Autor Subiect: Google pune lupa pe utilizatorii sai - 1 Martie 2012  (Citit de 12096 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Google pune lupa pe utilizatorii sai - 1 Martie 2012
« Răspuns #20 : 30.Ian.2012, 04:33:01 p.m. »
Mail primit azi :...

Stimat utilizator Google,
Vom renunţa la peste 60 de politici diferite de confidenţialitate pentru produse şi servicii Google şi le vom înlocui cu una singură, mult mai scurtă şi mai uşor de citit. Noua noastră politică va acoperi mai multe produse şi funcţii şi va reflecta dorinţa noastră de a crea o experienţă unitară, frumoasă, simplă şi intuitivă în cadrul produselor şi serviciilor Google.
Considerăm că este foarte important, aşadar vă rugăm să acordaţi câteva minute pentru parcurgerea Politicii de confidenţialitate şi Termenilor şi condiţiilor actualizate la http://www.google.com/policies/. Aceste modificări vor intra în vigoare la data de 1 martie 2012.

Simplu de lucrat cu mai multe produse
Noua politică Google reflectă o experienţă unitară a utilizării produselor, care să vă ofere ceea vă doriţi, atunci când vă doriţi. Fie că citiţi un e-mail care vă reaminteşte să programaţi o reuniune de familie, fie că găsiţi un videoclip preferat pe care doriţi să îl distribuiţi, vrem să ne asigurăm că puteţi trece cu uşurinţă între Gmail, Google Calendar, Căutarea Google, YouTube sau orice alt serviciu care vă este necesar în viaţa de zi cu zi.
Personalizat pentru dvs.
Dacă sunteţi conectat(ă) la Google, vă putem sugera interogări de căutare – sau vă putem personaliza rezultatele căutărilor – pe baza intereselor pe care le-aţi exprimat în Google+, Gmail şi YouTube. Vom înţelege mai bine ce versiune de Pink sau de Jaguar căutaţi şi vă vom oferi mai rapid acele rezultate.
Uşor de distribuit şi de colaborat
Când postaţi sau creaţi un document online, de multe ori vă doriţi ca alte persoane să îl vadă şi să contribuie. Prin memorarea informaţiilor de contact ale persoanelor cărora doriţi să îl distribuiţi, vă facilităm distribuirea în toate produsele sau serviciile Google, cu un număr minim de clicuri sau de erori.

Protejarea confidenţialităţii nu s-a modificat
Scopul nostru este să vă oferim cât mai multă transparenţă şi cât mai multe opţiuni, prin produse ca Tabloul de bord Google şi Managerul preferinţelor anunţurilor, împreună cu alte instrumente. Principiile noastre de confidenţialitate rămân nemodificate. Nu vom vinde informaţiile dvs. personale şi nici nu le vom distribui fără permisiunea dvs. (în afara cazurilor rare, cum ar fi solicitările juridice justificate).
Aveţi întrebări?
Avem răspunsuri.
Vizitaţi secţiunea de Întrebări frecvente la http://www.google.com/policies/faq/ pentru a afla mai multe despre aceste modificări. (Am considerat că utilizatorii noştri vor avea între una şi 22 de întrebări.)

Notificare privind modificarea
1 martie 2012 este data la care intră în vigoare noile versiuni ale Politicii de confidenţialitate şi ale Termenilor şi condiţiilor. Dacă alegeţi să utilizaţi în continuare Google după aplicarea modificării, o veţi face în conformitate cu noua Politică de confidenţialitate şi cu noii Termeni şi condiţii.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #21 : 30.Ian.2012, 04:55:35 p.m. »
Eu nu am mai primit... :D...nu mai am pe ce.
Go Terios!!!:)

Offline bisti

« Răspuns #22 : 30.Ian.2012, 07:26:31 p.m. »
Eu am primit mail pe contul paralel. Nu pe cel de la google.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #23 : 30.Ian.2012, 07:46:46 p.m. »
Ce hotarat esti @lucianer! Si-a mai sters cineva adresa de gmail?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #24 : 30.Ian.2012, 10:19:41 p.m. »
Sunt.Si sunt curios sa aflu noutati de la "It"-isti de pe forum...si poate intr-un format pe intelesul tuturor celor care sunt cititori. :)
Iata si pagina mea de start  "google" :D

« Ultima Modificare: 30.Ian.2012, 10:22:47 p.m. de lucianer »
Go Terios!!!:)

Offline tony83

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #25 : 31.Ian.2012, 07:06:38 a.m. »
Salutare tuturor, defapt nu e vorba doar de google prieteni buni si alta alternativa nu prea o sa fie,cum scria cineva mai inainte ca o sa ne indreptam spre alte motoare, e vorba de tot inernetul ca si ansamblu adica vrea sa inceapa un fel de sclavagism al internetului adica sub masca unui tratat vor sa ingenuncheze tot internetul si anume va fi inregistrat de anumite organizatii tot ce face fiecare pe internet si daca nu le convine ceva vor avea dreptul sa inchida orice, oricand vor considera ei dupa bunul lor plac fara sa te anunte pe tine utilizator si fara sa ai cea mai mica posibilitate la replica. In continuoare voi posta un scurt articol din "ADEVARUL" si cine e interesat se documenteaza mai departe.Bafta

"Ce este ACTA?

ACTA (Anti Counterfeiting Trade Agreement) este un tratat internaţional care are ca scopuri declarate respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, inclusiv pe internet şi combaterea pirateriei cu bunuri de lux, muzică şi filme. Negocierile au început în 2008, dar au fost ţinute secrete. Joi, 22 de state europene s-au alăturat celor care au iniţiat proiectul: SUA, Canada, Australia, Japonia, Mexic, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Coreea de Sud şi Elveţia. Pentru ca prevederile actului să fie aplicate la nivelul UE este însă nevoie de aprobarea Parlamentului European. Aleşii îşi vor exprima votul cu privire la acest subiect în luna iunie."

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #26 : 31.Ian.2012, 11:00:41 a.m. »
Si-a mai sters cineva adresa de gmail?
Nu, si nici nu am de gand... De parca pana acum nu monitorizau tot ce scriam acolo :-j Sau de parca Yahoo n-ar face asta. Am conturi si pe Google si pe Yahoo, dar in ultima vreme am trecut mai mult pe Google tocmai pentru ca imi place mult mai mult interfata si modul de lucru al mailului decat cel de pe Yahoo. Contul de Yahoo il mai folosesc doar pentru messenger.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline bisti

« Răspuns #27 : 31.Ian.2012, 11:07:35 a.m. »
Stati linistiti ca americanii au fost primii care au cerut asa ceva.

Asa ca, google sau yahoo, tot acolo se ajunge. Nu imi sterg nici contul de gmail nici de ym.

Momentan safe sunt numai domeniile din Rusia. Acolo nu se baga nimeni si nici nu ii monitorizeaza.  Singura problema este limba.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #28 : 31.Ian.2012, 11:13:52 a.m. »
Ma intrebam ceva - Google ma monitorizeaza in ce fel? cand intru pe site-uri in urma unei cautari pe Google, ori cand accesez site-uri si am si mailul de Google logat? sau cum?
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline bisti

« Răspuns #29 : 31.Ian.2012, 11:32:40 a.m. »
Iti "recomanda" cautarile in functie de zona in care stai. Zona o restrange dupa IP si provider.

In momentul in care gaseste drepturi de copyright incalcate - postezi o poza de pe google la tine pe blog sau pe facebook, iti poate opri accesul la internet, iti poate inchide pagina de internet, iti poate cere daune materiale sau poate chiar proces penal.