Autor Subiect: Revolte 2012 - in direct!  (Citit de 45217 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Revolte 2012 - in direct!
« Răspuns #70 : 20.Ian.2012, 10:23:26 a.m. »
@danker postarea ta cu numarul 2222 este de "Jos Palaria"
Respect!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Laurentiu

« Răspuns #71 : 20.Ian.2012, 11:04:06 a.m. »
...se mai trezeste cate un sclav de multinationala ce merge imbracat ca de parastas in fiecare zi la serviciu, intr-o masina pe care este aplicat un sticker cu un logo de  bautura colorata sau detergent, crede ca daca are slujba asta de cativa ani, practic toata tara a fost facuta de el si ne da sa si mancam la toti. iar cu o aroganta suprema incepe el sa taie pe unii si pe altii la salar'. Probabil ca isi imagineaza ca Cernavoda, Rovinarii, etc. .. si tot ce s-a creat in timp aici, a fost facut fara munca si din profitul pe care il face multinationala "lui" si pe care ii repatriaza. Ba mai mult ne contorizeaza si orele cand stam pe forum si ne acuza ca suntem "bugetari", fara sa stie ce a facut fiecare in viata asta, cat a muncit sau nu si pentru ce....

@danker, al doilea "UP" il ai de la mine.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #72 : 20.Ian.2012, 11:20:03 a.m. »
O "rusine" din partea celor de la Radio 21
  • #romaniaelectrica

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #73 : 20.Ian.2012, 12:34:29 p.m. »
@danker: vizavi de aliniatul 1... sincer, sa-i fie de bine aluia care crede despre alti asa cum ai scris tu acolo... Ai descris perfect tipologia unuia cu o gandire mediocra si spalat pe creier. Si pe mine (si cred ca si pe voi) ma doare fix in cot de parerile lui. Ironic este ca si el (si jandarmeria de altfel) poate beneficia de roadele vointei poporului. Cu aliniatul 2 nu sunt de acord, stiu ca l-ai scris cu o doza de sarcasm, trebuie iesit in strada (gandurile doar, nu se fac auzite), dar ne lipseste ceva, nu vi se pare? poate niste lideri din popor nemaivazuti pe sticla, dar cu coloana vertebrala, (ceva gen Eminescu, Vladimirescu, Brancoveanu etc). Lipseste o lista scrisa de revendicari, o proclamatie oficiala.
Voi reveni mai tarziu si cu alte pareri, mai am si de lucru.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #74 : 20.Ian.2012, 03:10:52 p.m. »
Un alt video interesant...
  • #romaniaelectrica

Offline BXXENL

« Răspuns #75 : 20.Ian.2012, 03:25:51 p.m. »
Pai aseara "tata socru" a sunat-o pe prietena mea sa ii zica in gluma ca era sa ii  faca o vizita ca le-a spus de la serviciu ca le da 50 de lei daca vin din buzau la protest...
  • SX4 1.5
Alex

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #76 : 20.Ian.2012, 03:39:01 p.m. »
Old habits die hard... B-)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #77 : 20.Ian.2012, 11:02:50 p.m. »
Mi se pare că e S.O.V., cred că returnează din bani investitorilor F.N.I.   ;-)
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #78 : 20.Ian.2012, 11:40:52 p.m. »
@cristyy: asta imi aminteste de o concluzie amara pe care trag deseori, cand aud ceva bun despre romani. Orice fapta, idee, decizie buna care apartine unui roman este manjita cu laturi, tot de unii de-ai nostrii. Orice om care incearca sa scoata capul din mocirla, este bagat la loc de mainile celor din jurul lui.
Si ca sa termin ce incepusem astazi un pic mai sus: ...asa... citind posturile anterioare, inclusiv pe al meu, am gasit unul din motivele pentru care aceste evenimente nu au lider. ("ghici ghicitoarea mea" :D). Pai toti au sfarsit morti! Unul intoxicat cu mercur, unul mort in fantana, altul decapitat. Si ar mai urma astora: Mihai Viteazu, C.Z. Codreanu, Horia, Closca si Crisan... (mai puneti voi daca mai stiti)
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline body

« Răspuns #79 : 21.Ian.2012, 08:14:16 a.m. »
Am vazut aseara pe nu-sh ce post personaje de la miting si am avut un sentiment aiurea . Majoritatea pensionari ( se intampla pe la ora 22.00 ) , si parca erau aceeasi pensionari care in 90-91 ii aplaudau pe minerii care imi ciomageau colegii prin Bucuresti. Si atunci cum pana mea sa pot aproba mitingul asta?
Desi nu sunt de acord cu multe legi date in ultimul timp , cand vad alternativa (aka usl si altii ) niciodata nu voi iesi in strada. Ca sa inlocuiesc ce cu ce.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara