0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Persoană care pentru bani, se pune în serviciul oricui, luptând pentru interese de orice natură.
- Chiar daca ar fi fost citita din scoarta in scoarta, tot ceea ce se urmarea printre randuri de cei care au produs-o era important si asta am fi aflat cu stupoare "dupe". Probabil ca Raed pe bucatica lui, a sesizat mai bine niste treburi ...si de aici ai suparare mare pe Base. ca era vorba de fro' 4 miliarde de "ieuro" in sistemul de sanatate si mai era cate ceva de furat.... Cocos cred ca trimesese deja cerere de oferte la dealeri pentru neste' ambulante
Cred ca a venit timpul sa inchidem topical, pentru ca devine jenant sa vedem oameni in toata firea dand in mintea copiilor tembeli. Deci daca initiatorul topicului este de acord, propun sa terminam aici circul ... circ care era de altfel de asteptat; dar asta e.Totusi, din afara fenomenului, imi permit niste observatii:1) Vedeti ca in timp ce voi va certati aici iar altii stau ca prostii in frig cu ciomegele (fie la propriu fie la figurat) in mana, altii in lumea asta muncesc de le sar oasele si va lasa si mai in urma decat sunteti. Asset-urile romanesti nemuncite de cei care in schimb dau cu plansul si cu gura pe unde pot se devalorizeaza in continuare, iar bravele revolte pomenite in titlu, indifferent de motivatia lor, doar accelereaza acest lucru. Veti fi prin urmare cumparati cu tot cu casa si masa la pret din ce in ce mai mic, pe masura ce perpetuati la nesfarsit boala milenara a poporului roman: painea si circul.2) Vedeti ca acum ceva timp, cam in perioada in care au inceput protestele, o stire trecuta neobservata anunta faptul ca guvernul chinez a aprobat (la nivel de politica de stat) importul de alimente din Romania. O stire care face cat toate stirile bune din anul 2011 si in urma careia m-asteptam ca poporul roman, vizionar si muncitor sa fie deja la ora asta pe metereze … fermierii sa dea buzna sa-si creasca afacerile, sa-si adapteze planurile de cultura, sa invadeze targurile de profil, sa bata la usa chinezului cu desaga in spate si sa cerseasca contracte, sa se bata cu restul lumii pentru cele 1.3 “bilioane” de guri cu ochi oblici. In loc de astea lumea a iesit in strada sa ceara schimbarea nimicului cu nimic; iar forumurile de profil … auto isi dau cu parerea cu si despre nemurirea sufletului. Mai sunt si alte stiri de felul asta; trebuie doar sa le vedeti si sa actionati in consecinta, dar asta inseamna “vizionarea” tuturor paginilor unui ziar, nu numai a articolelor comandate si a pozelor colorate de pe prima pagina.Asadar, in calitate de moderator, v-as ruga pastram activitatea in zona discutiilor despre masini, calatorii, fotografii si alte lucruri care ne fac viata frumoasa.Cu respect,Leutz
1. @ laurentiu ar trebui sa-ti retragi cuvintele ca deja ajungi la nesimtire2. totusi nu ne tragem de sireturi 3. nu cred ca e cazul sa insulti.
Stau si ma intreb, ce e mai bine, inchiderea totala a unui topic sau moderarea (stergerea) unor postari sau parti din ele ce incalca regula elementara a bunului simt?
Hai sa analizam putin, pe indelete: inchiderea este cea mai usoara solutie dar nu si cea mai buna, in multe cazuri iar stergerea unor postari sau parti si mai riscanta. Se pot scoate din contex fraze care sa denatureze apoi restul continutului. Apoi cine analizeaza perfect si impartial ? De exemplu aceste fraze n-as fi vrut sa le citesc din partea unui moderator: "Cred ca a venit timpul sa inchidem topical, pentru ca devine jenant sa vedem oameni in toata firea dand in mintea copiilor tembeli. Deci daca initiatorul topicului este de acord, propun sa terminam aici circul ... circ care era de altfel de asteptat; dar asta e."