Autor Subiect: cand ai nevoie de SANATATE...  (Citit de 30673 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: cand ai nevoie de SANATATE...
« Răspuns #270 : 10.Ian.2023, 05:16:52 p.m. »
Și UE probabil nu știe ca mulți dintre români și-au încălzit ani de zile locuința cu aragazul și cărămida din cuptor. :inteligent:
Mai ales ca se împart cheltuielile la comun.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #271 : 10.Ian.2023, 08:43:40 p.m. »
Ce grija mare are UE de starea de sanatate a copiilor nostri!!!!...oare chiar asa o fi?
https://www.wall-street.ro/articol/Social/293167/studiu-gatitul-la-aragaz-periculos-pentru-sanatate-mai-ales-in-cazul-copiilor-se-propune-interzicerea-acestor-aparat

Greierii si alte insecte se pot mânca si crude.
Un fel de sushi ....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #272 : 10.Ian.2023, 09:43:24 p.m. »
  Pe de alta parte, cred ca in 90% din locuinte, bucatariile sunt dotate cu o aerisire permanenta situata chiar deasupra aragazului, iar un procentaj serios de bucatarii sunt doatate cu hote electrice.
   Da, Greenpeace se refera la incalzire, n-au descoperit apa calda, chiar daca ei asa cred, Romania inca din anii '80 folosind aceasta sursa de caldura, dar din simplul motiv ca n-a avut alta sursa(sistemul de incalzire centralizat era defectuos) de caldura la indemana. Cetatenii romani nu-s chiar atat de retarzi incat sa nu observe diferenta vizibil nefasta intre un aer incalzit cu aragaz si cel incalzit cu un calorifer, dar cand nu sunt alte solutii, folosesti ce ai.
   La tv vorbeau de cat de "frumos" este aragazul electric sau plita cu inductie, deci in opinia mea, este un "studiu" sau o info comandata, care sa determine actualii locatari ai blocurilor care nu primesc agent termic in calorifere, sa nu foloseasca aragazul ca alternativa de incalzire a apartamentelor . Nu stiu daca si aici este mana usr-ului sau a lui N.Dan... O alta info de manipulare !

Nu pot sa nu remarc articolul citat de @Leutz si mai ales modul cum se interpreteaza cuvantului "socializare", despre care cu greu am gasit in dex ca ar fi integrarea intr-un grup social.
    Marele merit al autorului este faptul ca si-a dat seama cat de toxic este tel.mobil si tot ce implica el(si nu este singurul!), adica aplicatiile numite "retele sociale" care nu fac altceva decat sa te indeparteze fizic de cei din jurul tau, creindu-ti falsa impresie ca tu comunici bine cu ei.
    Am cunoscuti care daca initial erau incantati de telemunca, ulterior au recunoscut ca s-au indepartat de fapt si de colegi si de prieteni(chiar daca vorbesc pe wp, fb, teams, etc.), ca au pierdut contactul cu realitatea si ca din spatele tastaturii au impresia ca s-au salbaticit, sunt mai duri, ii accepta cu greu pe ceilalti, au devenit mai intoleranti.
Doua luni am facut telemunca, dar dupa doua sapt. nu stiam cum sa ies mai repede afara.
   Mai nou, am descoperit ca exista locatii, pensiuni foarte scumpe, unde se practica un turism offline, adica fara retea tel., net, fara tv. Chiar am fost la una pe langa Geoagiu-bai si mi s-a parut foarte interesant. Practic am venit mult mai odihnit de acolo de cat dintr-o locatie normala.
Si da, tel mobil este unul dintre cei mai mari "hoti de timp".
   Am mai aflat dintr-o sursa de la o companie de HR, ca multi tineri dornici de angajare, inainte de salariu, vor sa afle programul de lucru, daca si cat este de flexibil si abia apoi retribuirea. Bravo lor, nu trebuie sa fie sclavi !

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ntire2000

Offline bisti

« Răspuns #273 : 10.Ian.2023, 09:59:00 p.m. »
Cand esti tanar si n-ai familie de intretinut sau casa de platit, cred si eu ca nu te gandesti decat la timpul liber.
Prioritatile se schimba odata cu trecerea anilor.
Cand eram in facultate am muncit 5 ani prin discoteci fara sa ma intereseze partea materiala. Dar nu as mai face asta acum, privind din punctul de vedere al familistului.

Offline Laurentiu

« Răspuns #274 : 11.Ian.2023, 03:46:53 p.m. »
... tel mobil este unul dintre cei mai mari "hoti de timp".
Nu sint de acord cu tine daca telefonul este folosit doar pentru simplul scop pentru care a fost facut: acela de a vorbi cu o alta persoana.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

« Răspuns #275 : 12.Ian.2023, 10:50:37 a.m. »
Citat
... tel mobil este unul dintre cei mai mari "hoti de timp".
Nu sint de acord cu tine daca telefonul este folosit doar pentru simplul scop pentru care a fost facut: acela de a vorbi cu o alta persoana.

Acum telefonul este folosit uneori si pentru a vorbi cu alta persoana ! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #276 : 12.Ian.2023, 11:05:06 a.m. »
Acum telefonul este folosit ... si pentru a vorbi cu alta persoana ! :-))
Am specificat DOAR conditia.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ntire2000

« Răspuns #277 : 13.Oct.2023, 04:37:05 p.m. »
Salutare colegii.
Imi pare bine ca am sansa sa mai scriu pe aici dupa ce am trecut cu bine printr-o experienta care putea sa-mi fie fatala...noroc ca nu eram singur acasa...
Când o sa pot o sa detalez subiectul, momentan pot sa scriu doar cu o aripa.....

PS: suzuca e bine, ea n-a participat la eveniment...
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: gabineg, NicNic, jante.otel

Offline NicNic

« Răspuns #278 : 13.Oct.2023, 09:23:56 p.m. »
Salutare colegii.
Imi pare bine ca am sansa sa mai scriu pe aici dupa ce am trecut cu bine printr-o experienta care putea sa-mi fie fatala...noroc ca nu eram singur acasa...
Când o sa pot o sa detalez subiectul, momentan pot sa scriu doar cu o aripa.....

PS: suzuca e bine, ea n-a participat la eveniment...

Sanatate si recuperare grabnica!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline sfichiu

« Răspuns #279 : 13.Oct.2023, 09:38:21 p.m. »
Sanatate si "repararea " crabnica a ....aripii!!!
  • VITARA S ,Matiz