Autor Subiect: Aplicatii Android  (Citit de 41249 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: Aplicatii Android
« Răspuns #180 : 08.Iul.2019, 09:38:28 p.m. »
Da am incercat si eu, merge, multumesc de sfat!
Am instalat Musicolet si pare ID melodiei fara sa fac eu nimic
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline shpeedy

« Răspuns #181 : 26.Iul.2019, 02:11:55 p.m. »
Eu nu am reuşit să setez radioul unităţii pe launcher, întrucât la configurare nu apare iconul în lista cu aplicaţii disponibile.

Parte a setarii telefonului pentru Ro-Alert, m-am "lovit" de aplicatia Activity Launcher si mi-am adus aminte de problema de mai sus cu care te-ai confruntat.

This Android App launches hidden activities and creates home screen shortcuts for installed apps.

Poate ajuta...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: gigel

Online gigel

« Răspuns #182 : 26.Iul.2019, 03:26:06 p.m. »
   Mulţumesc Shpeedy!
   Încă nu am rezolvat-o. Am făcut up grade la aplicaţie, acum am AGAMA dar problema nu s-a rezolvat. Am dezinstalat-o şi instalat-o, din nou, aceeaşi situaţie. Am observat, că unitatea s-a restartat de câteva ori aiurea, aparent fără motiv, în timp ce butonam, sau chiar fără să butonez. Ascultam muzică cu  AIMP, prin intermediul launcherului şi a apărut un zgomot de fond deranjant.Înainte nu am avut astfel de probleme.  Per total î-mi plăcea mai mult şi era mai stabilă, varianta AG. Am instalat AGAMA şi pe telefon, de probă. Acolo pot selecta radioul şi pare stabilă aplicaţia.
   Aş vrea să fac un reset la factory default al unităţii şi apoi să instalez totul pe curat dar nu prea mă pricep. Am ţinut apăsat cu un ac, pe butonul de reset, dar doar s-a restartat unitatea. Am intrat în factory setting, dar nu am găsit factory reset.
   Mâine fac o ieşire mai lungă şi o să mai testez widgetul navigaţie.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic

Offline shpeedy

« Răspuns #183 : 14.Aug.2019, 03:22:48 p.m. »
Pentru cei care ajung cu masina prin Budapesta - o aplicatie utila pentru gestiunea parcarilor - PARKL:
- iti faci cont;
- iti inregsitrezi nr. de inmatriculare al masinii;
- iti adaugi cardul bancar;
- in momentul in care parchezi, iti localizeaza - prin GPS - zona de parcare in care te afli (si care sunt conditiile comerciale specifice zonei); ii dai drumul contorului din aplicatie, contor care se opreste cand pleci (si dai 'End parking') sau cand zona intra in perioada de gratuitate (seara/noaptea), cu posibilitatea reluarii automate la inceperea taxarii;
- odata finalizata o sesiune de parcare, aplicatia ia banii de pe card (cu o mica taxa de serviciu - 90/130HUF);
- mai are si o functie, pe care n-am folosit-o, de gestiune a parcarilor private/de companie.

Offline ...

« Răspuns #184 : 14.Aug.2019, 04:08:19 p.m. »
Util. Anul trecut am ajuns acolo cu masina in zi de sarbatoare, deci am gasit locuri suficiente si gratuite in acea zi. In rest, pentru alte orase din Ungaria (dar si din Romania) am folosit cu succes aplicatia romaneasca TPARK atat pentru parcare, cat si pentru vinieta lor.

Offline shpeedy

« Răspuns #185 : 14.Aug.2019, 04:48:37 p.m. »
TPark-ul am folosit-o si eu (in orasele europene din RO si pentru achizitia vinietei de HU), dar - desi zice ca merge si pentru orasele unguresti - mi-a dat eroare cand am incercat s-o folosesc in Budapesta. Si asa am ajuns la Parkl...

Offline ...

« Răspuns #186 : 16.Sep.2019, 04:06:00 p.m. »
Foloseste careva aplicatia Touch 24 Banking (sau versiunea web de IB) de la BCR? In ultima vreme nu ma mai pot loga, am resetat parola de vreo 3 ori si am primit-o pe cea noua prin SMS, dar da aceeasi eroare, cum ca userul si parola nu sunt corecte. Am trimis sesizare, dar cine stie cand raspund.

Offline shpeedy

« Răspuns #187 : 16.Sep.2019, 04:22:28 p.m. »
Da, eu.

Mai mult ca sigur ca ai avut niste mesaje de notificare/avertizare in ultima luna...

Este vorba de implementarea - incepand cu 14-Septembrie-2019 - a Directivei Serviciilor de Plata, prin care (una dintre prevederi) se specifica ca nu mai sunt acceptate logarile cu parola statica/fixa (cum probabil procedai)...

Token/eToken, baby...

Offline ...

« Răspuns #188 : 16.Sep.2019, 04:29:25 p.m. »
Da, am vazut mai demult o avertizare si ramasesem cu ideea ca prin octombrie se introduc niste masuri cu etoken pentru plati. Doar pentru plati. Ori eu doar ma loghez sa vad banii din cont si sa alimentez un depozit, nu sa fac plati.

Si de ce mai e activa varianta web cu parola statica, de ce o mai pot reseta? Nu ar trebui sa primesc mesaj de informare in sensul directivei?

Offline shpeedy

« Răspuns #189 : 16.Sep.2019, 04:31:42 p.m. »
Pai il primisei pana-n 14-Septembrie...

Cel putin eu l-am vazut de vreo 10 zile...