Autor Subiect: Way of....women  (Citit de 157914 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
Re: Way of....women
« Răspuns #40 : 12.Mai.2010, 11:53:40 p.m. »
Si tu crezi ca incheierea ta face parte din criticile constructive?  :-q

cu ce am gresit? ma gandesc ca daca am postat chestia asta [care se putea termina nasol daca nu aveam decor in care sa ies], poate trag semnal de alarma in legatura cu asigurarea inainte de depasire sau de schimbare a benzii.. nu pricep cu ce am gresit. ce critica am facut ??

am modificat si postul anterior sa nu mai deranjez pe nimeni

Am ajuns acasa tarziu, dar am vrut neaparat sa postez si eu aici.Am incercat si de la munca, INAINTE ca minunatul coleg @alex... sa schimbe postarea ( da, eu am prins originalul!, ca si @rexkroki),dar nu mi-a permis administratorul de retea de la locul meu de munca.M-au deranjat cateva lucruri, si daca tot sunt pe "way of women", pot sa scriu ce si cat vreau, atata timp cat nu incalc regulile forumului. Cui nu-i place sa nu citeasca, cine vrea sa rada, va urez succesuri.

1.@rexkroki, multumesc in numele tuturor SUZUKI WOMEN, pentru sustinere.

2. asta m-a deranjat cel mai mult, sa vad thumb down la rexkroki (pentru ce? cine le-a dat, a citit postul de la 7 dimineata a lui alex, inainte sa fie modificat la 6 dupa amiaza????) , si , desigur, un thumb up complet ridicol la @alex (nu mai are sens intrebarea " pentru ce?", pt ca e clara coincidenta thumb up-thumb down)

3. misogini, draga @BUMBUTZA, sunt peste tot, nu aveau cum sa nu apara si pe un forum.Dar de aici pana la "judecati"gratuite, e cale lunga...As putea sa ma apuc si eu sa scriu, IN FIECARE ZI, pentru fiecare drum pe care il fac, despre un tampit-idiot-cocalar-handicapat-ordinar-bou care mi-a taiat calea/fata, nu mi-a dat prioritate, a semnalizat stg si a luat-o drt, nu a semnalizat, opreste fara sa semnalizeze, franeaza fara motiv, ma depaseste prin drt, ma claxoneaza cand eu am 7 masini in fata, etc. Asta nu inseamna insa ca o voi face vreodata, pentru ca nu aveti voi, SUZUKI MEN, nici o vina pentru comportamentul altora...

3.recomand carcotasilor sa vina  la intalniri- si ma refer la cele nationale, cand se merge in coloana etc. Vor pricepe si ce inseamna spirit de echipa/colegialitate, si ca exista femei care STIU sa conduca ( nu despre mine vorbesc)

4.@ alex..., doamna cu megane-ul SIGUR nu a citit postul tau. Noi, sau o parte din noi, da. Prin urmare , "thumb down" care va aparea la postul tau (maine probabil) , este de la mine, ti l=am dat, in gand,inca  de dimineata. Ai facut un edit si te-ai "spalat" pe maini, iar @rexkroki pare pentru multi ca bate campii, dar eu (da, la 7 si ceva dimineata!) citeam forumul.
Mult succes pe drumurile nationale, si daca nu iti plac femeile la volan, du-te in cosmos- desi vei avea surprize chiar si acolo.

P.S. Nu mai dau thumb down, ca nu merita efortul. Stiu insa dinainte ca voi primi eu , cel putin doua (ca la @rexkroki).Thumb up insa sunt de la mine, pt @Rexkroki
P.P.S.Rog moderatorii sa mute acest topic la "war zone", daca vor considera ca este necesar.Mie postul COLEGULUI mi-a lasat un gust tare amar.
« Ultima Modificare: 12.Mai.2010, 11:58:41 p.m. de Suzika »
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #41 : 13.Mai.2010, 08:04:37 a.m. »
Mie postul COLEGULUI mi-a lasat un gust tare amar.

Imi cer scuze. Nu am vrut sa ofensez. Nu stiu care e treaba cu Thumb up/down - nu am timp sa ma joc cu ele de regula. Cine le-a dat probabil si-a exprimat acordul/dezacordul pentru postul meu, respectiv pentru postul urmator, care mi-a determinat si impulsul de a modifica realitatea pe care nu nesimtire mi-am permis sa o relatez. Mi se pare mie sau e vreun fel de CNA defectuos pe aici?? Libera exprimare?? Nema.

Oricum, e ultima data cand voi posta pe acest topic, deoarece, fara a fi misogin, am fost acuzat de aceasta. Pe de alta parte in timp ce la mine "realismul" si o istorioara comica ce se putea termina tragic si care din nu stiu ce motive a avut ca protagonist chiar o femeie, a devenit o imagine a "misoginului" din mine [despre care nici nu stiam ca exista].

Nu am crezut ca sunt femei care sufera asa de tare din niste complexe comune. Iar imi cer scuze.. Eu nu sunt asa de sensibil. Stiu ca exista si barbati cretini, idioti, soferi varza etc. dar asta nu ma face sa ma zbat in chinuri daca cineva face un repros la.... sa dau un exemplu: modul mai agresiv de conducere al barbatilor. Prin aceasta ar insemna sa incuviintez in mod tacit.. nu?

Fara sa va suparati stimabila doamna, polologhia pe care am citit-o cu deosebit interes si care continea reprosuri nefondate, mie mi se pare ca are baze FEMINISTE care pe undeva este versiunea misogina pentru femei. Deci sa nu sarim sa judecam asa de repede.. Am inteles.. Poate cei/cele pe care i-ai/le-ai aparat au legaturi mai apropiate cu dvs si ati simtit nevoia sa interveneiti cumva. Un simplu post de cateva randuri a starnit o controversa.. Daca randurile astea erau scrise in alta maniera si erau destinate barbatilor, ar fi zambit usor si ar fi zis.."e adevarat ca nici noi nu suntem perfecti.. o sa ma asigur mai mult cand schimb banda de circulatie.. alex putea muri usor la chestia asta". Dar poate erati dumneavoastra in masina.. Poate aveati un copil in masina... sa stiti ca frustrarea asta si inversunearea de a lua partea rea din postul meu si de a refuza categoric tocmai morala, nu duce la nimic bun.

Cu multa stima,

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #42 : 13.Mai.2010, 09:03:00 a.m. »

Mi se pare mie sau e vreun fel de CNA defectuos pe aici?? Libera exprimare?? Nema.
Ciudat...ce te-a facut sa zici asta? Nu cred ca ti-a sters nimeni postarea ori editat-o.

Stiu ca exista si barbati cretini, idioti, soferi varza etc. dar asta nu ma face sa ma zbat in chinuri daca cineva face un repros la.... sa dau un exemplu: modul mai agresiv de conducere al barbatilor.
100% de acord numai ca trea sa stii ca femeile sunt unite si isi sustin cauza :D.
Nu pot sa zic ca sunt de acord cu tine 100% (vorbesc despre postarea initiala, editata ulterior) numai ca cred ca ai postat in locul gresit.... daca o faceai in topicul "Cine te-a enervat .." nu cred ca starneai astfel de reactii.
Si pe mine m-a facut sa refulez...verbal una Bucata respectabila DOAMNA care desi circula pe sensul gresit tot ea era cu ...dar poate o sa relatez intamplarile in topicul corespunzator  >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline miocrl

« Răspuns #43 : 13.Mai.2010, 09:04:05 a.m. »
de ce va afectati cand cineva zica ca a aparut o problema in trafic cauzata de o fata/femeie. nu va mai afectati. si mai bine.. nu dati inpoi cu misoginismul. stim toti ca exista diferente intre fete si baieti chiar foarte mari din toate punctele de vedere.

voi care sunteti aici nu cred ca faceti parte din cele criticate(persoanele de fata se exclud :D)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #44 : 13.Mai.2010, 10:18:24 a.m. »
Uau ce s-a discutat pe tema asta :D

Si eu am vazut postul inital al lui @Alex si mi s-a parut cam inversunat. Ba chiar m-a suparat pe moment. Insa am zis ca mai bine tac, ca stiam la ce discutii lungi si thumb up/down s-ar fi ajuns :D Dar nah, nu toata lumea poate rabda, si sunt de acord cu postarile fetelor, @bumbutza si @Suzika (desi Suzika a fost putin vehementa :P Probabil s-a suparat si ea cand a citit), dar si cu cea a lui @rexkroki. Alex, cred ca punctul tau de vedere putea fi exprimat putin mai elegant :), sau pe un alt topic, cum sugereaza si @cristy. Poate ca trebuie sa mai inveti cate ceva despre femei si anume ca uneori o iau prea personal, chiar daca tu nu te-ai referit la nici o colega de forum ;), si asta nu ti-am spus-o cu rautate.

Si da, subiectul "toate femeile conduc prost" este unul sensibil si complet neadevarat ;) Cred ca ar fi mai OK formulat "majoritatea" sau "o parte" sau...

Si apropos, asta numai colt pentru fete nu e ;) Mai degraba se inghesuie barbatii sa ne spuna cum sa conducem ;-) Da alte sfaturi in afara de cele pentru condus nu aveti?
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
« Răspuns #45 : 13.Mai.2010, 10:26:55 a.m. »
Uite cum a reinviat topicul  =))

@Alex, cred ca daca postai la "cine m-a enervat in trafic", sau "loc de varsat nervii", era liniste si pace. Dar din cand in cand e bine cand face cineva o mica greseala, ca uite asa mai auzim ce gandesc unii, altii :)
@rexkroki NU imi este un apropiat.
O persoana care citeste cu "deosebit interes"polologhii, este adeptul polologhiilor  :P
Faptul ca ai avut parte de niste reactii mai...dure si exclusiviste, nu inseamna ca ai intrat in "vizorul" CNA. Asa suntem noi, unite-impulsive-intepate etc, dupa cum bine a grait si @Cristyyy
Personal, nu am o structura intelectuala- fizica- spirituala care sa ma faca sa ma simt complexata de ceva.Nu am nici complexe "comune", nici "speciale".In nici un caz pe un forum sau pe sosea.
Sunt amuzata in acest moment, si nu o sa vorbesc despre statisticile vis a vis de cine produce mai multe accidente grave si daune, cine incalca mai mult regulile de circulatie, pentru ca as starni o alta polemica.Nu o sa spun nici ca , din statistica proprie, prefer sa ma feresc de cei care poarta sapca/palarie cand sunt la volan, pentru ca e posibil ca vreun coleg de forum, care conduce exemplar, sa aiba aceasta placere :)
Prefer sa rog moderatorii sa infiinteze un topic gen "TEASING ZONE", pentru ca nu se pot numi "razboi" postarile de mai sus, in asa fel incat cei care au de schimbat ironii/amabilitati/politeturi sa o faca linistiti, pe ton civilizat si de gluma.Cu atat mai mult cu cat @alex ne-a anuntat ferm si solemn ca nu va mai posta pe acest topic exclusivist si plin de subiectivism  =((

Morala, stimabile domn, (ca sa mentin tonul protocolar  :D)  este ca viata e frumoasa...mai ales cand conduci un Suzuki  >:D<

SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14541
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #46 : 13.Mai.2010, 12:04:23 p.m. »
Un Suzuki sau o Suzuki ? :-/
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #47 : 13.Mai.2010, 12:12:44 p.m. »
Cred ca "o" folosesti daca spui "o masina Suzuki".
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline >pexic<

« Răspuns #48 : 13.Mai.2010, 01:42:01 p.m. »
sa infiinteze un topic gen "TEASING ZONE"   - aprob pozitiv !   ;-)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline hugbear

« Răspuns #49 : 14.Mai.2010, 12:07:09 a.m. »
...se inghesuie barbatii sa ne spuna cum sa conducem. Da alte sfaturi in afara de cele pentru condus nu aveti?
Daca ti-as raspunde "ba da, sfaturi despre cum sa co-pilotati eficient", iti dai seama ce meciuri ar iesi? :D Asta asa, de dragul teasing-ului pomenit...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon