Autor Subiect: Cine te-a mai enervat in trafic?  (Citit de 47648 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Cine te-a mai enervat in trafic?
« Răspuns #370 : 20.Nov.2012, 03:11:07 p.m. »
Mda... Momentan n-au plecat! Daca si maine o gasesc asa fac rost de o sufa si le trag si io masinile pe unde apuc...
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #371 : 20.Nov.2012, 03:14:42 p.m. »
Diseara...te ajut si eu!  >:)
Go Terios!!!:)

Offline shpeedy

« Răspuns #372 : 20.Nov.2012, 03:54:29 p.m. »
Mda... Momentan n-au plecat! Daca si maine o gasesc asa fac rost de o sufa si le trag si io masinile pe unde apuc...

Si tu pana la ora asta n-ai plecat din cauza lor ???

Vezi cumva in ce treapta sunt amplasate masinile (daca au cutie manuala); daca e a doua, poti incerca sa le impingi incet-incet: au o cursa mica, cu hopuri, dar inainteaza (vorbesc din experienta, intrucat fosta masina a trebuit s-o urc pe trailer neavand acces la ea; era complet sigilata si fara curent).

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Dl Popa

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 65
« Răspuns #373 : 20.Nov.2012, 04:13:45 p.m. »
Aaaam un troliuuuuuuuu pe Discoveryyyy.trage 6 tone.Un semn astept. :D
Never ride faster than your guardian angel can fly...

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #374 : 20.Nov.2012, 04:16:16 p.m. »
In ultima perioada, lumea lasa masina si cu frana de mana trasa.
Go Terios!!!:)

Offline shpeedy

« Răspuns #375 : 07.Ian.2013, 10:01:12 a.m. »
"Specimenul" zilei are un Grand Cherokee Mk1 de Anglia cu numarul de inmatriculare P-5029-BB (bulgaresc, desigur). Pe langa faptul ca la prima oara a zilei de azi facea slalom printre masini pe Podul Basarab fara cea mai mica intentie de a semnaliza schimbarea directiei de mers, in momentul in care am semnalizat schimbarea directiei de mers pe banda lui, s-a gandit sa accelereze subit (si cu pedala pana la fund) astfel incat sa nu mai pot face respectiva incadrare... Stiu ca nu e frumos sa blestemi, dar mi-au trecut niste "ganduri" la adresa lui si a familiei lui in momentele acelea...

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #376 : 04.Feb.2013, 06:18:15 p.m. »
Nu-i chiar in trafic...dar simteam nevoia sa-mi descarc frustrarea cumva  >:) Asadar sa nu dea Dzeu sa pun mana pe unul d-astuia caruia ii place sistemul "HIT & RUN" ca poa' sa fie el 3 pe 3...ca fix asa o sa fac si eu "HIT & RUN.

Pffiu...parca ma simt mai bine  B-) Sunt curios cum o sa reactioneze baietii de la CASCO cand o sa ma vada iar cu masina...desi n-au trecut 2 luni de la ultima vizita pe acolo (o facusem boboc) si nici mai mult de 1500km  :dknw:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline shpeedy

« Răspuns #377 : 15.Sep.2015, 09:41:28 a.m. »
Nu e neaparat ca m-a enervat cineva, ci mai degraba o constatare - inceperea scolii/gradinitei la 15-Sept (sau 14-Sept, anul asta) o consider de ceva vreme inceperea "noul an" de trafic in Bucuresti: lumea lasa in urma vacantele si se-ntoarce la munca, cei cu copii incep (daca nu o foloseau deja) sa faca uz de masina de voie-de nevoie (macar pana se dumiresc ce alternative de transport au pe viitor) samd. Asa s-a intamplat si anul asta...

Impresia mea este ca numarul de masini in trafic a crescut putin comparativ cu anul trecut (poate ma insel eu); ce nu a crescut in schimb este bunul-simt si respectul in trafic, atat fata de lege, cat si fata de ceilalti participanti la trafic - ce respectare a culorii semaforului ? ce respectare a benzii/a prioritatii celorlalti ? ce prioritate pentru pietoni, atunci cand acestia au verde ? toate se pare ca sunt niste notiuni/precepte perimate in anul de gratie 2015...

In aceste conditii, astept cu interes prima ploaie/ninsoare zdravana in Bucuresti...  :good:

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #378 : 15.Sep.2015, 10:28:31 a.m. »
Impresia mea este ca numarul de masini in trafic a crescut putin comparativ cu anul trecut ...

Și eu am aceeași impresie. Ba mie îmi pare ca a crescut și dimensiunea medie a mașinilor. ..
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline miaunica

« Răspuns #379 : 15.Sep.2015, 11:18:13 a.m. »
Eu mai am putin si-mi tai venele pe verticala!
1. Le-am aparat pe soferite, dar muuulllte tute la volan! Stati, mamica , in dreapata , daca nu cunoasteti volanul!
 2. Pe banda a doua nu se face siesta!!! Fir-ar al dracu de cod rutier, ca nu-l citeste si nu-l aplica nimeni! Pt ce e banda a doua?!!!  :-/
3. La ora 7 dimineata, cand sute de oameni isi duc plozii la gradinita/cresa/scoala, dinspre Domnesti spre Prelungirea Ghencea, alde nea politistu fluidizeaza soseaua de centura!!!
Ce-mi mai pot dori?! Sa se inventeze teleportarea, la 5 ani sa se dea examen pt reinnoirea permisului, dupa 65 ani sa se faca anual viza medicala soferilor cu testare de reflexe si alde buze botuxate sa dispara de pe sosele!!!
...ma duc sa-mi iau magneziul... X-(
cainii au stapan...pisicile au anturaj