0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Eu ca singura metoda de a micsora consumul vad: sa mergi in permanenta subturat, sa dureze 5 minute pana ajungi la 90 de km/h si asta sa fie viteza maxima si sa nu depasesti 2500 RPM. Ar mai fi sa nu accelerezi la deal, sa lasi pe liber la vale si sa calatoresti mereu singur in masina si fara bagaj.. Deasemenea sa stai aproape de un tir pe cat posibil [sau de o masina putin mai mare si mai inalta ca a ta] - NERECOMANDAT. Ideal este sa conduci doar pe relief drept [gen relieful din delta, si nu prin muntii moldovei]. De azi ma fac baiat cuminte sa imi scad consumul. Ca de.. E criza.. O sa imi las roata de rezerva acasa si o sa plec mereu cu 15 min mai devreme, sa nu trebuiasca sa ma grabesc. Va salut.
Citat din: Alex-Swift 1.3 GLX din 16.Ian.2010, 08:12:48 a.m.Eu ca singura metoda de a micsora consumul vad: sa mergi in permanenta subturat, sa dureze 5 minute pana ajungi la 90 de km/h si asta sa fie viteza maxima si sa nu depasesti 2500 RPM. Ar mai fi sa nu accelerezi la deal, sa lasi pe liber la vale si sa calatoresti mereu singur in masina si fara bagaj.. Deasemenea sa stai aproape de un tir pe cat posibil [sau de o masina putin mai mare si mai inalta ca a ta] - NERECOMANDAT. Ideal este sa conduci doar pe relief drept [gen relieful din delta, si nu prin muntii moldovei]. De azi ma fac baiat cuminte sa imi scad consumul. Ca de.. E criza.. O sa imi las roata de rezerva acasa si o sa plec mereu cu 15 min mai devreme, sa nu trebuiasca sa ma grabesc. Va salut.Daca gandea si nevasta-mea in toti anii astia asa...... acum eram milionar .