Autor Subiect: Cine te-a mai enervat in trafic?  (Citit de 47660 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Cine te-a mai enervat in trafic?
« Răspuns #50 : 01.Dec.2008, 01:06:45 a.m. »
Daca-ti spun ca azi am patit la fel cu o masina a politiei, ma crezi? (mai putin faza cu mersul in fata lui...). Da' se "promena" cu vreo 25-30 pe banda a doua, singura libera ca pe 1 erau masini parcate, in zona cu banda dubla continua! Mor de ciuda ca nu gasesc un videorecorder in bucla la un pret rezonabil!!!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Sony

« Răspuns #51 : 01.Dec.2008, 01:12:52 a.m. »
Te cred, bre! De la gabori nu am asteptari pozitive. N-ai cu cine...
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #52 : 09.Dec.2008, 07:56:08 p.m. »
Vroiam sa scriu aici incidentu' pe care l-am avut astazi cu un biciclist...dar n-am apucat sa-l relatez ca s-a intamplat un altul.
Hai sa incep cu biciclietu'. Mergeam frumos pe bulevardu' din fata Muzeului de Istorie..imi scapa acu' numele, cand la un momentat imi face semn cu faru' un scuterist sa-i fac si lui loc printre mine si cealalta masina...ma uit in oglinzi si ii fac loc...cand ...poc un mare pumn in luneta ce mi-l aplica biciclistu' care era in dreapta mea....sustinand ca vezi Doamne el nu mai avea loc intre bordura si masina mea..desi loc era ....aproximativ 0.5m...deci mai mult decat suficient pentru el. Ma dau jos la el...si cum el a reactionat violent am fost si eu violent...cel putin verbal. Sustinea ca ar tre sa mergem la politistu' din intersectie sa vedem care-i vinovat. Cum sa fie ce sa fie....iese un politist dintr-un magazin si ....dupa un lung tam-tam si bla, bla. Politistu' imi ia partea mie, bicicletu' se apuca sa-mi faca poze la masina ca vad io pa draq si asa mai departe...

Iar acu' seara...un si anume dobitoc imi sterge coltu' dreapta al masinii (tre revopsita bara) si evident ca fuge...Cum eram in intersectie...blocaaat. Ma dau jos....analizez situatia...si intuiesc ca dobitocu' care a fugit in mare tromba este cel care m-a lovit...fac nspe mii de manevre si fug dupa dobitoc. Il ajung, cobor la el, asta-si blocheaza usile si isi inchide geamurile....ii iau la pumni masina (in speta geamu')..dupa cateva secunde isi da seama de ce sunt nervos pe el si imi zice ca el doar m-a injurat..nu e el cel care m-a lovit. Ala a fugit in alta parte :(....

Din seara ...pe care-l prind, il umplu de sange...ROMANIA e o tara plina de oameni prosti, de oameni de cacat, de oameni care puteau fi tinuti in frau ..doar de comunisim. De fapt nu de comunisim...ci de o dictatura adevarata.

OAMENI DE CACAT, TARA DE CACAT!!

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ASZ

« Răspuns #53 : 09.Dec.2008, 08:01:57 p.m. »

OAMENI DE CACAT, TARA DE CACAT!!

Hmmmm .... asta sa fie explicatia mirosului de nesuportat din tara  ... si motivul pentru care se vand asa de bine deodorantele/odorizantele etc ? :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #54 : 09.Dec.2008, 08:07:32 p.m. »
Nu cred ca am reusit sa fiu suficient de coerent...pentru ca's un car de nervi, dar concuzia ce ai tras-o este ...100% adevarata!
  • #romaniaelectrica

Offline ASZ

« Răspuns #55 : 09.Dec.2008, 08:12:25 p.m. »
Nu cred ca am reusit sa fiu suficient de coerent...pentru ca's un car de nervi, dar concuzia ce ai tras-o este ...100% adevarata!
Sincer te inteleg pt. ca din pacate si pt. mine a devenit un calvar drumul catre si de la munca, in care ma confrunt zilnic (ca si multi alti soferi dealtfel) cu indolenta/nesimtirea/nepasarea unor coparticipanti la trafic, care au impresia ca ma aflu acolo doar asa ... din plictiseala .. sau ca sa le vad lor fumul(rile) :(

De multe ori imi vine sa renunt la masina .. si sa ma intorc la troleu .. dar prea sunt legat de masina.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #56 : 09.Dec.2008, 08:17:24 p.m. »
Daca vreodata vom avea ...40% macar din ce are Parisu' ca transport in comun..in secunda 2 renunt. Dar ca sa ajungi acolo tre sa fi si om amice....iar la noi mai rar gasesti asa ceva.
  • #romaniaelectrica

Offline hugbear

« Răspuns #57 : 09.Dec.2008, 08:51:54 p.m. »
De multe ori imi vine sa renunt la masina .. si sa ma intorc la troleu ..

O alternativa ar putea fi... bicicleta!  >:)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Racky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 499
  • Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
« Răspuns #58 : 09.Dec.2008, 10:17:30 p.m. »
Imi pare rau sa aud ce ai patit Cristy :(. Cu toti cred ca suntem satui de tara asta...pardon de unele specimene din ea, iar despre trafic nu mai zic nimic ca observ ca a reinceput haosul...

hugbear - ca alternativa cred ca o sa alegem bicicleta doar cand nenea Oprescu o sa binevoiasa sa faca piste de biciclisti. Da nu ca astea de acum, pe care trece tot omu si parcheaza toti masina...

Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul.

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #59 : 09.Dec.2008, 10:40:23 p.m. »
eu am noroc ca locuiesc aproape de job si folosesc tramvaiul...  da tot ma inerveaza cei cu biciclete si scutere care se baga printre masinile oprite la semafor...  pana acum nu am avut incidente cu ei da fereasca sfantu ca un pizza boy din asta sa-mi zgarie masina din greseala ca-i bag be gat lada aia frigorifica...  X-(