Autor Subiect: Cine te-a mai enervat in trafic?  (Citit de 47682 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Cine te-a mai enervat in trafic?
« Răspuns #270 : 31.Mar.2011, 04:34:41 p.m. »
Din poza nu se observa daca semaforul aditional pentru dreapta functioneaza sau nu.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #271 : 31.Mar.2011, 04:39:28 p.m. »
Il asteptam pe Adrian sa lamureasca situatia. :)
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline roberto

« Răspuns #272 : 31.Mar.2011, 04:48:52 p.m. »
Banuiesc ca avea stopul de ceata aprins.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline adrian_r5

« Răspuns #273 : 31.Mar.2011, 05:50:05 p.m. »
Il asteptam pe Adrian sa lamureasca situatia. :)
Am ajuns acasa ... am mincat ... asa ca incerc sa lamuresc treaba - cu vreo 500 m in urma fata de locul in care am facut poza, pe o strada cu sens unic cu 2 benzi si semafor situatia se prezenta in felul urmator: pe banda 1 doua masini in fata mea (prima habar n-am ce si a doua un Fiat Punto) iar pe banda a doua in stinga Fiatului era Mercedesu' asta (nu mai tin minte ce indicau sagetile de pe carosabil ... da' sint aproape 100% convins ca de pe banda a doua nu se putea vira la dreapta) ... se face verde prima masina face deapta, Fiatu' incepe si el manevra si in momentul cind virase cam cu 45o vad cum Mercedesu' fara sa semnalizeze vireaza si el la dreapta si vrea sa intre in fata Fiatului ... la dreapta se intra pe o strada cu 2 benzi pe sens dar banda a doua pe care eventual s-ar fi putut incadra Mercedesul era deja ocupata de masinile care veneau din fata noastra si virau la stinga. Fiatu' cedeaza si se opreste ... il lasa pe dobitocu' cu Mercedesu' sa intre ... trece si Fiatu' ... trec si eu ... si ajungem la intersectia din poza pe banda 1 unde eu urma sa virez dreapta (de pe banda asta se poate face dreapta sau se poate merge inainte). Fac poza ... se face verde intermitent la dreapta ... moment in care dobitocu' cu Mercedesu' tisneste inainte ... apoi frineaza brusc pt. ca era sa se loveasca de o masina care venise din stinga si inca nu degajase intersectia (e o intersectie idioata ... au verde si cei care merg inainte si cei care vireaza stinga ... si fiind foarte aglomerata cei care fac stinga nu apuca liber decit cind se face rosu si cei care merg inainte opresc).

- prima intersectie din povestire este Str. Coriolan Brediceanu - Calea Circumvalatiunii iar a doua este Calea Circumvalatiunii - Str. Gheorghe Lazar.
« Ultima Modificare: 31.Mar.2011, 05:55:18 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bogdanb

« Răspuns #274 : 01.Apr.2011, 12:24:46 a.m. »
Stai linistit, eu intalnesc zilnic cretini din astia. Fie taximetristi care vireaza dreapta de pe banda 2, fie proaste pe care le uita dumnezeu la semafor fie cocalari care se baga in fata si evident nu mai vad semaforul, fie cretini care incetinesc cand semaforul din fata se face verde...
Daca ar fi sa ne enervam pentru fiecare idiot din trafic nu am mai avea neuroni pentru lucrurile importante.. :-j
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #275 : 01.Apr.2011, 10:53:35 a.m. »
Doamne ce idiotenie.tocmai am stat 10 min la o bariera ca sa treaca o amarata de locomotiva care mergea cu 20 cred. De ce naiba or lasa barierele asa devreme?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #276 : 01.Apr.2011, 01:32:48 p.m. »
Petricani? Ca asa este managementul cailor ferate romane :(
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hubbabubba

« Răspuns #277 : 01.Apr.2011, 01:34:49 p.m. »
Garantat pe Petricani  :-))

@Andrei: sa vezi cum e sa stai juma' de ora sa treaca 2 locomotive d-astea obosite  :D
What goes around comes around ...

Offline adrian_r5

« Răspuns #278 : 01.Apr.2011, 01:41:35 p.m. »
Da' sa vezi cum e sa se opreasca marfaru' pe linie in dreptu' barierei  >:) >:) >:)

Patit asta in septembrie 2001 la Rm. Vilcea ... veneam dinspre Brasov prin Cimpulung ... oprim la bariera ... vine trenu' ... opreste ... si dupa citeva minute vazind ca nu mai pleaca colegu' din dreapta se duce la la canton sa vada care e miscarea ... se intoarce cu o mutra dezamagita si zice ca trenu' nu pleaca curind si ca trebuie sa ocolim ... ceea ce am si facut  :(

Offline adrian_r5

« Răspuns #279 : 06.Mai.2011, 10:38:45 p.m. »
Ieri pe Valea Oltului: