Autor Subiect: Sustinem si participam in actiuni pentru salvarea padurilor  (Citit de 4629 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14541
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Sustinem si participam in actiuni pentru salvarea padurilor
« Răspuns #30 : 05.Oct.2020, 02:33:23 p.m. »
Incepand de azi, timp de 3 zile, se desfasoara Maratonul Nepadurilor.

"Andrei Roșu și WWF vor transmite zilnic ceea ce se întâmplă pe teren prin transmisii live și postări pe canalele de social media.

Ziua 1 – Traseul începe la Câinenii Mari, pe Valea Oltului, și va urca în Munții Lotrului, județul Vâlcea. Aici au fost tăiate ilegal 129ha de păduri, au existat dosare penale nefinalizate, iar zonele au fost în sfârșit reîmpădurite în ultimii doi ani.
Ziua 2 – Traseul începe în Voineasa și urcă tot în Munții Lotrului, în zona Obîrșia Lotrului. Aici vedem tăieri legale, doborâturi de vânt și atacuri de insecte.
Ziua 3 – Din Obîrșia Lotrului, Andrei Roșu aleargă pe TransAlpina până la Tău Bistra, de unde urcă în Munții Șureanu, județul Alba. Vedem aici peste 600ha de păduri tăiate ilegal. Avem de-a face cu păduri retrocedate nepăzite, dosare penale nerezolvate, haos în actele de proprietate."

Daca sunteti de acord cu prezervarea padurilor in fata taierilor ilegale, semnati petitia:

https://wwf.ro/implica-te/stop-taierilor-ilegale/
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: toma

Offline Vecchio

Re: Sustinem si participam in actiuni pentru salvarea padurilor
« Răspuns #31 : 05.Oct.2020, 02:38:02 p.m. »
Să sperăm că apelul va da rezultate!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!