0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ahaaa ... deci sa zicem "bogdaproste" ca inlocuieste "garniturile de frictiune cu unele noi" ...
Cat timp totul se desfasoara pe cheltuiala lor
nu prea ai ce spune
nici nu stii ce fac
Aici e problema ... nu e pe cheltuiala lor.
Art. 12 Termenul fara plata, prevazut la art. 10 si 11, se refera la costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile postale, manopera si materialele. http://www.dreptonline.ro/legislatie/legea_vanzarii_produselor.php
Ma deranjeaza ca ei concep un ansamblu ca sa pice in asa fel, tocmai pt a avea ei ce recicla.
In garantie, totul e pe cheltuiala lor in afara de timpul pierdut in service:
la conformitate
Parerea ta ... chiar daca nu coincide cu a mea
Un kit complet Valeo pentru Logan, diametrul tot de 200 mm costă cca 450 ron.
Ca sa incheiem telenovela, pe 19 mi-au schimbat Doly discul de ambreiaj, 880 RON. Am intrebat daca placa de presiune e OK si cica da. De atunci merge masinutza din nou as advertised. Parca pedala de ambreiaj e mai "moale" decat inainte.Funny item 1: Cand am plecat de la Doly imi clipea becul de esp, m-am speriat si m-am dus inapoi. Uitasem ca se recalibreaza cand ii scoti bateria, doar imi mai explicasera odata cand am cumparat-o Funny item 2: Am luat masina pe la 16:00 si m-a mancat in c... sa merg intre 16:00 si 17:00 pana intr-un mall foarte aglomerat, ca na, tot romanul e in criza da' face cumparaturi de craciun ca nebunul. Avand consumul proaspat resetat, am trait sa vad si consum mediu de 23l/100km