Nu stiam de chestiile astea, insa pe mine m-a deranjat alta chestie. Intamplator acum putin timp am vrut sa ma log-ez pe youtube si mi-a cerut sa-mi conectez contul de un cont gmail, altfel nu mai pot accesa contul youtube. Zis si facut atunci pe moment, insa urmatoarea miscare ... cred ca renunt la ambele. Nu-mi place incercarea asta de a conecta, controla, lega .... subjuga pana la urma de serviciile proprii. Lucrurile tind sa devina religie, la fel ca Apple&Co, facebook si altele.
Pana una alta eu recomand alta solutie pentru doritorii unui mail decent. Alegeti un serviciu de email care va aranjeaza si care nu va pune in situatia de a intra intr-un "MATRIX", doar pe motivul ca e gratuit si ca asta e ... tre' sa te supui valului.
Platiti; si astfel puteti sa aveti control asupra a ceea ce faceti. Eu de ~7 ani am Yahoo platit. Dau ~20 USD/an pentru varianta cea mai mica si sunt sigur ca orice schimbare in politici se face cu acordul meu, am spam mai putin, am setari suplimentare de securitate, confidentialitate ... etc. Pana acum sunt foarte multumit de cum merge. Nu sunt client VIP insa am o chitanta; oricat de mica ar fi suma platita, reprezint mai mult decat ZERO atat cat inseamna un cont gratuit, iar asta imi da dreptul de a cere ceva in schimbul a ceea ce platesc.