de km,ruta Oradea-Bacau fiind tot la aceasta distanta prin Brasov.
As mentiona faptul ca pe autostrada nu am depasit 140 km/h,am fost goala cu inca 2 persoane cu greutatea decenta si pe ruta Oradea-BC mereu sunt singura si tot asa,nu depasesc 120-130 km/h...ca am mare nevoie de permis,doar pur si simplu,vreau sa fac aia 600 de km daca se poate in mai putin de 13 ore.

Evident nu vreau sa zic,ca nu se poate sa scoti un consum de 5.2 sau de genu'...dar daca mergi in asa fel ca nu asta sa fie prioritar ,nu trebuie sa te miri ca nu prea iese acest consum.
Zic asta,pentru ca citesc multi pe aici,care vor sa isi faca o parere inainte de a cumpara un swift si poate nu ar strica sa mai vada si alte cazuri decit alea fericite.(hate me now! :) )

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #332 : 01.Oct.2010, 11:33:24 a.m. »
Da si eu sunt de parere ca masina lui WOL este speciala sau poate el ca e mai subtirel si nu are forta sa apese pe aceleratie (WOL stii ca glumesc), si eu ma tot minunez cand vad ce consumuri scoate. Am scos si eu odata Ploiesti-Bucuresti 5.1 sau 5.2 mers cu 10 km peste viteza legala, am mai scos un consum asa mic Brasov-Bucuresti intr-o duminica noaptea...plecat la 10 din brasov...dar am mers la vale si constant...trafic putin, ce pot sa zic este ca a fost f plictisitor....si cand stii ce poate si cum accelereaza acest motoras de 1.3 nu prea poti sa-te abtii. Pe autostrada la viteza 130-140 e maricel consumul 7-7.7...am observat ca la 120 consuma cam 6, deci ca nu esti presat de timp poate merita. Cand merg la drum lung fac 550-600 de km cu un plin la un mers normal pentru mine adica medie de 75-80 km/h (cand nu e vorba de autostrazi sau ambuteiaje). Daca as merge ca WOL poate as reusi sa scot consum apropiat cu al lui....dar m-as plictisii cumplit :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #333 : 01.Oct.2010, 12:00:39 p.m. »
Cand ai o pisica ce doarme in poala lui zooky timpul nu mai este ceva ce trebuie luat in calcul. Pisica TREBUIE sa doarma! :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #334 : 01.Oct.2010, 12:43:38 p.m. »
apai ,asta se intelege! in vederea consumului redus ,trebuie sa imi obisnuiesc motanul cu plimbatul !  :D (ca am si eu un zvapaiat in dotare,pe nume Balu. )

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
« Răspuns #335 : 01.Oct.2010, 04:23:44 p.m. »
Deci eu care am 3 pisici inseamna ca voi consuma 2l/100?  :inteligent:

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #336 : 01.Oct.2010, 07:33:14 p.m. »
Nu,inseamna ca o sa ai mult par in masina. :D
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline mihaela310

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #337 : 03.Oct.2010, 07:53:01 p.m. »
update de azi
iasi-sibiu-mrea sambata-iasi - total 935.7 km consum mediu 5.8l.. a ramas intepenit de la dus la valoarea asta (stil de condus - cam 65% extraurban zic eu, semilegal, viteza max 120km/h, uneori ceata si ploaie)

partea buna e ca am depasit 2000 de km la volanul lui suzukila
eu zic ca atata e rodajul,,,

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
« Răspuns #338 : 03.Oct.2010, 09:18:36 p.m. »
Rodajul e gata sa zicem ....dupa primii 1000 de km poti incepe sa accelerezi mai tare...sa mai urci in ture...dar motorul nu este inca asezat..o sa-l simti in timp ca se mai lasa...adica mai scade consumul si accelereaza mai usor, in linii mari ai scapat de ce era mai greu. Drumuri libere si sa-te bucuri de masinuta.

Offline mihaela310

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #339 : 03.Oct.2010, 09:31:34 p.m. »
multumesc si tu