Autor Subiect: Revolte 2012 - in direct!  (Citit de 45214 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Re: Revolte 2012 - in direct!
« Răspuns #110 : 22.Ian.2012, 11:25:52 a.m. »
"nemunca"[/url] ... cei care muncesc lasind in urma lor ceva util societatii nu prea conteaza din simplul motiv ca nu pot fi folositi ca "masa de manevra" de catre cei aflati la putere  :-?

Din păcate linkul nu vrea pentru ca să funcţionească
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline adrian_r5

« Răspuns #111 : 22.Ian.2012, 11:41:26 a.m. »
linkul nu vrea pentru ca să funcţionească
Ciudat ... la mine n-a facut nazuri ... l-am gasit cautind cu prietenu' Goagal ... da' am facut niste teste si de pe unele IP-uri asa este ... nu functioneste - zice "403 forbidden". Cam despre asta e vorba in link:

« Ultima Modificare: 22.Ian.2012, 11:44:48 a.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline danker

« Răspuns #112 : 22.Ian.2012, 01:15:59 p.m. »
- Cui nu-i vine sa stranga de gat uneori cate un functionar de la primarie sau fisc, cand ii vezi aroganta si lipsa de politete minimala? dar trebuie sa recunoastem ca salariile lor sunt intradevar de mizerie!
- Leutz, daca tu crezi in ce a declarat Culita Tarata (seful delegatiei lu' peste) "Formata din:  Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu şi Marian Sârbu precum şi doi primari de sector din Bucureşti: Cristian Popescu “Piedone” şi Neculai Onţanu" ....fara suparare, dar este efectul  faptului ca locuiesti la prea multe mii de km de tara.  :(
Eu unul am mari indoieli ca fermierii din Romanica o sa hraneasca in conditiile actuale,  fie si o parte din chinezii dintr-o provincie si as fi incantat sa poata sa ne hrneasca pe noi, ca sa nu mai aducem circa 60% din hrana din import. Cat priveste fermierii tineri si scoliti din tara, ei sunt in procent nesemnificativ, iar lupta lor cu sistemul este ingrozitor de grea. Oricum terenul arabil a fost cumparat de catre straini in proportie de peste 20%, italieni, francezi, olandezi, etc..cu  avantaje si dezavantaje asupra agriculturii romanesti.
Singurul export consistent facut de shmekerii din romanica  este urmatorul:  se cumpara cerealele din tara de la ferme si gospodarii pe un pret de nimic si se vinde ulterior la pretul pietii la export, ( Culita Tarata el e tartor sef, poate la asta se refera)... si poate niste vin.

- Revenind la topic, am inteles ca s-a amanat disponibilizarea CFR-istilor, legea sanatatii a fost retrasa si Raed s-a rentors, o fata tinerica din piata, care se plangea ca nu-si gaseste de lucru, a primit o oferta si era incantata, Base si gasca lui , ne-au scutit de aberatiile lor timp de o saptamana, deci pana la urma demonstratiile au produs si efecte  ;)
« Ultima Modificare: 22.Ian.2012, 01:38:52 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #113 : 22.Ian.2012, 01:32:18 p.m. »
Eu sunt curios cati din cei ce protestau au citit noua lege a sanatatii.  :-?
Eu unul recunosc ca nu am luat la cunostinta ce modificari aduce fata de varianta veche dar nu pot sa nu ma gandesc ca si pana acum lumea era nemultumita de magariile care se faceau in sistem si de calitatea serviciilor medicale adresate omului de rand. Sa inteleg ca lumea din piata e multumita cu sistemul actual si nu vrea o schimbare?

Offline danker

« Răspuns #114 : 22.Ian.2012, 01:37:08 p.m. »
- Chiar daca ar fi fost citita din scoarta in scoarta, tot ceea ce se urmarea printre randuri de cei care au produs-o era important si asta am fi aflat cu stupoare   "dupe".
Probabil ca Raed pe bucatica lui, a sesizat mai bine niste treburi ...si de aici ai suparare mare pe Base.   :baston:

rex- Aceeasi intrebare dar in mod ipocrit a pus-o si Base cand a retras-o, ce naiba, chiar ii mai credeti pe baieti, offf... tu crezi ca aici e Elvetia.  
 Nu intelegi ca era vorba de fro' 4 miliarde de "ieuro" in sistemul de sanatate si mai era cate ceva de furat.... Cocos cred ca trimesese deja cerere de oferte la dealeri pentru  neste' ambulante  :(
« Ultima Modificare: 22.Ian.2012, 01:57:36 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Laurentiu

« Răspuns #115 : 22.Ian.2012, 01:41:04 p.m. »
Ultimul ramine sa reaprinda lumina.
http://totb.ro/ultimul-aprinde-lumina-ultrasii-aliati-cu-pensionarii-manifestul-ultrasilor

E de ajuns să filtrăm prin sufletul de Român versurile imnului naţional şi vom şti ce avem de făcut. Cine să facă asta? Nu suntem o enciclopedie a adevărului absolut, dar putem da exemple:
- pensionarii ţării, care zilele astea ne-au arătat ce profund e proverbul cu “cine n-are bătrâni…”
- intelectualii adevăraţi, cărora le mulţumim pt reacţii şi susţinere şi pt scutul de netrecut împotriva pseudo-intelectualilor, demagogilor, politrucilor şi diletanţilor
- oamenii muncitori, care arată că lenea ce ne-a cuprins pe toţi de 22 ani nu se datorează unui popor leneş, ci unui popor care a uitat ce potenţial are
- studenţii, care pot arăta că educaţia adevărată nu e patronată de ministere falimentare
- jurnaliştii adevăraţi, care se simt ca o oază ameninţată de flăcările mincinoase ale unor colegi pt care ratingul, dezinformarea şi manipularea sunt deontologie
- categorii marginalizate social, din mijlocul cărora se pot naşte, vorba lui Iisus şi a lui Sişu, diamante: ultraşi, punkişti, rapperi, hippioţi, bikeri, grafferi, hipsteri (energia lor, folosită pozitiv, va pune umărul la reconstrucţie)
De ce trebuie să facem asta??? Doar pt SMURD? Doar pt demiterea unui guvern şi înlocuirea lui cu nişte ciocoi de altă culoare, de aceeaşi formă, dar la fel de lipsiţi de fond??
Nu. Din nou, motivele sunt multe şi destul de greu de articulat unitar. Dar vom da iar nişte exemple:
- corupţia, care tinde să devină molipsitoare şi la care ajung de multe ori şi oameni cinstiţi, folosind ca scuză supravieţuirea. Milioane de Români observă şi legaţi la ochi că sunt conduşi de ani şi ani de aceleaşi organizaţii mafiote, cu nume de partide. E de necrezut, dar totuşi real, că trăim un nou regim fanariot şi nu găsim un Român să urce pe tron (e o metaforă, nu o propagandă pentru monarhie). Am fost foarte aproape să avem un prim-ministru neamţ şi am fi fost mulţi de acord, pt că a nu fi Român a ajuns un fel de garanţie a cinstei.
- presa în căutare de senzaţional, rating, care face jocuri politice şi reclame unor fufe dezbrăcate şi care de multe ori dezinformează şi manipulează. Şi totuşi, Poiana lui Iocan înţelege! Cum ar fi să trăim fără TV o săptămână? Am fi Congo sau Atlantida?
- clişee şi limbaj de lemn care îngroapă adevărul. Premierul Boc anunţă libertatea de expimare, dar jandarmul anunţă la portavoce “Părăsiţi Piaţa sau folosim forţa”
- organe de represiune constrânse să actoneze împotriva fraţilor. Da, vrem ostaşi în slujba cetăţenilor, cum vă voia şi Cuza, nu vrem mercenari măcelări. Da, ştim că aveţi şi voi familii şi nevoi, da, vrem să respectăm uniforma, dar pt asta vrem să primim respect, nu să vedem copii târâţi pe jos, femei lovite şi înjurate şi bărbaţi care pot intra şi ei în comă de la un baston în cap
- legi făcute prin dezbatere, cu suportul cetăţenilor, nu trecute în grabă prin Parlament de o majoritate interesată mai mult de jocuri politice decât de interesul vital al cetăţeanului. Legi puse în practică nu doar în an electoral (arestări de primari corupţi doar ca propagandă şi momeală pt încă un vot)
- Centrul Vechi al Capitalei? Da, îl vrem european, îl vrem renovat, dar nu doar pt profitul unor patroni de localuri. Îl vrem curat şi pus în evidenţă pt mândria şi onoarea noastră şi de ce nu, pentru un turism adevărat, care nu mănâncă sute de mii de euro pt o siglă sau un portal de internet
- vrem dezbateri pe toate problemele, inclusiv militare. Nu vrem scut anti rachetă, când poate nici nu ştim cu adevărat ce înseamnă. Nu vrem fregate trimise la mişto ( la “mit stock”, dacă vreţi) şi nu mai vrem Români care să lupte în Orient pt subzistenţă, nu pt o cauză
- vrem respect şi demnitate, nu vrem să fim catalogaţi de avocaţi-deputaţi ca viermi, nu vrem ca un bătrân (16 ian, P.Univ) să vină cu ghete date cu cremă, vechi de 5 ani şi uşor găurite în talpă, în timp ce diva din Pleşcoi are sute de perechi de pantofi de lux, purtaţi ostentativ
- vrem să închideţi mall-uri şi să deschideţi fabrici. Şi spunând asta, spunem că vrem industrie, agricultură, locuri de muncă. Vrem şi modernitate, dar nu consumerism de joasă speţă, incultură şi îndobitocire!
- vrem libertatea spiritului, dar ne-am săturat de o clasă politică ce a permis droguri legale la fel de periculoase ca cianurile Roşiei Montane!
- nu mai vrem mizerie, subzistenţă, corupţie, bani publici gestionaţi prost, licitaţii măsluite, uniuni politice nefireşti (PSD+ PNL ?? PD+UNPR??). Vrem să trăim în pace cu conaţionali de alte etnii, dar nu vrem să ne vindem onoarea şi drepturile doar ca să părem “politically correct”. Vrem o adevărată clasă politică şi suntem destul de puternici să o creăm.
Lista ar putea continua şi va continua. Până atunci, recomandăm fără nici o aroganţă “analiştilor” să studieze şi cauza, nu doar efectul. Ne-am săturat de comportamentul “pompieristic” care vine să stingă focul după ce miriştea a ars (principiu valabil în nenumărate domenii, de la EDUCAŢIE, SĂNĂTATE, până la, de ce nu, legi anti-suporteri).
Rândurile de mai sus sunt scrise ad-hoc de un Ultras. Dar în acelaşi timp de un fost student, de un tânăr care vrea să muncească pt ţara lui, nu pentru “alţii” , de un fiu al părinţilor lui şi un vecin al doamnei care hrăneşte căţeii vagabonzi. Reprezint un mod de gândire şi categorii diverse de oameni.
PAŞNICI şi APOLITICI
din nou la UNIVERSITATE!!!
Oameni cu idei, nu cu Molotoave
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline body

« Răspuns #116 : 22.Ian.2012, 02:04:01 p.m. »
Si daca lucrezi pentru altii , care ar fi problema, eu nu va inteleg?
Chiar conteaza pt cine lucrezi? Eu consider ca important este cat castigi, nu pentru cine lucrezi si ceea ce faci sa faci cat de cat si cu placere.
Daca ai o oferta afara pe bani super ok, care ar fi problema?
Niciodata salariile din tara nu se vor compara cu cele de afara, doar cine nu e realist nu-si da seama de asta.
Ai vazut neamtul ala al tau cam in ce rahaturi e bagat, toti care vin in romanica mai devreme sau mai tarziu capata aceleasi obiceiuri si crede-ma ca am multe exemple in acest sens.
Iar referitor la sistemul de sanatate de stat e clar ca e o pacaleala. Eu sunt pentru un sistem privat de asigurari de sanatate.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Laurentiu

« Răspuns #117 : 22.Ian.2012, 03:18:42 p.m. »
Si daca lucrezi pentru altii , care ar fi problema, eu nu va inteleg?
Chiar conteaza pt cine lucrezi? Eu consider ca important este cat castigi, nu pentru cine lucrezi si ceea ce faci sa faci cat de cat si cu placere....Eu sunt pentru un sistem privat de asigurari de sanatate.
:-j Tipic gindirea unui MERCENAR EGOIST. Ce conteaza daca esti in tabara cu parintii sau prietenii ori in cealalta ? Conteaza care da (plateste) mai mult. La restul le luam gitul.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #118 : 22.Ian.2012, 03:26:10 p.m. »
Daca nu ai trecut prin asa ceva nu ai de unde sa sti prin ce trece cineva care a ales singur sa traiasa departe de casa si de cei dragi, in speranta unui trai mai bun pentru sine si pentru copiii sai. Iar asta nu inseamna ca ti-ai uitat parintii ci ca te gandesti la ei, la faptul ca la o adica ii poti ajuta mai mult decat ramanad acasa, doar si prin simplu fapt ca la o adica iti permiti sa le oferi accesul la un sistem medical profesionist si aplicat pacientului. Departe de casa si contra cost.

Offline Laurentiu

« Răspuns #119 : 22.Ian.2012, 03:37:06 p.m. »
Citat
Daca nu ai trecut prin asa ceva nu ai de unde sa sti prin ce trece cineva care a ales singur sa traiasa departe de casa si de cei dragi, in speranta unui trai mai bun pentru sine si pentru copiii sai.
Scuze se pot gasi usor.
Oricit te-ai stradui, nu le poti asigura la toti din familie un trai usor decit daca te dedai afacerilor subterane. Prin munca cinstita, e cam greu daca nu chiar imposibil.

Oricum, gindirea ramine a unui mercenar (lefegiu):  Persoană care pentru bani, se pune în serviciul oricui, luptând pentru interese de orice natură.
  • Suzuki SX4