0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
@torp, de ce nu ai folosit frana de mana?
daca apas oricat de putin aceleratia sare in 3500-4000 (uneori chiar mai sus) fara sa se intample nimic
Iaca mi-o crapat si mie ambreiajul. Sau cilindrul de care se vorbea cateva posturi mai devreme.Imediat dupa ce schimb in orice viteza, daca apas oricat de putin aceleratia sare in 3500-4000 (uneori chiar mai sus) fara sa se intample nimic, apoi dupa ceva secunde, destul de multe, incepe sa traga cat de cat.
Si eu sunt printre cei care cred ca Sx4 este o masina mai fiabila decat o Dacie mai veche....
@torp: ce pot sa iti doresc in aceste zile, este ca de Craciun sa ai totusi masina reparata. Poate vine Mos Craciun cu kit-ul in sac. Imi pare rau ca nu rezista mai mult ambreiajul la Sx4. Si eu sunt printre cei care cred ca Sx4 este o masina mai fiabila decat o Dacie mai veche....De curiozitate, cand ai solicitat ambreiajul la Sx4, ai simtit cumva miros de ferodou incins? Nu de alta, dar e bine sa stiu ce ma steapta daca......
aţi prefera piese OEM (culmea, ceva mai ieftine !) sau aţi prefera piese de la un producător consacrat (Luk, Valeo, etc) ?