Vroiam sa scriu aici incidentu' pe care l-am avut astazi cu un biciclist...dar n-am apucat sa-l relatez ca s-a intamplat un altul.
Hai sa incep cu biciclietu'. Mergeam frumos pe bulevardu' din fata Muzeului de Istorie..imi scapa acu' numele, cand la un momentat imi face semn cu faru' un scuterist sa-i fac si lui loc printre mine si cealalta masina...ma uit in oglinzi si ii fac loc...cand ...poc un mare pumn in luneta ce mi-l aplica biciclistu' care era in dreapta mea....sustinand ca vezi Doamne el nu mai avea loc intre bordura si masina mea..desi loc era ....aproximativ 0.5m...deci mai mult decat suficient pentru el. Ma dau jos la el...si cum el a reactionat violent am fost si eu violent...cel putin verbal. Sustinea ca ar tre sa mergem la politistu' din intersectie sa vedem care-i vinovat. Cum sa fie ce sa fie....iese un politist dintr-un magazin si ....dupa un lung tam-tam si bla, bla. Politistu' imi ia partea mie, bicicletu' se apuca sa-mi faca poze la masina ca vad io pa draq si asa mai departe...
Iar acu' seara...un si anume dobitoc imi sterge coltu' dreapta al masinii (tre revopsita bara) si evident ca fuge...Cum eram in intersectie...blocaaat. Ma dau jos....analizez situatia...si intuiesc ca dobitocu' care a fugit in mare tromba este cel care m-a lovit...fac nspe mii de manevre si fug dupa dobitoc. Il ajung, cobor la el, asta-si blocheaza usile si isi inchide geamurile....ii iau la pumni masina (in speta geamu')..dupa cateva secunde isi da seama de ce sunt nervos pe el si imi zice ca el doar m-a injurat..nu e el cel care m-a lovit. Ala a fugit in alta parte
....
Din seara ...pe care-l prind, il umplu de sange...ROMANIA e o tara plina de oameni prosti, de oameni de cacat, de oameni care puteau fi tinuti in frau ..doar de comunisim. De fapt nu de comunisim...ci de o dictatura adevarata.
OAMENI DE CACAT, TARA DE CACAT!!