Autor Subiect: cand ai nevoie de SANATATE...  (Citit de 30691 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabi males

Re: cand ai nevoie de SANATATE...
« Răspuns #150 : 13.Oct.2020, 09:15:45 p.m. »
Cu greutatea eram bine, aveam 90 kg la 1,90. Dar, urmare a neuropatiei, în 4 luni, ajunsesem la 58 kg. S-a luptat mult prietenul sa mă țină pe aici. Conform părerilor, aveam diabetul de vreo 10 ani. Dar, fiind o boală care nu prea da semne, eu nu am deranjat medicii pentru analize. De atunci, recomand tuturor ca, măcar o dată pe an, să-și facă analizele. Acum, am ajuns la 72 kg. Mi-ar mai trebui cam 7-8 dar...față de cum eram (nu puteam merge 100 metri) sunt mulțumit acum.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #151 : 13.Oct.2020, 09:29:39 p.m. »
La mine a fost altfel la 1.80, aveam în decembrie frumoasa greutate de 135 kg.
Glicemia statea frecvent la minim 120, dar problema mai importantă era hipertensiunea arteriala care o stapineam cu un pumn de pastile.
Am găsit 2 medici cardiologi deosebiți, unul a revenit la Timișoara, cei de al 2 Lea la. Cluj, care au găsit o schema bună de tratament...dar!!!!
In decembrie am citit acestă carte Cum sa nu mori scrisa de MICHAEL GREGER.
De atunci am reușit sa scap de 30 kg iar tensiunea și glicemia în stau în valori normale.
Doar din alimentație și mai multa miscare
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

The following users thanked this post: Costique

Offline ASZ

« Răspuns #152 : 14.Oct.2020, 06:43:40 p.m. »
Diabetul si hipertensiune nu-mi dau nici mie pace ... le tin in frau cu un pumn de medicamente.
Am incercat si cu acupunctura practicata de un medic intors de la studii din China ... dar nu am sesizat imbunatatiri.
Sunt convins ca cu dieta si miscare s-ar mai regla ambele probleme ... insa pe de o parte lipseste vointa, pe de alta parte lipsa glandei tiroidiene (care pare ca a declansat celelalte 2 boli) ma fac sa ma complac cu medicamentatia.
Si da, cred ca al nostru corp stie/poate sa se repare + bolile noastre vin din diverse socuri emotionale .. insa cu toate acestea am fost nevoit sa renunt la fierea plina de peste 1000 de pietre/pietricele .. dupa 2 crize extrem de neplacute.

Offline ...

« Răspuns #153 : 14.Oct.2020, 08:41:41 p.m. »
Voința vine treptat, trebuie doar să începi domol și cu răbdare. Nu dispera, ia apa plată și bea!

Offline kellogs

« Răspuns #154 : 15.Oct.2020, 11:15:43 a.m. »
S'a folosit cineva de regimul alimentar anti-cancer al doctorului Calin Marginean ? Daca da, cu ce rezultate ?
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline toma

« Răspuns #155 : 15.Oct.2020, 11:45:46 a.m. »
Nu prea inteleg intrebarea... rezultat in a preveni cancerul sau rezultat in tratarea cancerului?

Am dat o cautare scurta dupa numele doctorului si am gasit blogul lui. Pe prima pagina spune asa:

Citat
Având dublă specializare (medicină generală și medicina muncii), Dr. Mărginean Călin și soția sa, Dr. Mărginean Gabriela (care are aceleași specializări medicale) vă oferă și servicii complete de MEDICINA MUNCII :

Mai departe am vazut ca el se prezinta ca doctor nutritionist  :dknw:

Dupa mintea mea un nutritionist iti poate da niste sfaturi foarte valoroase iar o alimentatie echilibrata ma gandesc ca este un factor important in pastrarea sanatatii (dar nu suficient de unul singur). Deasemeni pentru pacientii care se trateaza de cancer nutritia este un aspect foarte important mai ales atunci cand tratamentul sau boala in sine aduc mari probleme legate de alimentatie.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #156 : 15.Oct.2020, 02:50:34 p.m. »
Din nefericire nu exista studii științifice care sa valideze vindecarea cancerului urmând o dieta sau alta. Cum persoanele care susțin acest lucru au folosit si alte "ajutoare" este greu de delimitat influenta dietei.
Ce este sigur este ca celule canceroase consuma mai multa energie decât cele obișnuite si mai ales zaharuri. Daca slăbiți brusc 5-7 kg într-o luna fără sa faceți modificări in rutina zilnica, e bine sa consultați un doctor.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #157 : 23.Oct.2020, 10:06:15 a.m. »
Anul trecut am avut in februarie o infectie la nivelul vezicii urinare. Nu e o poveste noua, caci am o oarecare litiaza renala la nivelul rinichiului stang, cam de la 18 ani. Cand calculii si nisipul renal coboara spre "evacuare", pot genera infectii urinare ca urmare a zgarierii peretilor interni ai traiectului urinar. Am tratat cu succes din prima zi aceasta problema cu Uro-care, un supliment natural, tot de la Solaray. E chiar ceea ce trebuie.
In alta ordine de idei, sa nu uitati, un mar pe zi! :)

Offline kellogs

« Răspuns #158 : 23.Oct.2020, 11:51:05 a.m. »
mai clar, ai tratat sau ai prevenit ?
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #159 : 23.Oct.2020, 12:11:39 p.m. »
Reciteste cu atentie postarea si vei vedea ca am scris ca am avut si am tratat. :)

The following users thanked this post: kellogs