Autor Subiect: Way of....women  (Citit de 157763 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Silfax

Re: Way of....women
« Răspuns #70 : 23.Iun.2010, 01:12:20 p.m. »
"...a observat anumite caracteristici mai mult decat generale pe care incearca sa ni le insufle ca litera de lege...."

Daca ai fost atenta la inceputul prelegerii, foloseste sintagma "in cea mai mare parte a timpului, a cazurilor si a situatiilor..." deci observatiile nu sunt cu titlul de lege. In rest , legat de experienta ta la volan, am ezitat in postarile trecute sa mentionez ca a mea partenera de viatza a facut aceeasi observatie mentionata de tine, la volan fiind, dar ce sa vezi... nu erau barbatzi. Imi pare rau ca nu am avut la mine ceva de inregistrat expresia scoasa in acele momente: "...Doamne, cateodata suntem groaznice!...", ea fiind o feminista convinsa :D.

Nu pot sa nu observ  ca in ciuda faptului ca ambele sexe sunt prezentate cu minusuri si plusuri, doar o anumita parte s-a simtit vizata.... :D
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
  • Gen: Femeie
« Răspuns #71 : 23.Iun.2010, 04:31:14 p.m. »
sincer, nu te-am atacat :)

cred ca fiecare e liber sa-si spuna punctul de vedere. relax :)

Offline Silfax

« Răspuns #72 : 24.Iun.2010, 10:51:21 a.m. »
... cred ca la postul anterior nu am folosit destule emoticoane pentru a nu parea agresiv.... In rest ai dreptate... relax ;)

Offline krantz

« Răspuns #73 : 24.Iun.2010, 12:18:05 p.m. »
Mie mi se pare ca aceasta sectiune are mai mult caracteristicile unei "War zone" :( decat a ceea ce se vrea din titulatura.

Sau poate, soferitele posesoare de Suzuki au o latura masculina mai dezvoltata si nu au nevoie de un astfel de loc/zona virtuala special creata pentru ele. De fapt ce poate, cu siguranta, ele doar se descurca in trafic aproape la fel de bine ca orice barbat normal, si mult mai bine decat un barbat cu o latura feminina   :D mai dezvotata. 

Daca nu se gaseste nici o reteta de prajituri de dezbatut, vreun magazin ce ar putea prezenta interes prin stiu si eu ce oferte, vreun eveniment cultural/social ce ar putea suscita un oarecare interes din partea doamnelor/domnisoarelor de pe acest forum sau mai stiu eu ce alt subiect...poate ar fi mai bine sa fie inchis acest topic sau macar mutate discutiile ce se pot incadra mai bine in alte zone ale forumului, tinand cont ca sfaturile pentru soferite au dedicat un topic separat iar pentru "contre" exista un minunat "War zone".  ;)
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #74 : 24.Iun.2010, 02:09:59 p.m. »
ok

« Ultima Modificare: 24.Iun.2010, 02:11:53 p.m. de bumbutza »

Offline krantz

« Răspuns #75 : 25.Iun.2010, 03:19:21 p.m. »
Pentru doamne/domnisoare, si nu numai - Vals, film, teatru, expozitii, fotbal si mancare traditionala la Noaptea Institutelor Culturale

http://www.icr.ro/noaptea_institutelor_2010
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #76 : 02.Iul.2010, 12:50:07 p.m. »
poate printre suzukiste sunt si cateva admiratoare a lui Johnny Depp, enjoy   :)

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #77 : 02.Iul.2010, 09:10:02 p.m. »
il admir cum sa nu...dar sunt doar niste poze...really :)

daca vreau sa cad in extaz ma uit la unul dintre filmele lui...altfel e cam greu :)))

tx for the pics oricum... tot incercam sa resuscitam aceasta sectiune...well....

hai sa va spun totusi, daca pasiunea noastra a femeilor de pe acest forum ar fi fost gatitul, impletitul, asortarea perdelei cu peretele, a sosetelor desperecheate  etc, am fi gasit cu succes multe alte forumuri. Aici insa, feelingul meu e ca noua fumeilor, chiar ne plac masinile si ne luam destul de in serios in calitatea noastra de soferite... sper ca nu gresesc erijandu-ma in lider de opinie...

or sa treci de la aceasta pasiune brusc la impletit, barbati muschiulosi dar cu har, e un pic traumatic...sorry (si aici vb doar in numele meu) :)

ma intreb cate surate de-ale mele sunt aici pe forum si cate se implica in discutii...cred ca destul de putine si ma intreb de ce...

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #78 : 02.Iul.2010, 09:46:18 p.m. »
daca pasiunea noastra a femeilor de pe acest forum ar fi fost gatitul, impletitul, asortarea perdelei cu peretele, a sosetelor desperecheate  etc, am fi gasit cu succes multe alte forumuri.

:good:

Adica, nu zic ca nu sunt fan al imperecherii sosetelor, dar... >:)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Silfax

« Răspuns #79 : 03.Iul.2010, 08:30:58 a.m. »

tx for the pics oricum... tot incercam sa resuscitam aceasta sectiune...well....

hai sa va spun totusi, daca pasiunea noastra a femeilor de pe acest forum ar fi fost gatitul, impletitul, asortarea perdelei cu peretele, a sosetelor desperecheate  etc, am fi gasit cu succes multe alte forumuri. Aici insa, feelingul meu e ca noua fumeilor, chiar ne plac masinile si ne luam destul de in serios in calitatea noastra de soferite... sper ca nu gresesc erijandu-ma in lider de opinie...

or sa treci de la aceasta pasiune brusc la impletit, barbati muschiulosi dar cu har, e un pic traumatic...sorry (si aici vb doar in numele meu) :)

ma intreb cate surate de-ale mele sunt aici pe forum si cate se implica in discutii...cred ca destul de putine si ma intreb de ce...

Cum sa ne dezmintim aici pe forum daca o comitem si in viata reala ? Sincer atat postul meu cat si cel al lui Rexkroki s-au vrut bine intentionate, dar am nimerit pe langa :D... si cum mie personal imi place sa invat din propriile greseli, promit sa las acest post sa fie ceea ce s-a vrut: "way of woman"... enjoy girls!