Autor Subiect: Black Friday in Romania  (Citit de 52417 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Black Friday in Romania
« Răspuns #70 : 21.Nov.2013, 08:09:16 p.m. »
On reviens toujours au premier amour, sau, in varianta autohtona, prima dragoste nu se uita niciodata...;D

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #71 : 22.Nov.2013, 01:06:36 a.m. »
Sa stii ca DA! In alta ordinde de idei...BF asta care a furat startu' este.... nu stiu ce sa zic... multe mesaje faine de eroare si cam atat!
Voi? Ati cumparat ceva?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Leutzu

« Răspuns #72 : 22.Nov.2013, 01:45:00 p.m. »
Ce sa cumperi cand preturile au fost umflate sistematic in ultima luna cu ~15% si acum au facut reduceri de 20%? Asta sa nu zic ca multe dintre produse sunt "ramasite pe stoc".
Chiar ma uitam la un faimos magazin online (nu ii dau numele ca nu merita) la un laptop Lenovo G500 care costa la BF aproape 1400 lei. Fix acum 2 saptamani am cumparat acelasi laptop cu 1300 lei, tot din magazin - e drept ca din altul la care acum nu mai era in oferta.

La noi BF-ul este doar o alta modalitate de a pacalii romanul, pentru ca au observat mai amrii marketingului ca noi, ca natie, suntem morti dupa oferte...

Singurele reduceri cat de cat adevarate, la noi, sunt cele din decembrie.

Offline VAXXi

« Răspuns #73 : 22.Nov.2013, 01:50:35 p.m. »
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #74 : 22.Nov.2013, 01:54:07 p.m. »
Bună analiză @Leutzu! Eu am vazut o lentilă pe care eu am cumparat-o acu' 2-3 ani cu prețul X care era redusă acum de BF de la pretul X+1/2X la prețul.... X!
E adevărat că fiecare magazin are și una două oferte pe "bune", dar asta înseamnă nimic!
@Vaxxi prea tare epistola din link-ul tău :D

Sent from my 
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #75 : 22.Nov.2013, 06:46:11 p.m. »
@Cristi si Leutzu:
Corect ! preturile au fost umflate in prealabil. Telefonul pe care il doream nu mai costa 900 RON, costa 935 RON in "Vinerea neagra!"  X-(
@ Vaxxi:
uuuf, cata dreptate ai, din pacate  :(
Today is the first day of the rest of my life

Offline Daniel42

« Răspuns #76 : 22.Nov.2013, 07:43:09 p.m. »
Eu unul , m-am uitat cu interes astazi de dimineata la BF romanesc si am constatat ca , a ramas acelasi de anul trecut ca minciuna . Ce am vazut redus a fost IPadd mini la 1000 lei si DSLR Nikon 3100 care mai tot anul a fost 1700 lei si acum l-au lasat si ei la 1300 lei . In rest ceva TV no-name reduse cu putin , tablete de doi lei neperformante iar in ce priveste telefoanele a fost chiar aiureala . Mai aveau putin si dadeau la oferta ceva telefoane facute prin insule . :-? Nimic redus la modul decent si nimic performant . Doua  ,trei mai performante aveau niste preturi umflate rau incit la reducere au ramas tot cu o aiureala de pret .  X-( Zilele trecute vorbeam cu cineva din SUA si spunea ca de BF american , la un abonament de nivel mediu IPhone  5 si 4S or sa se dea gratis la magazinele de specialitate , cine le prinde . Acolo si copii de scoala generala se joaca cu ele si le dau de pamint iar la noi sunt un lux . Vai mama lor .  :clap: Deh , asa este cind suntem popor sarac dar , curajos si visator . Cu vise si curaj sigur ajungem departe . :(
« Ultima Modificare: 22.Nov.2013, 07:46:33 p.m. de Daniel42 »
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline ASZ

« Răspuns #77 : 22.Nov.2013, 10:42:37 p.m. »
M-am uitat de curiozitate la cateva produse (telefoane, aparate foto, HDD-uri externe) si am constatat ca s-au cam inteles intre ei, vindeau cam la acelasi pret produsele (D3100, L27, Nexus 4, S3, Seagate 1 Tb, etc). Astept sa treaca frenezia asta, sa-si numere banii... si apoi cand vin sarbatorile sa prind si ceva oferta buna. Parerea mea ...

Offline boga81

« Răspuns #78 : 22.Nov.2013, 11:35:17 p.m. »
Au aceiasi furnizori

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline xim

1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray