M-am uitat mai atent la vechiul SX4: arată bine, e un design reușit, bordul mi se pare chiar mai atractiv decât la urmașul de astăzi.
Cutia automata era unul din motivele de schimbare a mașinii (declarata de inițiatorul topicului), din ce am citit e o cutie reușită cea folosita pe SX4 S Cross, chiar daca nu e cu dublu ambreiaj.
Mi-aș fi dorit și un ACC, dar nu s-a încadrat în buget. Așadar, de la buget pleacă toate ...
@shpeedy E ceva adevăr în riscul de pierdere al permisului cu motoarele astea mai fâșnețe: de multe ori mă simt tentat sa accelerez până intră turbina și zvâcnește mai bine.
Mașinile noi au mai multe gadgeturi; că sunt utile sau nu, e discutabil. Ele definesc noul și modernul.
Am și eu o mașină veche al cărei motor merge super ok, la fel direcția și restul. Însă, nu are nici măcar computer de bord, să nu vorbim de cruise control sau keyless start.
Este o evoluție în industria auto care te face sa îți dorești ultimele achizitii pentru un condus mai plăcut și poate mai sigur.
O întrebare legată de sfatul adresat lui
@vali22 privind amânarea schimbării mașinii: la ce ne așteptăm în următorii 3-4 ani de la Suzuki in materie de modernizare ? Au în plan mașini full electrice, mașini autonome nivel 3, HUD cu realitate augmentata ? Recentul contract cu Toyota am înțeles că va genera ceva model mild hibrid și cam atât.