Ba-i chiar urata
Subscriu si eu !!!! Noua linie de design a lui Ford mi se pare de o uratenie cumplita. La mare concurenta cu Hyundai&Co. Nu stiu care de la care copie.
Inclin sa cred ca e o conspiratie

. Suspectez ca designerii Ford sunt de fapt designeri koreeni sub acoperire educati la scolile de design koreene in anii '90. Ca sa ingroape Ford-ul ... nu trebuie sa faca mare lucru decat ... deseneaza ce-au invatat la scoala.
In timpul asta dsignerii de la Hyundai sunt koreeni educati la scoala de "design" koreeana a anilor '00 si fac la randul lor ce-au invatat la scoala, se "inspira" din tot ce le pica in mana. Si culmea, au ales tocmai Ford-ul.
Asa se face ca fara voie ... Ford copie de la Hyundai si Hyundai de la Ford in aceeasi masura, fiecare avand o impresie extrem de buna despre produsele lor, fara sa-si dea seama ca ambii sunt adanc ancorati in acelasi trend foarte popular acum 20 de ani.
Evident, afirmatia de mai sus trebuie luata in spirit de gluma
Revenind la topic, se vede ca ceva nu e in regula cu Ford-ul. Cauciucurile sunt probabil de vara sau ... oricum sub orice critica. Se vede ca transimia se face oarecum in mod corect catre toate rotile, insa aderenta e zero. Se vede si la alunecarea in lateral atunci cand soferul intentioneaza sa stea doar in loc; masina pur si simplu se duce la vale fara nici un alt impuls. Apoi mai e si tratamentul pe care il aplica cei doi soferi. Se vede ca cel de pe Ford baga talpa in ea si rupe aderenta.
Deci zic eu ca versus-ul nu isi are rostul. Comparatia e din start in favoarea lui SX. Probabil asta au si vrut.