Autor Subiect: cand ai nevoie de SANATATE...  (Citit de 30672 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: cand ai nevoie de SANATATE...
« Răspuns #260 : 29.Ian.2022, 04:47:56 p.m. »
O alta metoda, cu succes destul de garantat, este sa cauți un subiect ce sincer te pasionează, sa-i cauți pe cei care sunt total împotriva părerilor tale si sa începi sa-i convingi :-) !!!
    Mai am niste materiale video de lucrat, si poate mai gasesc un subiect sa polemizez cu Tomita(nu de alta, dar sa nu uite ca suntem vecini!) :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Costique

Offline gabi males

« Răspuns #261 : 23.Iun.2022, 01:39:29 p.m. »
Buna ziua,stimati colegi! Din pacate,am o rugaminte la dumneavoastra (cine poate si cine doreste). Mama este internata in spital si am nevoie de donatori de sange pentru a i se putea efectua transfuzii. Multumesc anticipat!
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline ntire2000

« Răspuns #262 : 19.Oct.2022, 01:56:17 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #263 : 06.Ian.2023, 03:34:30 p.m. »
Am primit un mesaj de Sarbatori de la rețeaua Regina Maria care mi-a plăcut și vreau sa-l distribui și vouă:

Consideră aceste 12 obiceiuri care fac bine ca fiind sugestii de inclus în planul tău pentru acest an:
•admiră cerul dimineața, indiferent dacă e senin sau nu, și bucură-te de noua zi și provocările ei, pentru că fără dificultăți, nu am avea victorii;
•include micul dejun în rutina ta și vei avea mai multă energie;
•mănâncă mai multe legume și bea mai multă apă pentru că ești 65% apă, iar hidratarea corectă crește performanțele creierului;
•alege să faci mai multă mișcare căci pe lângă alte beneficii, activitatea fizică crește secreția hormonilor fericirii;
•recunoaște și elimină cât mai mult din ceea ce este toxic în viața ta, iar pentru asta să vorbești despre tine și problemele tale cu un psihoterapeut ar putea fi o soluție cu adevărat binefăcătoare;
•iubește-te sincer, asta însemnând să nu mai ignori durerile care revin iar și iar, să ceri sfatul unui medic la timp și să faci setul de analize necesar în fiecare an;
•găsește-ți un hobby sau reîntoarce-te la micile tale pasiuni, pentru că aduc bucurie și te eliberează de stres;
•oferă-ți cât se poate de des o pauză pentru digital detox și vei avea mai mult timp pentru tine și cei dragi și te vei reconecta cu lumea reală;
•fă din orele de odihnă și somn un ritual de relaxare: o baie caldă, o carte bună și vei descoperi că se poate dormi bine și fără pilule;
•râzi cu poftă de fiecare dată când ai ocazia, este cel mai puternic antidot pentru enervare, stres și oboseală;
•nu te (mai) grăbi și ia lucrurile așa cum vin, iar înainte de a lua decizii, de a face ceva, orice, analizează-le cu mult calm;
•acordă mai multă atenție la tot ceea ce este în jur și fii conștient de frumusețea care te înconjoară.

Fii mai bun cu tine!

Sursa: reginamaria.ro
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: sfichiu, enicky

Offline enicky

« Răspuns #264 : 06.Ian.2023, 04:40:47 p.m. »
  Ma bucur ca ce ti-a placut ne-ai spus si noua, mai ales ca, in opinia mea, multi dintre noi(poate chiar foarte multi!) nu au niciunul din cele 12 "obiceiuri" enuntate !

Fii mai bun cu tine(!) si cu cei din jurul tau !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: sfichiu

Offline Leutz

« Răspuns #265 : 09.Ian.2023, 03:06:53 a.m. »
Salutare tuturor; si bun regasit in noul an  :).

Azi am gasit un articol interesant care ar putea sta in topicul asta, intrucat are legatura cu sanatatea mentala, pe care o neglijam de multe ori, prea preocupati de durerile de tot felul.

https://evz.ro/2023-anul-in-care-renunt-la-social-media-sper-pentru-totdeauna.html

Mi-a placut sintagma folosita de autor: "hotii de timp". Cred ca ar merita popularizata si folosita ca atare, daca nu chiar (mai in gluma mai in serios) ... incriminata ca atare  :-/
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: ntire2000, enicky

Offline NicNic

« Răspuns #266 : 09.Ian.2023, 12:45:45 p.m. »
Salutare tuturor; si bun regasit in noul an  :).

Azi am gasit un articol interesant care ar putea sta in topicul asta, intrucat are legatura cu sanatatea mentala, pe care o neglijam de multe ori, prea preocupati de durerile de tot felul.

https://evz.ro/2023-anul-in-care-renunt-la-social-media-sper-pentru-totdeauna.html

Mi-a placut sintagma folosita de autor: "hotii de timp". Cred ca ar merita popularizata si folosita ca atare, daca nu chiar (mai in gluma mai in serios) ... incriminata ca atare  :-/

Este cam exagerat articolul. Sau trateaza superficial problema timplui alocat nevoilor de socializare.

L-as intreba pe cel care a scris acel articol, ce va face fara FB, TV sau altele asemenea? Va scrie articole cu nemiluita?
Unde le va publica? In carti?

Oricum ar trata el problema, ramane cert faptul ca oamenii au nevoie de socializare.
Si accesul cel mai usor la socializare este prin mijloacele media, ce pot conecta direct interlocutori.
Nu mai trebuie sa cumperi o carte, un ziar, sa il citesti, apoi sa mergi la crasma, excursii sau stadion ca sa dezbati ce ai citit si ce concluzii ai despre cele citite.

Probabil ca singura versiune antisocializare ar fi sa se faca pustnic. Crede cineva ca acel autor va ajunge un "Daniil Sihastru 2"?
Sau ca isi va etala ideile in publicatii online, declarand sus si tare ca el a renuntat la socializare in mare parte ...

PS.:
As mai adauga cateva aplicatii de media ce ocupa timpul oamenilor, poate la fel ca FB: Whatsapp , Telegram, Skype, etc.

Si sa nu uitam ca vremurile postpandemie ne-au creat un apetit si mai mare pentru comunicarea si lucrul online, acolo unde este posibil.
Adica sa ne comportam ca vasnici utilizatori digitali, precum FB-istii.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline NicNic

« Răspuns #267 : 09.Ian.2023, 12:49:11 p.m. »
Cateva "vorbe" in imagini despre gripa ce ne bantuie:

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline sfichiu

« Răspuns #268 : 10.Ian.2023, 02:40:43 p.m. »
  • VITARA S ,Matiz

Offline enicky