0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Pun si eu o intrebare: de ce ar trebui SX4 sa fie mai inalt?
@Nikos: thanks for the info !However, I didn't get it whether you need only one set of springs (for rear suspension) or two (front and rear)... Besides that, I couldn't find your price (270Euro) anywhere in Europe... @graphmaster: intr-adevar kit-ul de la Spaccer devine prohibitiv odata cu adaugarea de cm, dar la fel devine si cel din State daca n-ai cu cine sa-l aduci. In plus, cel din State a cauzat probleme si aici pe forum (parca @LTD il avea) si s-a renuntat la el.Imi pare rau ca SX4 nu a intrat in atentia australienilor de la IronMan, spre deosebire de Duster care a primit un kit complet de la acestia. Costa, dar e solutia profi (arcuri+amortizoare), nu cu distantiere si alte alea. Cred ca pana la urma singura metoda de inaltare cat-de-cat ok (dar cu problemele aferente de greutate mai mare pe punti samd) ramane utilizarea unor anvelope mai mari (215/60R16, 215/65R16). Sunt in dilema (ca planuri de 2014-2015, cand planuiesc sa-mi schimb anvelopele) daca sa trec pe 215/65R16 sau sa merg pe o solutie de jante 15" de aliaj mai usoare si anvelope 205/70R15 (asta ca sa nu cresc atat de mult greutatea per roata).
Pun si eu o intrebare: de ce ar trebui SX4 sa fie mai inalt? Mi se oare un fel de "penis enlargment"...:-XSent using Tapatalk 2