0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Problema a fost cand am incetat tratamentul, migrenele au reaparut. in prezent nu ma mai chinuie cine stie ce, apar mai rar dar nici tratament nu fac!
Majoritatea medicamentelor se metabolizează în ficat: asta înseamnă că sunt desfăcute în componente active a căror sarcină este să ne vindece/amelioreze o afecțiune. Ce înseamnă “protecție” hepatică? Medicamentele nu mai ajung în ficat? Sau se metabolizează în altă parte? Poate în buzunar sau în portmoneu… “Protectoarele” astea fac o pelerină invizibilă, ca în filmele SF, peste celula hepatică și o acoperă, să nu o găsească medicamentele distrugătoare? Nu există nici un protector hepatic, e doar o gogoriță care speculează frica noastră ancestrală de boală și moarte și fricile moderne chemofobe. Maximum, un astfel de “protector” poate solicita mai mult ficatul, obligându-l să metabolizeze în plus niște substanțe.
Citat din: ariciul din 04.Iul.2017, 12:38:09 p.m.Problema a fost cand am incetat tratamentul, migrenele au reaparut. in prezent nu ma mai chinuie cine stie ce, apar mai rar dar nici tratament nu fac! Dar de ce intrerupsesi tratamentul ?
Daca au proctolog si e gratuit, de ce nu? La cabinet costa o groaza de bani...
“Etichetarea, prezentarea și reclama nu trebuie să atribuie suplimentelor alimentare proprietatea de prevenire, tratare sau vindecare a unei boli umane ori să facă referire la asemenea proprietăți”Ordinul 1069/2007 al Ministerului Sănătății
România este inundată de peste 21.000 de suplimente alimentare, cifră confirmată ieri de Institutul de Bioresurse Alimentare pentru Libertatea. E un trend mondial.La noi, suplimentele sunt puse pe piață de 600 de firme, unele dintre ele rostogolind prin reclamă promisiuni fără nici un fundament științific.Din gură se vindecă orice, de la hipertensiune la ulcer și surzenie și de la articulații la cancer.
Oncologi din Statele Unite au tratat 178 de bolnavi de cancer cu terapie cu amigdalină și mulți au înregistrat semne clare ale otrăvirii cu cianură. În schimb, nu a putut fi raportat nici un beneficiu al acestei substanțe în termeni de stabilizare sau ameliorare a cancerului, îmbunătățire a simptomelor sau creștere a speranței de viață. Concluzia studiului publicat în New England Journal of Medicine a fost: “amigdalina este un medicament toxic, care nu este eficient ca tratament al cancerului”.În Statele Unite, promovarea amigdalinei pentru tratamentul cancerului este strict interzisă. De altfel, Administrația americană a medicamentului a trecut-o pe lista tratamentelor anticancer ilegale.
ONCOLOGUL DAN JINGA: «SUPLIMENTELE ALIMENTARE POT FACE MAI TOXICE MEDICAMENTELE CONTRA CANCERULUI»
Desi iar o sa fiu criticat...