Autor Subiect: Revolte 2012 - in direct!  (Citit de 45216 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
Re: Revolte 2012 - in direct!
« Răspuns #80 : 21.Ian.2012, 10:09:59 a.m. »
se poate si de unul singur  :good: 

« Ultima Modificare: 21.Ian.2012, 10:12:30 a.m. de mxxa »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #81 : 21.Ian.2012, 10:30:07 a.m. »
Se pare ca timisorenii aveau altceva mai bun de facut...   :)

Interesanta totusi ortografia lui Chuck Norris asta autohton, nu stiu unde a trait in ultimul timp dar nu prea e la curent cu noutatile.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #82 : 21.Ian.2012, 10:42:28 a.m. »

Am vazut aseara pe nu-sh ce post personaje de la miting si am avut un sentiment aiurea . Majoritatea pensionari ( se intampla pe la ora 22.00 ) , si parca erau aceeasi pensionari care in 90-91 ii aplaudau pe minerii care imi ciomageau colegii prin Bucuresti. Si atunci cum pana mea sa pot aproba mitingul asta?
Desi nu sunt de acord cu multe legi date in ultimul timp , cand vad alternativa (aka usl si altii ) niciodata nu voi iesi in strada. Ca sa inlocuiesc ce cu ce.

1. Pensionarii e și ei uameni ! Chiar dacă nici unul n-a ajuns în everestul de pe perete cu cei mai vajnici vânzători ai firmei. Unii ne sunt părinți, alții ne-au învățat carte, alții ne-au tratat când am fost bolnavi ori accidentați, alții au construit blocul în care locuim, barajul și hidrocentrala de unde vine energia-n laptop, etc. Eu refuz să-i urăsc și consider că pot avea și ei punctul lor de vedere !
Nu este total exclus să devin pensionar într-o zi, în ciuda politicilor guvernamentale...poate și tu, cine știe ?

2. Mira-m-aș să fie aceiași pensionari din '90-'91...Succesurile politicienilor i-au propulsat pe majoritatea într-o lume mai bună și mai dreaptă...

3. Înlocuind pe unii dintre politicieni cu fernando de la Caransebeș - spre o pildă, putem avea un lider mai uman și cu o brumă de bun simț. Uitându-mă în ochii celor două personaje (unul colectiv), mai degrabă i-aș încredința caransebeșanului câinele pentru plimbarea de seară; sigur nu-l mănâncă, sigur nu-l vinde... ;-)
Din păcate, deseori din viață trebuie să alegem răul mai mic dintre mai multe rele...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline body

« Răspuns #83 : 21.Ian.2012, 11:26:15 a.m. »
Probabil ca la mintea ta fernando e un lider bun, esti cumva si bugetar?
Mai ales pensionatii aia pe cazuri de boala aiurea sau aia pensionati la 45-50 de ani , sau categoriile speciale armata , militie, sri etc.
« Ultima Modificare: 21.Ian.2012, 11:28:27 a.m. de body »
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline danker

« Răspuns #84 : 21.Ian.2012, 12:17:45 p.m. »
 =)) ........sxtelu-leeee ai fost desconspirat de persoane vigilente, gata tata, e clar, pai  iei partea pensionarilor si mai esti si bugetar, rusiiineeeee! (ce daca ai explicat cateva posturi mai sus ca nu esti, ma rog, nu toti citim postarile pana la capat ca e greu si obositor)  
 Deci s-a hotarat, o sa fi omorat cu pietre "Lapidatio" , iar primul care va ridica piatra, va fi persoana a mai vigilenta de pe aici.  :baston: :ochiu:

P.S.

-Se fac angajari la Cotroceni, de interviu se ocupa personal (ca de tot ce misca de altfel), Base'.....parerea mea este ca persoana respectiva s-ar integra perfect in echipa, ...sau gasca...ma rog, ceva de genul asta.
« Ultima Modificare: 21.Ian.2012, 12:39:19 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #85 : 21.Ian.2012, 12:39:03 p.m. »
ia uite cum se pierde lumea in amanute si se scapa din vedere esenta...

Offline body

« Răspuns #86 : 21.Ian.2012, 02:07:26 p.m. »
da amice, bugetari ca nu mai ai loc de ei. Habar nu aveti voi cum e sa munciti! Stii cum e sa muncesti 3 luni cu 3-4 zile pauza. Mai taceti, ca de la fraierii care muncesc de li se acreste sunteti platiti! Aveti voi habar cum e sa tii o firma, sa alergi dupa contracte (nu cu statul) si sa mai si faci lucrarile alea la un termen strans?
Stiti numai sa tipati ca vreti bani mai multi, da' umpleti forumurile in timpul saptamanii!
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline miocrl

« Răspuns #87 : 21.Ian.2012, 02:47:39 p.m. »
pe alaturi.. iar ne intepam unii pe altii? de ce? pentru ca asta stim cel mai bine sa facem. rex vrei sa ne intepam pe un subiect anume legat de fete?  :ochiu:

haida haida  ...   intepari in Warzone.

cred ca mai toti am avut parinti bugetari. incet o sa dispara si ei si nu o sa mai avem pe cine sa criticam

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #88 : 21.Ian.2012, 02:57:43 p.m. »
pe alaturi.. iar ne intepam unii pe altii? de ce? pentru ca asta stim cel mai bine sa facem. rex vrei sa ne intepam pe un subiect anume legat de fete?  :ochiu:

eu nu vreau sa ma intep cu nimeni, tu poti sa faci ce crezi...

Offline danker

« Răspuns #89 : 21.Ian.2012, 03:20:52 p.m. »
- " amice " in ura ta fara margini directionata gresit, spre bugetari, pensionari. etc... ti-a scapat un porumbel, in sfarsit, ai spus un lucru extrem de adevarat si anume :
 cat de greu este daca ai o firma mica din care iti intretii familia si eventual cativa angajati, sa te descurci, sa gasesti contracte (nu cu statul, ca daca nu faci parte din gasca portocalie nu ai nici o sansa ) din care sa-ti poti plati darile catre stat si sa poti plati salariul sau salariile la sfarsitul lunii,,,, asta da, iar aici trebuiesc presati cu orice sacrificiu oligofrenii din guvern, ca sa ia niste masuri prin care sa putem trai noi si aduce bani catre buget, dar ei (si nu numai ei ) prefera sa mentina economiia subterana ca sa poata suge bani pentru buzunarele lor proprii si ale partidelor lor. de fapt asta este problema si de aici a inceput furia asta, Erau niste bani pe la asigurarile de sanatate nesifonati si s-au gandit ca ar fi ceva "gheseft" sa mai mananca si gura lor un pic.  
De fapt asta este blestemul acestui popor, sa nu fie respecat si lasat sa traiasca linistit, tot timpul a avut false conflicte. :(
In rest incearca sa nu-ti mai jignesti colegii de forum si nu mai face aprecieri asupra modului cum muncesc unii si altii ca nu ai de unde sa stii si iti faci pacate fara rost.
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !