Autor Subiect: Sfaturi pentru o conducatoare de Ignis ...  (Citit de 3719 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline roxanasc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Femeie
Sfaturi pentru o conducatoare de Ignis ...
« : 14.Dec.2011, 11:38:05 a.m. »
Buna ziua,
Am descoperit cu placere acest club si regret faptul ca l-am descoperit tirziu... Da' nu-i nimic, recuperez eu...
Am si eu un Ignis din 2007, si pentru ca e argintiu, fiica-mea l-a botezat "Steluta". Sintem foarte mindre de Steluta noastra, ne plimbam cu ea prin vacante peste tot prin tara.
Acum am si eu o problema si as avea
« Ultima Modificare: 14.Dec.2011, 01:44:04 p.m. de Leutz »

Offline roxanasc

• Newbie
  • *
Re: Sfaturi pentru o conducatoare de Ignis...
« Răspuns #1 : 14.Dec.2011, 11:46:33 a.m. »
De emotie m-am incurcat...si am dat drumul la post fara sa scriu restul.
Deci, sa revin la problema mea.
Acum mai bine de o luna mi-a lovit cineva spatele masinii si acum ma "lupt" cu firma de asigurari ca nu-mi accepta service-ul reprezentantei Suzuki. Ca sa nu mai spun ca am primit eticheta de "femeie la volan, las' c-o aranjam noi" si au incercat sa ma trimita la un service anume si nici nu mi-au dat toate hirtiile de la dosar. Acum am primit si hirtia cu piesele avariate si nu stiu de la ce capat s-o iau.
Am nevoie de un sfat.... Cum sa procedez?
« Ultima Modificare: 14.Dec.2011, 01:45:03 p.m. de Leutz »

Offline >pexic<

« Răspuns #2 : 14.Dec.2011, 11:58:44 a.m. »
salut

ai de ales intre a sterge "o" sau "le"(conducatoarele) .

mai departe : sper ca te-ai duis la politie si nu ai facut d-aia "amiabila" ..
-baga masina in orice service, nu te mai lua dupa ei, dupa ce o repara te duci la sigurari sa-ti recuperezi banii de reparatie
-in paralel fa o reclamatie online la comisia de supraveghere a asigurarilor (csa) , le spui ca cei de la asigurari te-au amenintat verbal ca sa repari masina intr-un anume service, ca nu ti-au dat hartiile, ca trag de timp etc etc.

bafta
« Ultima Modificare: 14.Dec.2011, 01:45:44 p.m. de Leutz »
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline roxanasc

• Newbie
  • *
« Răspuns #3 : 14.Dec.2011, 01:01:33 p.m. »
Multumesc de sfaturi.
Pina una alta, nu stiu cum sa sterg "o conducatoarele" ca aici m-am incurcat la butoane...
In ceea ce priveste incidentul, la politie n-am ajuns, am facut amiabila... Deci sa inteleg ca alta data sa merg direct acolo chiar daca ne intelegem amiabil?
La comisia de asigurari am sunat si mi-au spus ca e dreptul lor sa-si aleaga service-urile lor, dar nu-mi pot impune asta. De la asigurari mi-ai spus ca ei nu deconteaza de la alte service-uri... Dar mie personal imi pot plati si sa ma duc unde vreau eu?
« Ultima Modificare: 14.Dec.2011, 01:46:05 p.m. de Leutz »

Offline BXXENL

« Răspuns #4 : 14.Dec.2011, 01:41:58 p.m. »
Trebuie sa deconteze si la alte service-uri ca nu e dupa ei. Daca iti dau tie banii in mana se cheama reparatie in regie proprie si vei primi cel mai probabil putini bani. Eu pt o dauna de 3900 euro fara tva am primit in mana 8500 ron.

Totusi, ce anume ai avariat la masina? Poate nu e asa grav si nu trebuie musai service suzuki.

Oricum fa o reclamatie la CSA, ca de vorba buna nu stiu asiguratorii.
« Ultima Modificare: 14.Dec.2011, 01:46:58 p.m. de Leutz »
  • SX4 1.5
Alex

Offline roxanasc

• Newbie
  • *
Re: Sfaturi pentru o conducatoare de Ignis ...
« Răspuns #5 : 15.Dec.2011, 09:04:41 a.m. »
Avariile Stelutei nu mi se par foarte grave: spoilerul, bara de ranforsare, lampile, hayonul zgiriat si nu stiu inca daca e atinsa toba...
Problema care se pune e ca la service-urile de pe lista lor la care am fost nu am incredere, mi se par neprofesionisti, in genul lui "merge si-asa" si "femeie la volan, las' pe noi!". La unul din ele au spus ca ma suna dupa o saptamina si nu m-au sunat nici pina-n ziua de azi. Cind am fost din nou la asigurari, functionarul de acolo mi-a spus "tocmai ieri m-au sunat ca nu va gaseau numarul de telefon"... Ce coincidenta...
Daca ma duc la ei cu mai multe devize de la diferite service-uri ce se intimpla?
PS Multumesc pentru corectia din titlu (ramin totusi o femeie...)

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #6 : 15.Dec.2011, 07:49:44 p.m. »
citeste patania noastra cu spatele ignisului http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-9/s-o-s/

Offline RaZwY

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #7 : 16.Dec.2011, 01:01:53 a.m. »
Eu am procedat in felul urmator, tot pentru o lovitura in  spate...la Opel...constatatorul mia dat undeva la 10 ore de munca si bara inlocuita pentru bara+fusta spate praf, hayon indoit, podea portbagaj indoita, stop spart, ambele aripi spate deplasate. Am luat aceea constatare dupa scandalul de rigoare, am scris la sfarsit ca nu sunt de accord cu constatatorul, apoi am depus o plangere scrisa la CSA la care am anexat aceea constatare, a venit un constatator de la ei si am primit totul la inlocuit.

Aaa da... era sa uit, si el(constatatorul), mi'a propus nuj ce service din Odorhei :) , dar legea spune ca iti faci masina unde vrei tu, platesti din banii tai, apoi iti recuperezi banii de la ei pe baza de factura sau daca service'ul accepta, repara masina si se ocupa ei si de recuperarea baniilor, depinde de cum vor ei.

Parerea mea e sa iei legatura cu CSA...

Offline roxanasc

• Newbie
  • *
« Răspuns #8 : 16.Dec.2011, 10:58:44 a.m. »
Am sunat la CSA si mi-au spus ca ei imi pot propune o lista de service-uri da' eu nu-s obligata sa ma duc la ce-mi recomanda ei. Dar ulterior e dreptul lor sa conteste devizul si sa taie din el. Iar din intrebari puse in jur am auzit ca firma asta de asigurari are procese "girla" pentru neplata....
Culmea e ca in vara am mai avut o "isprava" de genul asta, da' n-am avut nici o problema cu asiguratorul ala, s-a rezolvat totul la service, elegant si civilizat.

Offline sfichiu

« Răspuns #9 : 16.Dec.2011, 11:06:09 a.m. »
Sunnt unele service-uri de mana a 2-a care nu sunt omologate la RAR,motiv pentru care firmele de asigurari nu accepta reparatii in orce loc.Dar asta e un paravan deoarece mai totii inspectorii de la daune auto au intelegeri tacite numai cu unii si incearca mereu sa te plaseze unde vor ei.
Cred ca si-n cazul asta tot asa vor sa procedeaze asa ca fa cum au zis BXXENL si RaZwY.
BAFTA!!! :good:
  • VITARA S ,Matiz