Autor Subiect: Cine te-a mai enervat in trafic?  (Citit de 47658 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Cine te-a mai enervat in trafic?
« Răspuns #320 : 12.Dec.2011, 05:04:17 p.m. »

De asemenea, le urez acelasi lucru similarilor care circula cu 100 km/h in oras, netinand cont ca semeni de-ai lor care n-au bani dupa ce bea apa, sau de benzina, si-au parcat rablele cumparate la mana a 10a, vechi de 10 ani dar 'full options' (inclusiv geamuri fumurii) pe marginea drumului inclusiv pe la colturi, reducand vizibilitatea celor care vin de pe strazi fara prioritate, in asa fel incat mai pot ei sa se asigure cumva pentru cazurile in care se circula cu viteza legala, dar e imposibil sa o faca impotriva vitezomanilor cu IQ de maimuta.

100% de acord...eu, in Bucuresti, traiesc senzatia asta zilnic! Trista senzatie totusi :(
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #321 : 15.Dec.2011, 05:04:22 p.m. »
Ca urmare a demersurilor conjugate ale mai multor ONG-uri, se pare că UE va adopta o directivă care va aduce modificări Regulamentului de aplicare a Codului rutier, astfel :
 1. Locurile de parcare cu marcajul din imagine vor fi puse la dispoziţie doar pentru persoanele cu dizabilităţi fizice, semeni ai noştri cu care soarta a fost mai puţin generoasă:

2. Marcaje ca cele din imaginile următoare se pune la dispoziţia decât persoanelor handicapate mintal, care este şi care se multiplică exponenţial în trafic !

Directiva nu face altceva decât să consfinţească o realitate demografică, acordând un drept binemeritat unei minorităţi (ce tinde să devină majoritate!) pentru ca membrii acesteia să nu mai fie victimele celor ce vor să circule cu automobilul pe suprafeţele special destinate şi marcate corespunzător. Să dea dovadă şi aceştia din urmă de un pic de inventivitate, să merge şi ei pă trotuare, pân garduri, pă sub podeţe...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline adrian_r5

« Răspuns #322 : 16.Dec.2011, 08:06:59 a.m. »
cu dizabilităţi fizice, semeni ai noştri cu care soarta a fost mai puţin generoasă:
 persoanelor handicapate mintal, care este
... pastrind tonu' post-ului citat .... ma risc cu o intrebare ... aia batuti in cap (adica aia care au parcat masinile din pozele de mai sus) de care handicapati e - fizici sau mintali  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #323 : 16.Dec.2011, 09:07:35 a.m. »
Sunt convins că şi pe locurile de parcare special destinate persoanelor cu dizabilităţi parchează indivizi tupeişti ... bunul simţ nu aduce profit în aceste vremuri de tristă aducere aminte...
Cei ce parchează pe aleea de acces, în zona cea mai aglomerată - aproape de intrarea în magazin, unde fel de fel de năuci vorbesc la telefon, scapă cărucioarele de sub control, taximetriştii demarează în trombă să nu piardă frăiereşteanu' - dau dovadă de crasă imbecilitate. Ca o paranteză, parcarea respectivă este ocupată la un sfert din capacitate, de regulă; cred că de 2 ori în 3 ani am văzut-o ocupată la 70% din capacitate.
Mai mult de atât, dacă încerci să-i explici că parcând pe aleea de acces pune în dificultate pe ceilalţi şoferi, unii mai impetuoşi pot atinge vreun copilaş ce zburdă fericit că i-a fost cumpărată vreo jucărie sau un nou produs Kinder, te va fixa cu o privire extrem de limpede în primele secunde (dovedind profunzimea şi densitatea gîndurilor ce-i animă cortexul) după care urlă şi jigneşte, ştiind, din desenele animate, din jocurile PC ori din reacţiile celor ce le-au fost în preajmă în copilărie (cînd solicitau papa, apa, etc.) că un astfel de comportament produce lehamite unui om normal şi pune capăt discuţiei.
În concluzie, aş miza pe handicap mintal pentru cei ce parchează pe carosabilul îngust, la câţiva metri de foarte multe locuri de parcare libere...
« Ultima Modificare: 16.Dec.2011, 09:12:46 a.m. de sxtelu »

Mark Twain

Online bisti

« Răspuns #324 : 16.Dec.2011, 09:24:15 a.m. »
Cand e parcarea full e oarecum normal sa gasesti masini parcate pe locurile de handicapati/gravide.

Problema este cand la un supermarket sunt 20 locuri de handicapati/gravide iar pe ele se bat taximetristii, ca sunt chiar langa intrare.
Chiar daca esti handicapat/gravida si vii cu masina la supermarket pana sa priceapa dobitocul ca esti indreptatit sa parchezi acolo, te face albie de porci, iar "badigarzii" nu schiteaza nici macar un gest.

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #325 : 16.Dec.2011, 09:56:36 a.m. »
Există întotdeauna locuri de parcare libere în acea zonă !
Nu pot să aduc acuzaţii nici celor ce au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi cât timp nu am dovezi că sunt persoane fizic normale - e posibil să existe Q7, Tuareg, Porsche Cayenne, BMW X5 în posesia unor astfel de persoane; nu am aşteptat niciodată să văd cine vine la respectivele maşini...
Problema mea este legată strict de cei ce parchează pe fîşia îngustă destinată şi marcată corespunzător, circulaţiei pe ambele sensuri în zona cea mai aglomerată, deşi au locuri de parcare suficiente DAR NU CHIAR LA UŞA MAGAZINULUI, asta e miza, le e lene să ducă căruciorul 10-20 metri prin parcare, prefrerând să blocheze traficul !
O imagine satelit ar fi foarte concludentă, din păcate în Google Earth e o imagine din mai 2009 când acolo era şantier; repet, parcarea este imensă, cu un grad mediu de ocupare de 25%.

Mark Twain

Online bisti

« Răspuns #326 : 16.Dec.2011, 10:53:10 a.m. »
Heh ... daca ajungi la Baneasa Shopping City seara dupa 18.00 o sa vezi exact acelasi stil de parcare. Toti ingramaditi la intrare si la extreme locuri goale.

Offline sfichiu

« Răspuns #327 : 16.Dec.2011, 11:42:27 a.m. »
Sa va dau si eu niste exemple de conducatori auto "corecti!"

Ce loc de parcare si-au ales!!! =))
  • VITARA S ,Matiz

Offline RaZwY

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
« Răspuns #328 : 16.Dec.2011, 11:59:35 a.m. »
Sincer, si eu am un mod ciudat de a parca de aia va si arat sa nu apar prin subiectu asta :)) mai bine recunosc singur :))

Cam asa parchez eu la Hypermarket'uri, am o scuza, parchez cat mai departe de intrare unde stiu ca nu incurc pe nimeni, si motivul pentru astfel de parcari e ca de ficare data se gaseste cate unu' sa deschida usa ca animalu' si chiar nu vreau urme de genu pe masinutsa:P

Iar asa am parcat la facultate ca nu am gasit loc... duba e a unui coleg :))

Offline bogdanb

« Răspuns #329 : 16.Dec.2011, 02:16:42 p.m. »
Greseala marturisita e pe jumatate iertata   ;)
Dar am o curiozitate: inteleg grija sa nu-ti zgarie cineva masina cu usa (desi mie nu mi s-a intamplat niciodata la nici una din masinile cu care am umblat de peste 15 ani incoace, si am parcat slava domnului intr-o gramada de parcari publice). Dar nu inteleg alta chestie: de ce te-ai chinui sa parchezi calare pe doua locuri intr-o zona unde oricum esti singur si locuri cacalau jur-imprejur?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)