Autor Subiect: Probleme la ambreiaj  (Citit de 66711 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Probleme la ambreiaj
« Răspuns #80 : 15.Feb.2012, 11:06:55 a.m. »
ma asteptam sa vad serviceurile de DDiS-uri si totusi nu...
Oare care este ponderea DDiS-uri din totalu' SX4 vindute la noi  :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bogogica

« Răspuns #81 : 15.Feb.2012, 07:39:06 p.m. »
Aproape am scapat azi de miros....se mai simte doar daca il adulmeci stiind ca trebuie sa fie acolo. Incep sa cred din ce in ce mai tare ca ESP-ul "strica tot" azi am facut manevre cu si fara ESP si diferenta de miros este clara. La cele mai mici manevre ce au implicat pierderea aderentei pe vreo roata in cazurile in care ESP-ul este activ se emana miros din ce in ce mai pregnant. Cum dezactivez ESP-ul masina "miroase"normal, a bradut  :D

In ceea ce priveste ponderea doar catre benzine, tind sa afirm ca e clar ca ambreiajul este subdimensionat doar la acestea.

Offline adir

« Răspuns #82 : 16.Feb.2012, 10:04:41 a.m. »
Macar exista posibilitatea ca in cazul in care iti cedeaza ambreiajul, sa-l schimbi cu ceva mai zdravan?  :-/
  • SX4

Offline Laurentiu

« Răspuns #83 : 16.Feb.2012, 10:24:23 a.m. »
...exista posibilitatea ... sa-l schimbi cu ceva mai zdravan?  :-/
Degeaba il schimbi cu ceva mai zdravan daca plesneste un rahat de garnitura de cauciuc ce tine "inchis" in rulmentul de presiune lichidul de frina pt actionarea lui.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Seteh

« Răspuns #84 : 16.Feb.2012, 10:26:32 a.m. »
Salut.
Confirm si eu ca miroase cu ESP on. Si ieri si alaltaieri a mirosit cand a bagat-o sotia in parcare (ea merge cu masina). Azi o sa incerce cu ESP off.
Nasii nostri au si ei SX4 gs si luni i-au prajit ambreiajul (ma rog , doar nasa  :P ) . A ramas blocata pe o straduta si a zis ca mai bine da inapoi sa iasa. Din pacate pana a reusit a terminat ambreiajul . Se poate merge cu masina dar patineaza ingrozitor (am facut o tura cu ea ) si nu poti sa stai in masina de miros  :( .
Nemaifiind in garantie il schimba azi cu un ambreiaj Luk aftermarket. Nici nu a vrut sa auda de OE  :). Sper sa pot intra in posesia ambreiajului vechi sa vad cum arata si sa ii fac si niste poze. Poate maine pot sa vad cum se comporta masina cu ambreiajul nou si daca mai miroase la manevre .
SX4 gs 4X4 esp 1,6

Offline LTD

« Răspuns #85 : 16.Feb.2012, 10:34:07 a.m. »
daca masina mai e in garantie trebuie schimbat tot cu piese suzuki ca altfel pierzi din garantie nu stiu ce... da' o sa sun la autonet sa intreb...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline LTD

« Răspuns #86 : 16.Feb.2012, 11:35:53 a.m. »
nu se pierde nimic la garantie. ca e consumabil. am intrebat si mi s-a raspuns. :)
@Seteh: de unde e cumparat kitul Luk? cit costa? in ce tara e produs? merci...

подписи для форумов

Offline Seteh

« Răspuns #87 : 16.Feb.2012, 11:55:18 a.m. »
L-a cumparat de la firma la care lucrez  :P . Lucrez la un importator de piese auto . Din pacate nu lucram cu persoane fizice , ea avand firma .
Un pret corect la un magazin de piese ar fi in jur de 900 ron . Este vorba de kit placa+disc fara rulment.
Dupa cum au mai spus unii colegi in paginile din urma este mai scump pe aftermarket decat pe OE.
SX4 gs 4X4 esp 1,6

Offline Seteh

« Răspuns #88 : 16.Feb.2012, 06:23:18 p.m. »
Sorry daca nu am voie dublu post .
Am cautat pe gugle si mi-am dat seama ca nu numai ale noastre miros asa. Acum nu am avut rabdare sa citesc daca se si strica sau doar miroase dar la o mica cautare dupe "burning clutch in snow " si "clutch burnt in snow " (daca aveti rabdare puteti sa va uitati si voi) apar urmatoarele masini : jeep , mini , subaru, toyota.
SX4 gs 4X4 esp 1,6

Offline LTD

« Răspuns #89 : 16.Feb.2012, 07:01:17 p.m. »
al meu sigur s-a dus...
adica, cind a mirosit, apoi a mirosit ca pixu da' macar masina mergea...
da' acum nu miroase si partineaza de zor...

подписи для форумов