Si tu crezi ca incheierea ta face parte din criticile constructive?
cu ce am gresit? ma gandesc ca daca am postat chestia asta [care se putea termina nasol daca nu aveam decor in care sa ies], poate trag semnal de alarma in legatura cu asigurarea inainte de depasire sau de schimbare a benzii.. nu pricep cu ce am gresit. ce critica am facut ??
am modificat si postul anterior sa nu mai deranjez pe nimeni
Uite ca m-am tot abtinut sa postez insa acum aveti si opinia mea
Faza e ca acest topic, colt sau cum ii spuneti voi, ar trebui sa fie unul pozitiv nu discriminant... ori comentariile lui Alex au o doza mare de misoginism. Nu mi mi se pare corect.
Sa nu uitam ca Suzuki este o marca foarte indragita de femei, pentru ca pe langa aspectul placut al masinilor, acestea sunt si smart, fasnete etc....
Deasemenea, sa nu uitam ca noi soferii mai incepatori sau nu, mai priceputi sau nu ar trebui sa ne respectam atat in trafic, cat si pe forumuri.
Este adevarat ca cel putin in Bucuresti circulatia este oribila. Da Alex si eu m-am trezit pe alta banda tot din dorinta de a nu fi implicata intr-un accident, si da, de f multe ori erau barbati cei care considerau ca pot face vitejii fiindca deh sunt incepatoare si f grijulie, deci nu au ce risca. F aiurea si total incorect. Reflexele unui incepator nu-s formate indeajuns, eu una am noroc fiindca nu am ochelari de cal atunci cand conduc, ma asigur destul de bine, oglinzile-mi sunt f utile
. Iar frana-i sfanta!
OK si eu as putea avea prejudecati fiindca sunt situatii care se tot repeta, insa mi se pare riscant sa zic de exemplu ca toti soferii de logan cu varsta de peste 40-50 de ani nu se asigura cand schimba banda, desi am salvat pana acum vreo 3 si nu erau femei.... si multe alte exemple in care soferii nu erau femei (jeep-ul care-ti taie calea si il lasi ca te striveste, tupeistul care face forfecari, scamba banda 1 pe banda 3 si asta la semafor...etc).
E drept ca am vazut si soferite neatente care de ex iti taie calea/iti multumesc
si dupa aceea merg incet de pui o super frana, insa am vazut si f f multe super ok...Insa deh, de obicei alea ok nu se remarca... asa cum nu se remarca prea tare nici tupeistii misogini ce-ti taie calea fiindca stiu ca vei fi prevazatoare si nu vei da peste ei....
Oricum, ideea este ca in cazul in care doriti ca intradevar acest colt sa fie populat de femei, care sa ciripeasca vesele despre shopping, condus etc, atitudinea membrilor de sex masculin ar trebui sa fie una constructiva cum bine sublinia cineva.
Cam atat
Condus usor si fara incidente va urez!