Autor Subiect: Way of....women  (Citit de 157912 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Tweety

• Full Member
  • Mesaje postate: 127
  • Gen: Femeie
Re: Way of....women
« Răspuns #30 : 25.Feb.2009, 10:51:38 a.m. »
ma si la noi in Moldova asa e ...de 1 Martie e ziua tatilor si de 8 Martie ziua Mamelor  ...  :good:
SX4  1.5 GLX

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #31 : 01.Mar.2010, 09:47:01 a.m. »
1 Martie calator,
va aduce un... ghiocel :)

Offline zooky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 468
« Răspuns #32 : 01.Mar.2010, 12:18:41 p.m. »
Multumim :)!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #33 : 01.Mar.2010, 12:33:51 p.m. »
Ce frumos :) multumim! >:D<
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #34 : 11.Mai.2010, 03:44:57 p.m. »
Ce liniste pe aici, nici o reteta noua de prajituri, nu tu una de muraturi, nici un model nou de pulover tricotat, nici un produs nou de la Avon, nici o o informatie despre ce culori se poarta vara asta, nu tu o recenzie de la un striptease de 8 Martie, nimic.   :(

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #35 : 12.Mai.2010, 07:59:02 a.m. »
Poate femeile s-au suparat de la criticile noastre constructive.. Si ca tot veni vorba..

Ieri, 12 mai 2010, mergand linistit pe banda mea cu viteza legala, o tante intr-un megan de pe banda cealalta [ea fiind ceva mai in fata mea si mergand ceva mai incet], a schimbat banda exact cand eu treceam prin dreptul ei obligandu-ma sa ies in decor [ca sa evit impactul]. Nici nu a binevoit sa se asigure macar catusi de putin.. Dar daca era vreun meltean cu un Hummer H2 sau cu vrun Land Cruiser cu 120 km/h. Acum mai traia?

Memo:

...
« Ultima Modificare: 12.Mai.2010, 06:27:52 p.m. de Alex-Swift 1.3 GLX »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #36 : 12.Mai.2010, 09:01:02 a.m. »
Si tu crezi ca incheierea ta face parte din criticile constructive?  :-q

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #37 : 12.Mai.2010, 06:25:58 p.m. »
Si tu crezi ca incheierea ta face parte din criticile constructive?  :-q

cu ce am gresit? ma gandesc ca daca am postat chestia asta [care se putea termina nasol daca nu aveam decor in care sa ies], poate trag semnal de alarma in legatura cu asigurarea inainte de depasire sau de schimbare a benzii.. nu pricep cu ce am gresit. ce critica am facut ??

am modificat si postul anterior sa nu mai deranjez pe nimeni
« Ultima Modificare: 12.Mai.2010, 06:28:22 p.m. de Alex-Swift 1.3 GLX »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #38 : 12.Mai.2010, 06:55:48 p.m. »
Ca eu nu am fost de acord cu ce ai spus tu, cu limbajul folosit sau cu scrisul cu majuscule asta e una, dar nu trebuia sa stergi ce ai scris.
Fiecare are parea lui si e liber sa si-o exprime pe forum, daca nu incalca regulile forumului. Tu nu ai incalcat vreo regula, doar ca eu nu am fost de acord cu tine.  Atata tot. Puteai sa ignori ce am scris eu sau daca vroiai puteai sa-ti susti parerea in continuare.

In alta ordine de idei, cred ca unul din admini ar fi bine sa reduca timpul dupa care un user poate sa-si modifice o postare initaiala, sa nu se mai ajunga in situatii ca acestea in care cineva spune ceva, altcineva ii raspune, primul revine asupra postarii si sterge din ea si la final postarea celui de al doilea ramane in aer.

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
« Răspuns #39 : 12.Mai.2010, 07:13:31 p.m. »
Si tu crezi ca incheierea ta face parte din criticile constructive?  :-q

cu ce am gresit? ma gandesc ca daca am postat chestia asta [care se putea termina nasol daca nu aveam decor in care sa ies], poate trag semnal de alarma in legatura cu asigurarea inainte de depasire sau de schimbare a benzii.. nu pricep cu ce am gresit. ce critica am facut ??

am modificat si postul anterior sa nu mai deranjez pe nimeni

Uite ca m-am tot abtinut sa postez insa acum aveti  si opinia mea  :)

Faza e ca acest topic, colt sau cum ii spuneti voi, ar trebui sa fie unul pozitiv nu discriminant... ori comentariile lui Alex au o doza mare de misoginism. Nu mi mi se pare corect.

Sa nu uitam ca Suzuki este o marca foarte indragita de femei, pentru ca pe langa aspectul placut al masinilor, acestea sunt si smart, fasnete etc....  :)

Deasemenea, sa nu uitam ca noi soferii mai incepatori sau nu, mai priceputi sau nu ar trebui sa ne respectam atat in trafic, cat si pe forumuri.

Este adevarat ca cel putin in Bucuresti circulatia este oribila. Da Alex si eu m-am trezit pe alta banda tot din dorinta de a nu fi implicata intr-un accident, si da, de f multe ori erau barbati cei care considerau ca pot face vitejii fiindca deh sunt incepatoare si f grijulie, deci nu au ce risca. F aiurea si total incorect. Reflexele unui incepator nu-s formate indeajuns, eu una am noroc fiindca nu am ochelari de cal atunci cand conduc, ma asigur destul de bine, oglinzile-mi sunt f utile :). Iar frana-i sfanta!

OK si eu as putea avea prejudecati fiindca sunt situatii care se tot repeta, insa mi se pare riscant sa zic de exemplu ca toti soferii de logan cu varsta de peste 40-50 de ani nu se asigura cand schimba banda, desi am salvat pana acum vreo 3 si nu erau femei.... si multe alte exemple in care soferii nu erau femei (jeep-ul care-ti taie calea si il lasi ca te striveste, tupeistul care face forfecari, scamba banda 1 pe banda 3 si asta la semafor...etc).

E drept ca am vazut si soferite neatente care de ex iti taie calea/iti multumesc :) si dupa aceea merg incet de pui o super frana, insa am vazut si f f multe super ok...Insa deh, de obicei alea ok nu se remarca... asa cum nu se remarca prea tare nici tupeistii misogini ce-ti taie calea fiindca stiu ca vei fi prevazatoare si nu vei da peste ei....

Oricum, ideea este ca in cazul in care doriti ca intradevar acest colt sa fie populat de femei, care sa ciripeasca vesele despre shopping, condus etc, atitudinea membrilor de sex masculin ar trebui sa fie una constructiva cum bine sublinia cineva.

Cam atat :)

Condus usor si fara incidente va urez!  >:D<