Dupa o lunga perioada de asteptare am considerat ca e cazul sa-l incerc si eu pe Blinkie la drum ghebos ca doar de aceea l-am luat si nu sa sterg praful de Bucuresti de pe el .
Asa ca m-am deplasat pe Valea Doamnei , Arges intre Fagaras si Iezer .Intentia era sa urc cat mai mult spre Fagaras dar la sfatul localnicilor am luat-o pe pantele Iezerului.
Concluzii
- e buna domne!! pe unde mergeam asta vara cu Octavia cu 20-30 cu Blinkie zburdam acum cu 40-50
- cutia de viteze e facuta pentru asa ceva , am vrut sa postez mai demult la topicul specific dar cum inca nu iesisem offroad am preferat sa verific
- i-ar trebui ce-i drept vreo 5-6 cm in plus la garda (ce-i drept am fost cu rotile alea de 15 cu cauciucuri de iarna)
- se comporta excelent pe drum forestier cu noroi , se comporta bine pe drum inghetat ,adora zapada virgina
- e scurta si poti intoarce in locuri ff inguste fara probleme
iaca si niste poze pt cine vrea sa-i zburde imaginatia
http://picasaweb.google.ro/biochemco/PeValeaDoamneiParteaI?feat=directlink N-am ajuns chiar unde imi propusesem adica in golul alpin fiindca am gresit niste drumuri si am pierdut timpul dar oricum am facut o recunoastere buna
Voi reveni cu un filmulet edificator
Hasta la Vista !