Autor Subiect: Cine te-a mai enervat in trafic?  (Citit de 47659 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Cine te-a mai enervat in trafic?
« Răspuns #410 : 09.Mar.2019, 11:04:48 p.m. »
...Nu mi-e clar daca Mertzanul din spatele ei a venit după sau era locul gol.  :-/
  Pai cine avea interes sa-i ridice stergatoarele ? Cel din fata sau cel din spate, nu?
Deci f. posibil ca cel din spate sa le fi ridicat vazand carligul lunga numarul lui. Peobabil semnul de incepator nu-i al soferului care a parcat-o. Daca dinstantele fata/spate adunate ajung pe la 30-40cm, iese.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #411 : 10.Mar.2019, 06:17:17 a.m. »
Cel din spate nu este blocat in spate. Are o străduță perpendiculară pe strada principala.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #412 : 10.Mar.2019, 07:27:44 a.m. »
Eu stau in Bucurestii noi si ma enerveaza rau masinile de scoala care incurca circulatia la orele de varf
E loc traditional de invarat si sunt zeci de invatacei.
Nu am nicio problema in mod normal insa instructorii sunt foarte apropiati ca si comportament de taximetristi
Sunt 2 iesiri spre centru si ii apuca circulatul cu 3km /h fix intre 730-9, blocand cateva intersectii
« Ultima Modificare: 10.Mar.2019, 07:45:15 a.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: gabineg

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #413 : 10.Mar.2019, 11:49:36 a.m. »
Eu stau in Bucurestii noi si ma enerveaza rau masinile de scoala care incurca circulatia la orele de varf
E loc traditional de invarat si sunt zeci de invatacei.
Nu am nicio problema in mod normal insa instructorii sunt foarte apropiati ca si comportament de taximetristi
Sunt 2 iesiri spre centru si ii apuca circulatul cu 3km /h fix intre 730-9, blocand cateva intersectii

Acuma, sa iti spun ceva......Daca stii, Politia stabileste anumita zona pentru a sustine examenele candidatii. Cum activitatea instructorilor incepe de la prima ora, normal ca duc elevii pe acel posibil traseu pe care va fi examenul ( adica asa ar fi normal). Ca sunt multi cei care nu percuteaza imediat la o schimbare de semafor, sau sa se "bage" in intersectie, firesc ca se aglomereaza. Am practicat si eu asta, instructor auto, nu vrei sa stii cate injuraturi am luat, .....pentru ca fiecare uita ca la un moment dat si el a fost "scoler"......Asa ca putina politete rutiere si toleranta in trafic nu ar strica (chiar daca te incurca si faci 5 minute in plus). Desigur ca legislatia acum prevede ca la ultimele ore elevii sa faca parcari intre masini, deci s-a scos poligonul, asa ca uneori se petrec si mici evenimente nedorite ( julituri, indoituri ). Si sunt multi care iau  examenul " asha ni ", nu vreau sa spun cum .......
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

The following users thanked this post: yeti

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #414 : 10.Mar.2019, 11:51:28 a.m. »
Nu vreau sa polemizez, dar macar la orele de varf sa nu faca un card la stop
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #415 : 10.Mar.2019, 12:00:01 p.m. »
Nu vreau sa polemizez, dar macar la orele de varf sa bu faca un card la stop

Nici eu nu vreau sa polemizez, asa ca iti spun una reala, sa ne mai descretim fruntile, ca sa iti dai seama cam cine intra in trafic, adica sunt si unii din categoria asta
Odata, o "cucoana" in jur de 60 de ani careia ii murise sotul si a ramas masina, devenind obligata sa conduca, m-a intrebat la prima ora:
-De ce sunt 3 pedale cand eu am numai 2 picioare ?  :pardon:
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline enicky

« Răspuns #416 : 10.Mar.2019, 03:20:39 p.m. »
   Uite, asa uitam de unde am plecat ! Si pt. sotie era un mare stres cand avea ore de sofat in varf de trafic, dar trebuie sa invete si ei. Eu ii inteleg si pe elev si pe instructor.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: yeti

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #417 : 10.Mar.2019, 05:43:19 p.m. »
Dacă locul era gol, șoferul dubitei este senzațional.

Se pare ca asta e varianta corecta. Azi dubita lipsea, iar Suzie si Mertzanul nu erau afectate in vreun fel.
  • SX4 by Giugiaro

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #418 : 13.Mar.2019, 08:39:06 p.m. »
Epilog: Azi am întâlnit dubita care tocmai se cupla cu o rulota parcată pe strada mea. Soferul era asistat de o domnișoară care alerga în jurul ansamblului și ii dădea indicații privind reperele de parcare.
Am oprit în dreptul lui și i-am făcut jos sa dea geamul jos. I-am zis de situația din weekend și l-am  felicitat pentru manevra de parcare. Mi-a răspuns ca a fost ghidat de aceeași domnișoară,  care părea a fi fiica lui.

Concluzia: cu ajutor și fără presiune poți parca la limita spațiului disponibil.
« Ultima Modificare: 14.Mar.2019, 09:16:07 a.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro

Offline enicky

« Răspuns #419 : 14.Mar.2019, 09:07:51 a.m. »
    Asa da, si cu "senzor" de parcare, plus "camera", trebuie sa-ti iasa !  :)