Autor Subiect: Way of....women  (Citit de 157759 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Way of....women
« Răspuns #60 : 10.Iun.2010, 01:55:25 p.m. »
Sper sa nu mi-o iau dupa asta :D

Valabil cu predilectie in Bucuresti si pentru 95% dintre conducatorele auto (de ce razi? cum era sa le denumesc piloti de teste? – stiu, toate femeile se vor considera apartiand celor 5%)

“Aoleo, e 9. La 9 jumate trebuie să fiu în centru, la muncă. Unde naiba am parcat maşina aia?” Două ture de bloc, fără succes. “Alo, iubitu’, tu mai ţii minte unde am parcat eu maşina aseara? Ştiu că nu erai cu mine, dar mă gîndeam şi eu…. Da, ştiu că dormeai, lasă, că o caut ca proasta pînă îmi tocesc pantofii. Hai pa!”
“Ahhhh….imbecilu’ ăsta cu maşina asta bleu mereu parchează aşa aproape. Cum naiba ies eu din parcare acum? Alo, iubi? Poţi coborî un pic să îmi scoţi şi mie maşina din parcare, că prostu’ ăla de la 3 iar a parcat prea aproape. Da, mă, iubi, dar io cum iesss??? Te rooggg, nu mă face să plîng acumaaaa. Bine, nesimţitule, dormi, dar dacă îţi lovesc maşina să nu te aud că zici ceva. Hai, scuteşte-ma, pa!”
“Mamă, ce aglomerat e azi. Ce vrei bă, prostule? 50 e viteza legală, du-te-n ceapa mă-tii de nătărău!” “Alo, ce faci fată? Vezi că eu întîrzii un pic, să îi zici tu lu’ Popescu să îmi trimită dosarele alea la FanCurier. Hai că mă grăbesc fată, dar e aglomerat rău. Hai că sînt plină de draci, m-am certat şi cu al meu de dimineaţă. Nesimţitul nu a vrut să se scoale din pat să îmi scoată şi mie maşina din parcare. Am plecat tîrziu, nici nu m-am machiat calumea”.
Tiiiiiiiiiiiiitttttttt!!! Voce din trafic: “Bă, proasto, vezi că ai cedează trecerea!” “Ce vrei dobitocule, nu vezi că trebuia să îmi dai prioritate, că vin din dreapta!?!”. “Doamne, ce cretini! M-am săturat de oraşul ăsta plin de prosti!”
“Bună dimineaţa, domnişoară! Agent principal Ionescu. Actele dumneavoastră, vă rog! Nu aţi văzut semnul de STOP?” “Aaaa, era stop? Vă rog să mă iertaţi, sînt şi eu începătoare la volan, ştiţi cum e. Mă claxonează toţi, vorbesc urît cu mine. Mă grăbeam la serviciu, că şi aşa am întîrziat şi acum…cu criza asta…nu se ştie dacă mă mai apucă săptămîna viitoare la locul ăsta de muncă. Şi am rate…tot felul de cheltuieli.” “Vă înţeleg domnişoară, dar asta nu vă scuză de rigorile legii…” “Da, aşa e! Aveţi dreptate! Voiam doar să fiţi mai drăguţ cu mine, că probabil aveţi şi dumneavoastră o soţie, o soră… Vă roooggg mult! Promit să fiu atentă de acum încolo! Pot să plec??? Mulţumeeeesssccc!!!!”
“Alo, fată, hai că era să îmi ia un gabor permisu’. Da’ i-am băgat textul ăla cu sora şi soţia şi l-am pîrlit pe fraier. Hai că nu mai am mult şi ajung”.
După 5 minute. “Iubitu, hai că am comis-o. Am trecut un pic pe roşu şi am intrat în autobuz. Nu am păţit nimic, dar maşina e cam praf”. “De ce ţipi ca dobitocu? Totu’ e din vina ta, că nu ţi-ai dat curu’ jos din pat să mă ajuţi şi am plecat cu draci de acasă. Gata, plec la mama. Pa!”
Go Terios!!!:)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #61 : 10.Iun.2010, 02:20:40 p.m. »
 =)) =)) =))

Nu neg ca or exista si astfel de... soferite. Simpatic textul :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
« Răspuns #62 : 10.Iun.2010, 03:42:04 p.m. »
pentru ca acest colt este dedicat in exclusivitate femeilor, cel putin in teorie... incerc sa imi spun si eu parerea.

din ce am observat eu, toti oamenii fac greseli, unora li se tolereaza astfel de greseli altora mai putin din cauza arhetipurilor de personalitate pe care ni le insusim fie de la altii, ni se insufla de catre societate, sau din ce am apucat sa observam de cele mai multe ori subiectiv.

eu am ales sa fiu un om tolerant, chiar daca ma intalnesc cu aceste "arhetipuri" in trafic si mai injur in gand sau cu glas tare, desi-s o doamna :)... fiindca  si eu am trairi ca toata lumea, overall ...sunt ok.

as milita mai degraba pentru o anumita politete in trafic decat pentru catalogarea unora sau altora.

PS daca doriti ca acest topic sa nu moara, poate ca totusi puteti face o incercare de a fi mai simpatici :). Fiindca eu sunt sigura ca in trafic sunteti mult mai ingaduitori cu oamenii mai putin talentati la condus fie ei barbati sau femei.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #63 : 10.Iun.2010, 05:24:26 p.m. »
Chiar asa ! Azi am vazut un Tico verde cu semn de incepator. La volan un barbat. Dar stiti ce era sub semn ? Un abtibild pe care scria : "Atentie, conduc foarte prost !
Deci poate reusim sa le readucem colegelor de forum zambetul si buna dispozitie ...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Silfax

« Răspuns #64 : 21.Iun.2010, 11:54:52 a.m. »
Ma gandeam sa postez la "filmuletze", dar la cat de buna este prezentarea si subiectul in sine, mere la fix acilea!  B-)

• S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Silfax

« Răspuns #65 : 21.Iun.2010, 12:28:34 p.m. »

...uitasem sa adaug si #4...

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • B-07-SAP
« Răspuns #66 : 21.Iun.2010, 07:59:15 p.m. »
Parerea mea... :inteligent:

Femeile:
 - majoritatea nu conduc de placere, conduc de nevoie (exceptie cele care conduc un Suzuki :P)  <=> barbatii in schimb conduc de placere, mandrii si orgoliosi;
 - nu au reactii "eficiente" in momente de criza (asa e firea lor, se emotioneaza si impacienteaza mai repede) <=> barbatii sunt mai simpli si au reactii rapide pentru ca multe lucruri le fac din instinct, fara sa le mai proceseze (lucru bun si nu prea  :fluier: )
 - nu respecta mereu regurile de circulatie de condiuita rutiera pentru ca uita sa se concentreze asupra sofatului si se gandesc la 1000 alte lucruri in acelasi timp <=> babatii in schimb nu se gandesc decat la cum sa ajunga mai repede la destinatie, cum sa-l fenteze pe ala din fata,

cred ca trebuia sa ma nasc barbat :-S
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #67 : 21.Iun.2010, 10:33:09 p.m. »
Eu cred ca nu. :P
Trebuie sa recunoastem ca sunt multe femei care se comporta exact ca in descrierea de mai sus, insa sunt si multe care nu fac asta.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline Silfax

« Răspuns #68 : 22.Iun.2010, 09:58:25 a.m. »
Pana la urma prezentarea de mai sus are un singur mesaj: - sa ne acceptam asa cum suntem, dar sa nu ne complacem in ceea ce suntem ;)....

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
« Răspuns #69 : 22.Iun.2010, 06:48:29 p.m. »
ironia face ca in ultimele 2 zile de cate ori mi-a taiat calea cineva sau a facut vreo magarie...sa exclam, de fata cu a mea colega " uite si la femeia asta cum conduce, nu se uita in oglizi, ce naiba!!!" , pentru ca si pe mine ati reusit sa ma influentati astfel incat sa nu ma mai uit de ce gen e soferul, presupunand automat ca, daca face tampenii e sigur femeie.... si de fiecare data, fata asta m-a corectat zicand: nu draga, e barbat!!!!  :)))

So, I rest my case....

Iar Allan Pease castiga o gramada de bani fiindca a observat anumite caracteristici mai mult decat generale pe care incearca sa ni le insufle ca litera de lege....