0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Totul s-a intamplat pe neasteptate si fara vreun semnal si bineinteles in alt oras decat in cel in care locuiesc. Am parcat masina bine merci si dupa o ora cand sa plec am apasat ambreiajul, ca de obicei, si am simtit ca nu mai este la fel. Nu am mai putut baga intr-a intaia si am ramas in acel loc, fara a mai putea face ceva. Atunci cand apesi pe pedala nu mai debraiaza, nu mai poti baga in viteze. Pedala e moale, nu mai simti acea rezistenta la apasarea ei. M-am uitat pe la motor si furtune, nu se vede nimic curs, am incercat sa fac o aerisire la furtunul care duce la cutie, iese lichid de frana dar atunci cand apesi pedala de ambreiaj nu tasneste lichidul, semn ca nu se face presiune; Lichidul in vasul pompei de frana este la nivel. Fiind ambreiaj hidraulic, care ar putea fi cauza? Am chemat pe cineva de la un service, s-a bagat sub ea si a dat verdictul dintr-o privire: "du-te si cumpara rulmentul de presiune". A motivat ca este ud la cutie, dedesupt si ca asta ar fi. Chiar asa repede sa "cada" rulmentul, tinand cont ca masina are doar 25000 km, fabricatie iulie 2008? De aceea am preferat sa o tractez, sa o duc acasa si urmeaza sa o bag in service sa demonteze si abia apoi sa cumpar ce o fi de cumparat. Dar mai intai va intreb daca s-a mai confruntat cineva cu probleme asemanatoare si cum i-a dat de cap, poate ca scap de o demontare de cutie si o fi altceva mai simplu. Astept sugestii si pareri. Va multumesc anticipat.
de vina a fost rulmentul de presiune...s-a deteriorat simeringul care mentine presiunea in circuit si impiedica lichidul de frana sa iasa.
Pentru un rahat de oring sau simering sa cumperi un rulment de presiune, e prea de tot.
Din carton daca erau facute si tot tinea mai mult.Tare cred c-am luat plasa cu masinile astea. Ma cam bate gindul ca or fi fost niste rebuturi si ca sa nu le arunce, le-au impins spre Romania macar sa-si scoata banii pe materiale.