Autor Subiect: Aplicatii Android  (Citit de 41253 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miaunica

Re: Aplicatii Android
« Răspuns #50 : 11.Dec.2013, 11:27:27 a.m. »
asta e generatia!noi am crescut cu creionul pe hartie! ei...din scutece au tablete!.... Nano SGD la 6 luni boldeste niste ochi cat cepele la iphone-ul  lu'tac-su! cand i-am dat vintage-ul meu l-a dus la gura, doua bale pe el si aruncat cat colo!
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline ASZ

« Răspuns #51 : 17.Mar.2014, 08:35:14 a.m. »
Aveti idee ce se intampla cu o aplicatie cumparata din Google Store, in cazul in care dai Factory Reset sau daca iti schimbi telefonul ? (trebuie sa-l cumperi din nou ?)

Offline suzukica

« Răspuns #52 : 17.Mar.2014, 09:06:24 a.m. »
Ce părere aveți despre aplicațiile:
- Waze
- Colegu'
Știți de ele, le folosiți, păreri?!

Offline bogogica

« Răspuns #53 : 17.Mar.2014, 10:29:57 p.m. »
Aveti idee ce se intampla cu o aplicatie cumparata din Google Store, in cazul in care dai Factory Reset sau daca iti schimbi telefonul ? (trebuie sa-l cumperi din nou ?)
Personal nu am cumparat, dar am instalat din alte "surse". Daca dai reset din telefon pierzi orice aplicatie instalata de tine, free sau cu bani. In schimb poti face backup la aplicatii si astfel le poti reinstala cand vrei pe acelasi tel sau pe altul. Eu spre exemplu folosesc "AppControl". Face exporturile foarte repede si curat, comparativ cu alte aplicatii incercate de mine.

Offline andreibr

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #54 : 18.Mar.2014, 07:02:38 a.m. »
Daca ai cumparat aplicatii din Google Play Store iti raman in cont (google account) si poti sa le instalezi/dezinstalezi de cate ori vrei pe orice device in care esti logat cu contul.
Eu am cumparat cateva aplicatii si le-am instalat fara probleme pe telefonul nou cand l-am cumparat.

Offline >pexic<

« Răspuns #55 : 18.Mar.2014, 11:06:53 a.m. »
"si poti sa le instalezi/dezinstalezi de cate ori vrei pe orice device in care esti logat cu contul"

-nu chiar, exista (multe) aplicatii pe care nu le poti instala decat pe maxim X telefoane (unde X e un numar prim). EX : navigon
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline suzukica

« Răspuns #56 : 19.Mar.2014, 09:51:06 a.m. »
Ce părere aveți despre aplicațiile:
- Waze
- Colegu'
Știți de ele, le folosiți, păreri?!

?

Offline suzukica

« Răspuns #57 : 05.Apr.2014, 11:57:36 a.m. »
nu folosește nimeni Waze?

Offline andreibr

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #58 : 06.Apr.2014, 07:26:39 a.m. »
Folosesc eu Waze de vreo 2 saptamani, am inlocuit Google Maps cu ea.

Imi place aplicatia, mi-a sugerat cateva rute mai rapide pe niste drumuri pe care le fac de obicei.
Din pacate am inteles ca nu sunt prea multi utilizatori la noi, si aplicatia se bazeaza mult pe informatiile de la ceilalti waze-eri. Macar acum am alta distractie la volan, marchez gropi pe harta (au aparut gropile ca ciupercile dupa ploaie primavara asta, unele adevarate cratere).

Offline suzukica

« Răspuns #59 : 06.Apr.2014, 02:10:21 p.m. »
este interesantă!