Autor Subiect: Sfat achizitionare Suzuki  (Citit de 15379 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Sfat achizitionare Suzuki
« Răspuns #30 : 04.Feb.2012, 01:56:29 p.m. »
Tinand cont ca au aparut pe strazile noastre de multi ani, nu mai experimenteaza chiar toti.Exista netul care te ajuta.
Go Terios!!!:)

Offline adrian_r5

« Răspuns #31 : 04.Feb.2012, 02:04:16 p.m. »
nu mai experimenteaza chiar toti.
Normal ca "nu mai experimenteaza chiar toti" ... important e sa-i gasesti pe aia care stiu despre ce e vorba  ;)

Exista netul care te ajuta.
Stiu ... am manualul de service ... evident ... "de pe net"  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sfichiu

« Răspuns #32 : 29.Iun.2012, 11:50:06 a.m. »
Nu mai deschid alt topic pentru urmatoarea problema:un amic vrea sa cumpere unul din SX4 de la :http://carvit.ro/results.php?cat=15&car_state=second-neavar&registred_country=-1&make=94&model_id=1591&pret1=&pret2=&county_id=0&fabr1=2005& unul portocaliu ,si crede ca pretul e cam mic.Voi ce creti?din intamplare cunoaste cineva locatia sau chiar le-a vazut? :-?
  • VITARA S ,Matiz

Online bisti

« Răspuns #33 : 29.Iun.2012, 12:14:41 p.m. »
Pretul e ok. Masina e GLX, e cea mai slaba echipare. Pretul initial cred ca a fost pe la 14000. Daca au avut parc Suzuki au beneficiat si de discount major.

Offline adrian_r5

« Răspuns #34 : 29.Iun.2012, 12:17:52 p.m. »
crede ca pretul e cam mic
... daca despre asta e vorba ... nu-i nici o problema daca "pretul e cam mic" ... din ce scrie acolo "PRETUL ESTE NEGOCIABIL" ... deci poate sa-i dea omului mai mult  >:)
Din ce vad in poze e varianta de echipare GC AC ... cea mai ieftina care s-a gasit in Ro ...

L.e. - acum m-am uitat mai atent ... ambele "portocalii" par sa fie de fapt acceasi masina ... da' mi se pare ciudat ca scrie "Prima inmatriculare: 2009/10" ... la ora aia nu trebuia sa fie deja SX4 "facelift" ?

« Ultima Modificare: 29.Iun.2012, 12:23:01 p.m. de adrian_r5 »

Online bisti

« Răspuns #35 : 29.Iun.2012, 12:33:47 p.m. »
N-are cum sa fie aceeasi masina, una are 31k km si una 58k.

Offline adrian_r5

« Răspuns #36 : 29.Iun.2012, 12:45:12 p.m. »
una are 31k km si una 58k.
right  ;)

Inseamna ca sint 2 masini ale aceleiasi persoane juridice  >:D<

Offline sfichiu

« Răspuns #37 : 29.Iun.2012, 01:34:53 p.m. »
Da, sunt 2 masini ale aceluiasi proprietar.a dat telefon si una e vanduta.
  • VITARA S ,Matiz

Online bisti

« Răspuns #38 : 29.Iun.2012, 01:42:36 p.m. »
scrie "Prima inmatriculare: 2009/10" ... la ora aia nu trebuia sa fie deja SX4 "facelift" ?

Probabil de aceea e si pretul acesta mic de vanzare. Au avut vreo promotie de end.of.life + discount la mai multe bucati si nu au cum sa le vanda mai scump pentru ca au amortizare in timp. Pretul e super daca iei in considerare ca la banii astia gasesti Logan SH cu ceva km, ceea ce oricum e in alta clasa.

Offline Snick

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #39 : 13.Aug.2013, 10:31:42 a.m. »
Salut , acesta ar fi primul meu post / thread pe acest forum , prin care va si salut pe toti .
Nu am putut inca sa postez la descrierea masinii , pentru ca in acest moment am o dilema si sper sa gasesc aici cateva pareri in a lua o decizie.
Sa trec direct la subiect . Dupa multe cautari pe net si site-uri de " specialitate " in vanzarea masinilor ... am decis ca este timpul sa imi cumpar a doua masina ( prima ramanand prietenei ) si am ajuns la 2 variante :

Suzuki Ignis VS Suzuki Jimny

Stiu ca sunt 2 platforme destul de diferite .. dar raportul calitate pret ( din ce am citit ) ar fi cel mai ok pentru suma in jurul careia ma invart ( 2000 - 2500 euro / taxa discutabil ) .

Okey , am luat un pic forumul la purechat ieri ... dar nu pot sa zic ca am si gasit exact exact ce m-ar fi interesat .
Pareri despre consumul urban / preturi piese ( si acum ma gandesc la cele mai " banale " ..ulei / bucsi / amortizoare / placute ... sa zicem lucruriile uzuale care se schimba la un X timp ) .

Pentru Ignis am vazut ca sunt 2 modele ( sunt convins ca cineva o sa ma corecteze ) unul 4x4 iar altul simplu .
Din nefericire am inteles ca cel 4x4 ... este 4x4 permanent ... nu are diferential pt 2x4 / low ...ceea ce ma duce cu gandul al unui consum maricel pt oras ( sunt din Bucuresti )  si asa am ajuns la modelul fara 4x4 ... care am vazut ca se invarte in jurul sumei de 2000 - 2500 ( inmatriculate ) .

Pe de alta parte ... Jimny-ul ... pare o masina foarte interesanta si de oras ... cat si pentru iesire mai ... speciale ...
Cam cat de spatios este in interior / comfortabil ?
La fel daca se poate spune un pret pe piesele de baza / consum .

Si cand ma refer la preturi piese ... ma gandesc la un magazin cu preturi decente ( cum am eu in acest moment la Apaca magazinul pt Daewoo )

In mare masina asi folosi-o cam 70 % urban ( plimbari prin minunata noastra capitala ) si restul pe drumuri decente ( daca asi alege o masina care sa nu aibe 4x4 ) , iar motorul de 1.3 ajuta si la pretul asigurarii cat si eventualei inmatriculari .

Va multumesc anticipat si sper ca nu v-am plictisit cu postarea asa de lunga :) . Bafta