Autor Subiect: cand ai nevoie de SANATATE...  (Citit de 30678 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Christian 1

• Vizitator
Re: cand ai nevoie de SANATATE...
« Răspuns #210 : 09.Mar.2021, 08:57:56 p.m. »
Sa aveti sanatate maxima, @cad și @ASZ:good:

The following users thanked this post: ASZ, ...

Offline toma

« Răspuns #211 : 09.Mar.2021, 09:25:37 p.m. »
Ma alatur si eu colegilor si va doresc sanatate, @ASZ si @cad!

« Ultima Modificare: 09.Mar.2021, 10:08:16 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Laurentiu

« Răspuns #212 : 10.Mar.2021, 10:48:06 a.m. »
Dupa extirparea glandei ... m-am ales cu o hipertensiune ... si mai nou cu un diabet ...

...eventualitatea extirparii glandei si consecintele ma ingrijoreaza si pe mine.
Multa sanate va doresc si sa aveti grija de voi! Observ ca in ultimul timp, glanda face probleme din ce in ce mai mult la barbati.
P.S. Un lucru reparat, niciodata nu va mai fi ca unul nou.  :(
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

« Răspuns #213 : 10.Mar.2021, 11:14:02 a.m. »
  Bre, nasol c-ati luat-o asa de tineri cu d-astea "longevive", am si eu una tinuta in frau cu medicatie, dobandita dupa 50, asa ca nu pot decat sa va doresc sanatate si atentie maxima !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ASZ

Offline ...

« Răspuns #214 : 10.Mar.2021, 11:21:40 a.m. »
Fiind genetice sau din cauza radiatiilor cernobalicesti, afectiunile tiroidei nu apar din cauza stilului de viata, asta e, mergem mai departe, intregi sau cu piese lipsa. Cati dintre astia 8 miliarde de oameni de pe pamant nu sufera de ceva (poate in tacere)? Vorba aia: sanatate si virtute, "vicleanul" de la cap se-mpute. :)

Offline ASZ

« Răspuns #215 : 10.Mar.2021, 11:28:11 a.m. »
Eu ma luat situatia foarte simplu si lejer: suntem trecatori prin viata, asa ca daca se rupe ata .. asta e. In 2010 imi pregatisem familia ca se prea poate ca tumoarea canceroasa formata sa imi fie fatala ... asa ca orice zi castigata in plus, e bonus :)

Nu m-am simtit niciodata bolnav (e boala domneasca pacostea asta cu glanda .. insa are si ea neplacerile ei, evident infinit mai suportabile ca ale oricarui alt tip de cancer), chiar daca medicii insistau ca la ce tumoare am nu ar trebui sa ma pot misca mai deloc .. ori eu jucam fotbal de 2 ori pe saptamana cate 90 de minute ...
Pana la urma cred ca mentalitatea prin care am ignorat faptul ca unii in halat alb ma declarau bolnav, a fost cea care m-a ajutat sa trec simplu prin acea perioada de 2 ani, in care am stat in concediu medical. Eu insistam sa ma lase la munca .. ei ca mai trebuiie tratament :)
Descoperita problema la timp, se poate trata ... insa la mine intre 2 controale anuale problema a explodat, generand o tumoare de toata frumusetea.

Una peste alta, explozia de la Cernobil (la acea vreme faceam baie in apa Tirnavei si la multe zile dupa luasem prima doza de iod .. deci glanda imi era deja plina cu iod radioactiv) si mostenirea genetica sunt factorii care genereaza aceasta problema ... asa ca in acest caz nu prea ai cum sa te aperi/feresti.
Am descoperit problema cu glanda, cautand mai bine de 1 an ani explicatia/sursa problemei pt. care de la un slabanog ajunsesem rapid sa ma ingras ...

Offline ...

« Răspuns #216 : 10.Mar.2021, 01:25:06 p.m. »
Vorbe intelepte ai grait! Sanatate si hai, la treaba, ca economia Romaniei nu duduie datorita concediilor medicale :)

Offline gabi males

« Răspuns #217 : 10.Mar.2021, 01:41:23 p.m. »
Colegilor, multa,multa sanatate!
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline enicky

« Răspuns #218 : 10.Mar.2021, 04:14:31 p.m. »
Vorba aia: sanatate si virtute, "vicleanul" de la cap se-mpute. :)
La  situatiile de genu' conteaza si moralul. Si vad ca e sus ! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #219 : 10.Mar.2021, 04:15:51 p.m. »
Depinde la ce te uiti acum. ihi ihi ihi.