Autor Subiect: Black Friday in Romania  (Citit de 52408 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Black Friday in Romania
« Răspuns #20 : 22.Nov.2012, 12:48:54 p.m. »
Eu am cumparat de Black Friday un xBox + kinect cu 50% discount REAL (pretul la astfel de produse este destul de fix pe tot parcursul anului) din Canada. Deci da, eu sincer sper sa fie ceva de Black Friday asta...nu doar multi bani investiti in marketing de retaileri asta dupa ce au marit preturile in luna Noiembrie a.i. sa poata oferi reducerea aia de "pana la 90%" in vinerea cu pricina.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline adrian_r5

« Răspuns #21 : 22.Nov.2012, 12:51:29 p.m. »
din Canada.
Pai poate daca isi deschide Emag filiala in Canada o sa vedem si la ei "50% discount REAL"  :D

... desi draqu stie ... o vorba din popor zice ca un mar stricat le impute si pe celelalte din cos  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline shogunu65

« Răspuns #22 : 22.Nov.2012, 01:05:21 p.m. »
oktal.ro  si cel.ro au marit preturile la produse cu 10-15% in ultimele 2 saptamani ... vreau sa mi iau o tableta samsung de 7" si acu o luna costa 1275 lei pe cel.ro ... acum este 1399

http://www.cel.ro/tablete/tableta-samsung-galaxy-tab-2-7.0-p3100-8gb-3g-silver-l/

deci asta e black friday la romani :))))

emag nu mai are preturi mici de vreun an si ceva asa ca ei isi pot permite sa faca reduceri ... oricum la noi nu va fi decat maxim 70% reducerea si aia pe stocuri limitate, la marfuri care nu s au vandut si stau cu ele in stoc

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #23 : 22.Nov.2012, 01:21:56 p.m. »
Si'n turism sunt reduceri incepand cu ora 23:59:59 >:)
Reduceri in turism
« Ultima Modificare: 22.Nov.2012, 01:25:03 p.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #24 : 22.Nov.2012, 02:09:32 p.m. »
  • #romaniaelectrica

Offline adrian_r5

« Răspuns #25 : 22.Nov.2012, 02:29:40 p.m. »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #26 : 22.Nov.2012, 02:51:40 p.m. »
O suma cam mare pentru o cumparatura de impuls... Ca asta inseamna pana la urma Black Friday :)

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #27 : 22.Nov.2012, 03:40:46 p.m. »
cateva sfaturi pentru doritorii de cumparaturi pentru ziua de maine:
1. Alegeti-va dinainte produsul/tipul de produs pe care il doriti si stati cu pagina respectiva de web  DEJA deschisa pe cat mai multe magazine online.
2. Incercati sa faceti cat mai putine "trimiteri la server" - http request - . Daca aveti noroc puteti obtine replay pentru click la: "Comanda acum!". 3. Este bine sa incepeti cautarea cam pe la 3 noaptea, sunt convins ca in timpul zilei, serverele lor  vor fi in congestie. Nu cred ca isi vor lua masuri suplimentare in acest sens. Teoretic, un vanzator NU vrea sa vanda ieftin/profit minim
4. In prealabil este recomandabil  sa aveti deja cont/user de pe cat mai multe magazine on-line, ca sa prindeti macar o reducere.

pentru cumparaturi "direct din magazine reale", eu va urez succes sa va puteti lua produsele pe care le doriti.

parerea personala  este exact  ca cea de mai sus a lui Cristi si as adauga: magazinele au ocazia sa isi faca si mai multa publicitate cu foarte putin efort  ( relativ la promotiile care le ofera, cel putin in tara noastra).
Subscriu la ideea "s-au marit preturile acum cateva saptamani ca sa aiba posibilitatea sa revina la preturi mai mici pentru "Black Friday".

O alta idee ar fi si eliminarea stocurilor din unele magazine, s-ar putea ca produsele mai vechi sa aiba ceva discount-uri.

personal, eu nu am optat pentru "Black Friday", ieiri i-am luat fiicei mele imprimanta pe care si-o dorea ca sa-si faca referatele scolare, Si DA, Adrian are dreptate, Emag nu mai este "cel mai ieftin magazin online", imprimanta era cu 20 RON la alt magazin on-line si mi-au dat si cablul gratis.

Va urez succes tuturor!
Today is the first day of the rest of my life

Offline BXXENL

« Răspuns #28 : 22.Nov.2012, 04:35:11 p.m. »
  • SX4 1.5
Alex

Offline Daniel42

« Răspuns #29 : 22.Nov.2012, 05:47:58 p.m. »
Si eu sunt de parerea voastra cu aceste ieftiniri , care de fapt sunt scaderi de scumpiri , sunt facute mai mult pentru reclama . :D Eu unul urmaresc  de vreo doua luni un aparat de fotografiat DSLR si ramin cu speranta si urmaritul . Cind a crescut pretul cind a scazut cu 50 lei , numai asa o tin o gramada de magazine . Este o mare aiureala . Si apoi anul trecut eu personal am studiat problema pe la 4 dimineata de m- a apucat tot risul ca , s-au blocat toate site-urile .  :) Si verificind oferta pe care o prezentau la anumite produse care in prealabil la vizionasem , am vazut ca nu se ieftinisera mai deloc sau erau marci nu prea apreciate . Asa ca mare grija la cumparaturi ca , nimic nu este ce prea pare la noi in comertul romanesc . ;) :D
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver