0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
La general vorbind e usor, mai greu e cand trebuie sa coboram la nivel individual. Fiecare are propria parere despre sine sau despre semeni, dar in ceea ce ma priveste eu nu vad de ce sa ma consider idiot.
Aduc si cu un exemplu concret, minuscul, care poate parea comic - in 30 de ani de cand locuiesc in bloc n-am reusit sa inteleg unii vecini, care domiciliaza tot de atata timp, cum pot sa infunde periodic toboganul de gunoi. Repet, in 30 de ani, n-au fost in stare sa invete sa-l utilizeze. Dar nici eu sa-i abordez in vreun fel, sa nu-i jignesc, de fapt nici nu stiu la ce etaj locuiesc. Administratorul a pus si afise pentru acest lucru.
fractia e simpla...daca51% dintre cetateni sunt nemultumiti de calitatea vietii atunci trebuie schimbare.
Este dreapta nemultumirea generala a romanilor, insa este dureros ca situatia asta este exploatata pentru a-si regla conturile intre ei (desi articolul spune ca nu au reusit - au lipsit niste elemente). Nu mai este un secret faptul ca manipularea maselor prin intermediul mijloacelor media a devenit chiar o stiinta. Adica, in final, vorba lu' Socaciu:"vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem tot ca prostii". Iesi in strada cu speranta ca vei schimba ceva, dar de fapt vei implini voia altora (in cazul in care scapi nebatut de jandarmii cu minte de caine lup).