Autor Subiect: Revolte 2012 - in direct!  (Citit de 45208 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: Revolte 2012 - in direct!
« Răspuns #40 : 17.Ian.2012, 12:11:53 p.m. »
[...] un popor sanatos si educat isi poate purta singur de grija in toate celelalte domenii. Si toata lumea doreste asta. Sau nu?  ;)

Sau nu!  >:)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline shogom

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #41 : 17.Ian.2012, 12:40:06 p.m. »
Michael moore(parca in capitalism:a love story) face o paralela (mi se pare ca un pic dusa la extrem) intre sistemul de sanatate din USA si cel din Anglia si Franta.
Concluzia:
1. in USA oamenii sunt plimbati de la un spital la altul(asiguratorul nu are incheiat contract cu spitalul respectiv) pana mor in ambulanta
2. in Anglia, treci pe casieria spitalului sa-ti decontezi biletele de transport in comun,adicalea dupa ce ca serviciul medical e gratis mai primesti si bani.

Nu stiu exact,care e  nivelul cheltuielilor/cap locuitor in cele 2 tari, dar cu siguranta ca as alege Franta si Anglia drept model.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #42 : 17.Ian.2012, 02:31:46 p.m. »
Astia au impresia ca daca-l aduc pe Arafat inapoi pe pozitie lumea nu mai iese in strada? Sa vedem...
Get Adobe Flash player
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline dansx4

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • muntzoman
« Răspuns #43 : 17.Ian.2012, 03:49:55 p.m. »
de Sambata, de la pranz n-am mai strigat Arafat (1-2 ori cu exceptia trecerii pe bulevard a cate unei ambulante SMURD). Totul a trecut la alt nivel. Nu poate iesi chiorul sa spuna "am retras legea ca asa vrea poporul iar sistemul ramane in continuare corupt". Daca stie de atatia ani ca e corupt, ce a facut. Din 2005 are justitia pe mana, din 2009 are si ministerul sanatatii pe mana. Ce a facut cu coruptia? Nimic. Si asta se poate extrapola la multe domenii. Atunci ce sens mai are sa discutam de vrei lege? Mai bine sa plece acasa.....
life is like a box of chocolate....

Offline bogdanb

« Răspuns #44 : 17.Ian.2012, 03:59:05 p.m. »
Din 2005 are justitia pe mana, din 2009 are si ministerul sanatatii pe mana.

Oarecum gresit... din 2005 s-a distrus invatamantul. Din 2009 s-a distrus sistemul sanitar (ca "de sanatate" nu-l poti numi)
Economia oricum era distrusa demult...
Poate nu intamplator, absorbtia fondurilor nerambursabile de la UE e aproape nula... :fluier:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline miocrl

« Răspuns #45 : 17.Ian.2012, 04:05:03 p.m. »
avem noroc ca nu am absorbit nimic ca altfel eram in buda ca alte state europene cu renume

Offline hugbear

« Răspuns #46 : 17.Ian.2012, 05:12:29 p.m. »
reformarea unui sistem - cel de sănătate în speţă - ar trebui să se bazeze pe interesul naţiunii
Absolut corect! Drama natiunii noastre esta insa ca INTOTDEAUNA am asteptat de la ALTII sa vegheze la propriul nosru interes.

Sau nu!  >:)
Fara cuvinte. Si revin cu intrebarea (poate plictisitoare dar pentru mine obsesdanta): Ce vina au ei ca cer, daca noi le dam cu doua maini? Fac din nou un apel la memoria colectiva (a mea-i cam subreda, ca-s batran si bolnav): la dezastrele din ultimii ani (inundatii, viituri etc) cate manastiri/biserici/case parohiale si-au deschis portile pentru a gazdui macar COPIII familiilor napastuite???

Din punctul meu de vedere "activitatile de grup" din ultimele zile, justificate sau nu, sunt doar o reactie tardiva la rezultatul nepasarii zilnice a neaosului.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #47 : 17.Ian.2012, 09:52:50 p.m. »
avem noroc ca nu am absorbit nimic ca altfel eram in buda ca alte state europene cu renume

De ce zici asta, din cate stiu eu majoritatea fondurilor sunt nerambursabile, in diferite procente. De exemplu la cele destinate dezvoltarii infrastucturii, cum e cazul constructiei de autostrazi, procentul e de 95% parca.

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #48 : 17.Ian.2012, 10:43:39 p.m. »
http://roncea.ro/2012/01/15/o-lectie-de-la-parintele-justin-sub-nicio-forma-sa-nu-iasa-in-strada-pentru-ca-este-o-capcana-mai-mare-decat-isi-pot-vreodata-inchipui-operatiunea-marca-soros-occupy-romania-a-trecut-la-niv/

Mi-e greu sa cred ce spune, dar stiu ca de obicei are dreptate. Iar eu consider ca situatia asta este una din putinele in care pestele trebuie curatat exact invers... adica de la cap. Ceea ce se intampla pe strazi acum (ma refer la conflicte) mi se pare foarte regizat. Si am intuit inca de sambata seara, la fel cum scrie si in articolul de mai sus, ca astea numai proteste spontane nu sunt. In toata istoria lumii, de mii de ani incoace, nu a existat ceva spontan. Nu au reusit sindicatele ani de zile sa scoata lumea in strada, dar deodata se intampla spontan. Probabilistic vorbind, nu se poate ca macar doi oameni sa se intalneasca in acelasi loc fara sa stabileasca inainte. Haideti sa ne aducem aminte de '89: de ce au murit oameni? pentru ca aveam nevoie de eroi, ca sa semene a revolutie nu a lovitura de stat. Aduceti-va aminte cum au murit elevii de la scoala de subofiteri din Campina pe aeroport la Otopeni. Toate miscarile au fost regizate. Lovitura de stat din '89 a inceput de fapt in '87. Cautati sa aflati pentru a fost infiintat postul de radio Europa Libera. (si pot continua la nesfarsit)
Apropo... accidentul de la Balotesti vi se pare "accidental"? Ca sa omoare un om au distrus un avion intreg.
Nimic nu este intamplator in lume ... inclusiv ceea ce se intampla zilele astea. Poate ma veti crede nebun, dar am pierdut nopti intregi in cautarea unor adevaruri, de-a lungul timpului.
Sa ne rugam macar sa nu existe morti... nu ar avea nici un rost.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #49 : 17.Ian.2012, 11:37:06 p.m. »
Revine totusi obsedant afirmatia: “Am facut 13 ani de puscarie pentru un popor de idioti!”  Petre Tutea.
Ignis 1.3 GLX+