Autor Subiect: Cine te-a mai enervat in trafic?  (Citit de 47660 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
Re: Cine te-a mai enervat in trafic?
« Răspuns #40 : 26.Nov.2008, 01:31:31 p.m. »
@ falit fiul again

OFF : De azi sunt fericitul posesor al Carnetulu de Conducere European =)) Cat B :X
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #41 : 26.Nov.2008, 01:38:43 p.m. »
Si cum arata noul permis? Poti sa pui o poza cu el?
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #42 : 26.Nov.2008, 02:27:13 p.m. »
o poza nu am cu el .. iti zic asa .. are 2 poze .. :) alb-negru , sus scrie UE si in rest cam ce are si restu .. :P Va dau un sfat ..daca vreti sa-l schimbati ,schimbati-l acum ca e 50 de RON , din ianuarie o sa fie 60 Euro .
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline Sony

« Răspuns #43 : 01.Dec.2008, 12:39:44 a.m. »
Bai, frate, femeile nu vor sa fluidizeze traficul nici sa le pici cu ceara. Ieri pe o alee intre blocuri am dat nas in nas cu EA. Mai aveam nevoie de 5 metri ca sa intru pe alta alee pentru a intoarce. Nu a vrut sa se dea inapoi sub nicio forma, de parca i-ar fi cantat popa daca facea asta!
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline hugbear

« Răspuns #44 : 01.Dec.2008, 12:46:00 a.m. »
Aaaaaa, asta-i parfum! Sa vezi o idioata care nu voia sa dea inapoi, desi intrase pe interzis pe o strada cu sens unic, si tinea 6 masini la coada (al 6-lea eram eu...). Eu sunt un tip destul de calm, dar dupa ce toti ceilalti din fata au incercat s-o convinga cu vorba buna, mi-am dat seama ca e pur si simplu o tzoapa, si bunul-simt nu are corespondent in limbajul ei, asa ca mi-am facut loc printre ceilalti si i-am "tradus" pe limba ei ce voiau sa zica!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Sony

« Răspuns #45 : 01.Dec.2008, 12:49:12 a.m. »
i-am "tradus" pe limba ei ce voiau sa zica!
Sa intelegem ca ai simtit limba ei! :ad sub masa:

Offline hugbear

« Răspuns #46 : 01.Dec.2008, 12:49:59 a.m. »
N-am mai apucat, ca se grabea sa gaseasca marche-arriere-ul!

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Sony

« Răspuns #47 : 01.Dec.2008, 12:54:08 a.m. »
Inseamna ca ai putere de convingere.  :good:

Offline hugbear

« Răspuns #48 : 01.Dec.2008, 12:58:40 a.m. »
Mda... Ce m-a uimit a fost ca desi de obicei pe sosele se gasesc o groaza de marlani, de data asta toti 5 se comportau exemplar, incercand sa-i explice cu argumente si civilizat de ce ar trebui sa dea in spate. Cand m-am prins ca pentru ea o fraza fara expresii vulgare nu are subiect si predicat, mi-am scos Miriam-Websteru' di buzunaru' de la spate si i-am zis-o!  ;)

Offline Sony

« Răspuns #49 : 01.Dec.2008, 01:03:43 a.m. »
Desi zilele astea orasu' a fost destul de liber, se gaseau destui marlani care mergeau pe banda a doua cu aceeasi viteza ca si cei de pe banda intai. De ce sa te misti tu mai repede daca ei nu se grabesc? La un moment dat m-a enervat un papugiu si cand am ajuns in fata lui am mers doar in prima treapta de viteza pana s-a dat pe banda intai.