0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
SI eu am 4x2, de-asta ma interesa. Si din nou, cred ca te voi contrazice (doar 99% sigur). Cand am cumparat masina de la reprezentanta, am pus-o bot in bot cu una 4x4. Garda la son, masurata in botul masinii, nu depasea o diferenta de un deget. Zilele trecute am avut ocazia sa parchez langa un SX4 4x4 si, "ochiometric", nu parea cu nimic mai inalt ca al meu (si m-am invartit de cateva ori pe langa el, sa ma lamuresc).
hi to all The kit hv391051 for petrol (or hv391061 for diesel) contain 4 springs, 2 for the front and 2 for the rear. The price here in greece is 310.00 euro but because of the economic crisis they give it at discount price of 270.00 euro. I will try to take some pictures the next days so you can see the difference.regardsNikos
Pun si eu o intrebare: de ce ar trebui SX4 sa fie mai inalt? Mi se oare un fel de "penis enlargment"...:-XSent using Tapatalk 2
Dar nu inteleg cum 2,5 cm ma pot salva de pietroiul sau de sleaul de pe coclauri.
(...)S-au gandit unii sa inalte si break-uri cu tractiune fata...
Oricum toata lumea e de acord ca in afara de niste drumuri de tara, mai mult nu ai de ce sa-i ceri unui SX4, pur si simplu nu-i facut pentru asa ceva.