Autor Subiect: Cine te-a mai enervat in trafic?  (Citit de 47652 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline macmat

Re: Cine te-a mai enervat in trafic?
« Răspuns #330 : 16.Dec.2011, 02:25:08 p.m. »
Pai,in poza 1 poate sa si demonteze usile,nu numai sa le deschida, e tot pe "locul lui" !! :D In privinta modului "ciudat " de parcare........multi i-ar spune altfel.... :D
La poza 3 totu'i ok!!

Offline BXXENL

« Răspuns #331 : 16.Dec.2011, 02:32:30 p.m. »
Cat timp e libera parcarea iti permiti sa o tragi si pe 2 locuri, dar daca e plina, si se invarte unul si nu gaseste loc, si o vede pe a ta trasa asa, crezi ca nu-ti trage o cheie de ciuda?
  • SX4 1.5
Alex

Offline RaZwY

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #332 : 16.Dec.2011, 02:38:06 p.m. »
primele 2 poze sunt facute in parcarea de la Kaufland Sighisoara, parcarea e destul de mica, in Tg. Mures parchez in spate de tot... da parchez ca tot omu' ... aproape ca tot omu'>:)...BXXENL, asta e motivul pentru care parchez cat mai departe de intrare, nu inteleg oamenii care parcheaza cat mai aproape, intra cumpara o paine si pleaca, sau in fine, intelegeti la ce ma refer ... Apropo ieri am vazut o chestie tare de tot lipita pe un garaj in Tg. Mures, sper pe luni sa revin cu o poza... Scrie cv de genu ca nu parcati, dar daca totusi parcati lasa'ti un nr de tel pe bord, am incercat, si chiar ma sunat doamna :-))!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #333 : 16.Dec.2011, 04:03:01 p.m. »
Mai exista o vorba pe la noi  : de ce ti-e frica ,  de aia nu scapi! :D
Go Terios!!!:)

Offline RaZwY

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
« Răspuns #334 : 17.Dec.2011, 02:25:09 a.m. »
Sunt optimist :-))

Offline M_TM

« Răspuns #335 : 18.Dec.2011, 09:54:27 a.m. »
..eu o sa spun mai exact CE nu CINE..
Ieri,sambata ,am fost la Oradea si la intoarcere am zis sa incerc AUTOSTRADA (singura) din vest.
O chestie faina,pentru aradeni, e ca accesul pe autostrada se face foarte aproape de oras,practic iesi din Arad si imediat poti urca pe autostrada. Pe langa faptul ca mai e de lucru destul de mult,e si plin de pietricele(criblura ) pe asfalt ,
o chestie interesanta  si care nu imi place e ca mi se par cam inguste benzile,nu chiar ca cele de pe M 0  Budapesta-Szeged,la iesirea din B.
Chestie sesizabila doar cand depasesti TIR-urile.In rest mana si suna  :D.
Partea cea mai naspa e ca iesirea spre Timisoara e la 20-22 km de oras. :( .Dar ,probabil ca au avut in vedere si extinderea orasului.. :-))
In rest ok,mai putin vantul care s-a facut simtit din plin ,mai ales la 130 km/h ,ca mai mult nu ma lasa copilotul (d-na mea)  :baston:

Offline bisti

« Răspuns #336 : 18.Dec.2011, 10:10:56 a.m. »
Vezi ca pana la terminarea ei in procent de 100%, viteza maxima admisa este de 100 km/h.

Offline M_TM

« Răspuns #337 : 19.Dec.2011, 04:42:49 p.m. »
...da  bisti,stiu.Mai ales ca e afisat panoul cu 100 foarte des.Dar..deh..trebuia sa mai ard si eu funinginea de pe toba si sa fac putina curatenie pe la EGR... :-t  :D

Offline bisti

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #339 : 19.Dec.2011, 05:04:33 p.m. »
Ieri dupa amiaza veneam pe A1 dinspre Pitesti. Pe la km 23, a inceput sa se aglomereze, iar de pe la 20 s-a mers bara la bara, cu a 1-a si cu a 2-a. Pe banda 1-a erau convoaie de TIR-uri. Bineinteles, "bizonii" din trafic au manevrat pe banda de urgenta, ca de obicei. Dar, inainte sa ma enervez, TIR-istii (turci in majoritate), au facut o "baricada", incalecand succesiv linia continua ce separa banda 1-a de banda de urgenta si linia dintre benzile 1 si 2, blocand orice tentativa de "fraierire" a celorlalti participanti la trafic. Dupa ce am depasit accidentul de la km 17, situatia a revenit la normal.

Pot spune ca, dupa ce m-am enervat putin in trafic, TIR-istii m-au "bucurat" pe deplin. 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice