cateva sfaturi pentru doritorii de cumparaturi pentru ziua de maine:
1. Alegeti-va dinainte produsul/tipul de produs pe care il doriti si stati cu pagina respectiva de web DEJA deschisa pe cat mai multe magazine online.
2. Incercati sa faceti cat mai putine "trimiteri la server" - http request - . Daca aveti noroc puteti obtine replay pentru click la: "Comanda acum!". 3. Este bine sa incepeti cautarea cam pe la 3 noaptea, sunt convins ca in timpul zilei, serverele lor vor fi in congestie. Nu cred ca isi vor lua masuri suplimentare in acest sens. Teoretic, un vanzator NU vrea sa vanda ieftin/profit minim
4. In prealabil este recomandabil sa aveti deja cont/user de pe cat mai multe magazine on-line, ca sa prindeti macar o reducere.
pentru cumparaturi "direct din magazine reale", eu va urez succes sa va puteti lua produsele pe care le doriti.
parerea personala este exact ca cea de mai sus a lui Cristi si as adauga: magazinele au ocazia sa isi faca si mai multa publicitate cu foarte putin efort ( relativ la promotiile care le ofera, cel putin in tara noastra).
Subscriu la ideea "s-au marit preturile acum cateva saptamani ca sa aiba posibilitatea sa revina la preturi mai mici pentru "Black Friday".
O alta idee ar fi si eliminarea stocurilor din unele magazine, s-ar putea ca produsele mai vechi sa aiba ceva discount-uri.
personal, eu nu am optat pentru "Black Friday", ieiri i-am luat fiicei mele imprimanta pe care si-o dorea ca sa-si faca referatele scolare, Si DA, Adrian are dreptate, Emag nu mai este "cel mai ieftin magazin online", imprimanta era cu 20 RON la alt magazin on-line si mi-au dat si cablul gratis.
Va urez succes tuturor!