Autor Subiect: cand ai nevoie de SANATATE...  (Citit de 30692 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: cand ai nevoie de SANATATE...
« Răspuns #90 : 19.Mai.2017, 07:15:52 p.m. »
  Ai si tu dreptate, mai bine sa mori sanatos decat sa traiesti ...bolnav ! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #91 : 20.Mai.2017, 09:12:20 a.m. »
" Concluzia

Zi de zi ingurgitam cantitati rezonabile de HMF din fripturi, gratare, paine, biscuiti, bere, cafea, fructe deshidratate, iar cantitatea de HMF din miere incalzita comparand cu celelalte alimente este foarte mica si nu pune sanatatea in pericol. Comparativ cu mierea, zaharul are o concentratie de HMF de 100 de ori mai mare.

Este mierea incalzita toxica?: Nu. Insa pentru a beneficia de calitatile benefice pentru sanatate ale mierii de albine nu incalziti mierea la temperaturi mai mari de 40 de grade Celsius deoarece isi pierde din proprietatile curative."
http://www.mierepenet.ro/devine-mierea-toxica-la-temperaturi-inalte

Offtopic:
@Laurentiu - da' suhsi ce are bre? Nu e bun? Că e bun... și, de multe ori e crud!
  @jupanul1 ; tot Offtopic. Daca e bun inseamna ca l-ai consumat  ;) si nu te-ai mai gindit la ce anume a facut apel cind s-a hranit (pestele). Cind ceva iti place sau iti face bine, faci abstractie de restul neajunsurilor.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: enicky

Offline miaunica

« Răspuns #92 : 30.Iun.2017, 01:13:11 p.m. »
Ati incercat uleiurile sentiale?
Pt ce afectiuni si cu ce rezultate?
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline ...

« Răspuns #93 : 30.Iun.2017, 03:06:12 p.m. »
Folosim in sezonul rece uleiuri esentiale de cimbru si eucalipt. Cateva picaturi intr-un vas cu apa fierbinte, pus in camera copiilor, si desfunda nasul imediat. Sau, daca sunt raciti mai tare, punem cateva picaturi pe o batista si o asezam aproape de capul patului lor. Efect vizibil, sau mai bine spus, simtibil.

Offline enicky

« Răspuns #94 : 30.Iun.2017, 03:27:56 p.m. »
    Zilele astea mi-am facut o combinatie de rozmarin+lamaie+apa. Miros frumos, sotia spune ca rozmarinul ajuta memoria. Posibil.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline miaunica

« Răspuns #95 : 30.Iun.2017, 04:48:13 p.m. »
Eu i-am gasit pe astia... https://doterra.com/US/en
As incerca pt migrene...
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #96 : 30.Iun.2017, 10:22:16 p.m. »
S-ar putea să mă bag că musca'n c@&c7, dar mă risc: cauza migrenelor este?
În altă ordine de idei o gama bogata de uleiuri esențiale găsești în farmaciile TEI (sau cel puțin în cea din Dristor).
Au și shop online.

Sent from my iPhone ☺️

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline toma

« Răspuns #97 : 30.Iun.2017, 11:10:20 p.m. »
Si eu zic ca ar fi util sa afli cauza migrenelor, daca nu o stii deja...
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #98 : 01.Iul.2017, 12:13:39 a.m. »
Pot să spun doar atât. Am migrene cumplite din clasa I-a. Nimeni vreodată nu le-a găsit cauza. Minim 6 neurologi, oftalmologie, stomatologie, interne, gastro și chiar psihiatrie. Totul e perfect. Și iaca, acuși sunt 30 de ani de dureri. CT-uri vreo 4, 2 RMN-uri, cu și fără substanță de contrast, tensiune bună, s-a eliminat tot.
O înțeleg pe colega perfect dacă a ajuns la uleiuri eliminând orice altceva.
Cauze pentru migrene... Pot fi 7000...
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline toma

« Răspuns #99 : 01.Iul.2017, 08:18:57 a.m. »
Imi pare rau ca te chinuie asta. Am citit pe undeva ca unii incearca sa tina un jurnal detaliat legat de aparitia migrenelor: ce faceau, ce au mancat, ce medicamente au luat in ziua respectiva, etc. incercand ca dupa cateva luni de observatii sa identifice modele comune care sa-i ajute in eliminarea posibilor factori declansatori.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain