0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Si uite-asa, vazand cum se mareste acest topic si ce se intampla in tara, ma simt din ce in ce mai legitim in ceea ce am afirmat cu ceva pagini in urma. Imi cer scuze pentru ca modul in care am facut-o a fost defectuos, dar nu imi retrag opinia ci dimpotriva o sustin cu si mai mare putere.
E "laudabil" modul in care isi "rezolva" natia asta conducatorii ... buni sau rai. Trebuie sa fii destul de incuiat la minte (si - implicit - sa-ti meriti soarta) pentru a crede ca ce li s-a intamplat Ceausestilor a fost un act de justitie necesara (suntem singurii din fostul bloc comunist care am facut asta)... Ceea ce traim acum este in mare parte consecinta acelui "act de justitie". In aceste conditii, imi pun si eu intrebarea: daca - dupa 22 de ani - tu, ca natie, n-ai invatat nimic si esti dispusa sa repeti aceasi greseala, care poate fi deznodamantul pentru tine ???
3. Referitor la remarca ca "el (Ceausescu) le stia pe toate" asta a fost posibil pentru ca i s-a permis... O sa incerc sa ma explic: un sistem politic este compus din oameni. Imi vine greu sa cred ca doar doi oameni (sotii Ceausescu) au reprezentat Raul in tara asta (ca doar nu erau zei dotati cu puteri supranaturale). Atata vreme cat nimeni nu le-a spus NU si chiar le-a cantat in struna, s-a ajuns unde s-a ajuns. Parerea mea personala e ca Ceausestii - izolati in globul lor de sticla - chiar nu stiau cum se traieste in tara. Din pctul asta de vedere, chiar cred ca au murit nevinovati. Trist e ca aceeasi oameni care i-au tinut in bezna pe ei, si-au extins "experimentul" si la mare parte din natia asta dupa 1989 (Iliescu&co au castigat cu peste 80% la alegerile din '90)...
Cu mici, cu beri, miei la proţapŞi dansuri populare -S-a dat turismul peste capDe-atâta promovare.Veniţi la noi, dragi călătoriÎn mândrul < Land of Choice >Căci brandul scumpei noastre ţăriCârnaţii de Pleşcoi îs.
@cribo25: banuiesc ca post-ul tau se refera la ce am postat mai devreme; chiar si asa, tot nu inteleg pe deplin ce vrei sa spui...