0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Daca un SX4 este mai inalt, se modifica centrul de greutate si devine mai instabil!
Salut.Stiind germana, m-am documentat pe site-ul lor si practic baietii ofera acel inel distantier exact pt arcurile de SX4, nu universal cum credeam eu initial.Se vand doar la pereche, adica 112, euro. Vrei sa ridici si cealalta punte, iei inca o pereche, deci 288 euro /4 bucati (224 euro+64euro) pentru cam ~ 1,5 cm de inaltare.Am inclus si profilele de cauciuc care zic ei iti aduc inca vreo 3 mm inaltime (4x16euro bucata ->64), altfel inelul metalic are 1,2 mm.Vrei mai mare garda la sol? mai pui inca un set de 4 inele deasupra (deci inca 224 euro) (fara profilul de cauciuc). Deci, 288+224euro, = 512 euro pentru /~2,7 cm in plus. Sincer, or fi ele din duraluminiu, custom made pt modelul tau, dar parca sare cam in sus pretul cand ma uit la kitul de la Rocky Road care e doar 261 $ (cam 191 euro).
Daca mai adaugi si roti cu diametru mai mare cu 6cm decat cele actuale ... vrei ceva mai inalt -> ia alta masina, nu te chinui sa o modifici pe asta (sx4).