0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Am observat si pe forumuri, foarte multi forumisti posteaza din timpul orelor de servici
Muncesc de ma ia dracu o multinationala, mi se ia o treime din salariu impozit ca sa primeasca ajutor social tiganii de peste drum care toarna copii cu nemiluita si nu au muncit in viata lor cinstit sau sa plateasca un impozit, tigani care au facut scandal la primarie cand le-a taiat basescu socialu`, asa cum spunea cineva mai sus cand se doreste o normalizare a lucrurilor, ca in vest, cu servicii private, tot ca in vest, ma mai trezesc si cu geamurile sparte la masina ca se trezeste cineva ca are dreptul la revolta ca asa considera el ca e democratic. Astia de la putere de acum nu sunt buni, dar macar stiu ca din impozitul platit de mine nu mai ajung bani asa multi la cei ce toiata viata vor ajutor social ca pe un drept lasat de la natura, s-au mai restructurat din bugetarii care la servici jucau carti, mergeau acasa sa isi faca somnul de frumusete de la ora 12 . Am observat si pe forumuri, foarte multi forumisti posteaza din timpul orelor de servici, adica bugetarii care vor salarii tot mai mari in timp ce aceia care lucreaza la privat si tin in spate toata economia abea reusesc sa posteze noaptea, tarziu, daca nu au adormit de obosealaAcum astept sa-mi sara bugetarii la gat dar as fi curios cum ar reactiona daca Suzuki-ul lor platit cu rate la banca dintr-un salariu micsorat cu 25% ar fi vandalizat de "demonstanti"
...lideri cu grave probleme psiho - emoționale ne manipulează și ne facem rău unii altora și împingem țara spre sclavagism !
Violenta care s-a vazut la aceste manifestari stradale, este o discutie aparte si nu face parte din acest subiect.