Autor Subiect: Cine te-a mai enervat in trafic?  (Citit de 47664 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline AndreeaT

Re: Cine te-a mai enervat in trafic?
« Răspuns #310 : 30.Sep.2011, 12:17:18 p.m. »
Norocu meu ca nu ma enervez, ci doar bomban  :D

care e secretul sa nu te enervezi? :-)) ca mie imi vine sa-i bat cand vad ca tot ei sunt tari in gura!!!
Pieton fiind am vazut si eu o domnita aseara ,in rond la Alba Iulia care a tras prea mult stanga si a intrat singura in bordura , fara sa o sperie cineva ,sau ceva...pur si simplu...   :-q

Offline hubbabubba

« Răspuns #311 : 30.Sep.2011, 12:38:05 p.m. »
eu cred ca daca-si lua portiera de pe carosabil altele erau comentariile... :D

Sa fii convins  :D
What goes around comes around ...

Online bisti

« Răspuns #312 : 30.Sep.2011, 01:40:06 p.m. »
Intrebare : Cu ce conduce o domnisoara masina, daca cu stanga vorbeste la telefon si cu dreapta isi tine tigara ?

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #313 : 30.Sep.2011, 01:46:34 p.m. »
Pai are cruze , senzor de : ...,...,...,... , asa ca nu se pne problema.A avut "iubi " grije sa nu se streseze. :D
Go Terios!!!:)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #314 : 30.Sep.2011, 02:10:22 p.m. »
Imi place raspunsul lui @lucianer, dar tot n-am aflat raspunsul la intreabarea lui @bisti...deci?!

P.S. @AndreeaT, tipa s-a speriat de prietena ei imaginara :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Online bisti

« Răspuns #315 : 30.Sep.2011, 02:53:22 p.m. »
Deci ... la primul viraj si-a scapat "desteapta" tigara din mana si dupa ea a cazut si telefonul. Normal ca a tras pe dreapta si a deschis usa fara sa se asigure, iar cel ce venea dupa ea, un papuc, i-a sters portiera cu oglinda. Mai departe nu m-a interesat sa asist la "discutii" ca privitul prea mult in retrovizoare nu face bine la mersul inainte :D

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #316 : 16.Oct.2011, 01:34:48 p.m. »
Deci prostu' vrea sa fie remarcat.. Sa-l remarcam zic...
  • #romaniaelectrica

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #317 : 12.Dec.2011, 01:30:16 p.m. »
Pe DN1 am intalnit ultimul model de Audi: Audi A-Stupid!!
  • #romaniaelectrica

Offline shpeedy

Re: Re: Re: Cine te-a mai enervat in trafic?
« Răspuns #318 : 12.Dec.2011, 02:39:06 p.m. »
Intrebare : Cu ce conduce o domnisoara masina, daca cu stanga vorbeste la telefon si cu dreapta isi tine tigara ?

Poate ca suplinea o "lipsa" anatomica cu un ... strap-on ;D

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline adir

« Răspuns #319 : 12.Dec.2011, 02:46:59 p.m. »
Ieri. Intr-un sat. Mi-am dus prietena pe un drum mai putin circulat sa mai exerseze cu masina, ca tocmai si-a luat permisul, si inca nu cunoaste masina. Curba fara vizibilitate, taran de secol XXI (inaintea erei noastre), parcat masina pe marginea drumului, exact unde avea el vaca sau ce o fi avut prin zona. Cumva cumva, prietena mea a reusit sa vada si sa depaseasca ok, pentru ca merge incet.

La intoarcere, in acelasi loc, in ultimul moment se vede o dubita venind cu viteza. Bineinteles, eu, avand ceva experienta mi-am dat seama ca neanderthalu' n-are de gand sa franeze, ce sa intre in depasire, am mai apucat sa strig FRANEAZA. Normal, ea n-a franat, ca nu are inca reflexe de-alea. Ca doar avea prioritate, nu? Noroc ca pana la urma s-a prins, cand ala chiar s-a bagat in depasire, si a tras dreapta de aproape am ajuns in sant. Le urez taranilor care normal ar trebui sa conduca doar masini din Epoca Pietrei (de-alea cu motorizare de doua picioare putere si cu roti tunate din granit sau eventual daca-s cocalari manelisti, din marmura), sa intre naibii in primul stalp, decat sa omoare oameni nevinovati.

De asemenea, le urez acelasi lucru similarilor care circula cu 100 km/h in oras, netinand cont ca semeni de-ai lor care n-au bani dupa ce bea apa, sau de benzina, si-au parcat rablele cumparate la mana a 10a, vechi de 10 ani dar 'full options' (inclusiv geamuri fumurii) pe marginea drumului inclusiv pe la colturi, reducand vizibilitatea celor care vin de pe strazi fara prioritate, in asa fel incat mai pot ei sa se asigure cumva pentru cazurile in care se circula cu viteza legala, dar e imposibil sa o faca impotriva vitezomanilor cu IQ de maimuta.

Sunt pur si simplu scarbit si oripilat de faptul ca in Romania ai sanse extrem de bune sa ai accident nefiind moral (sau chiar legal) vinovat. Si sa mori. Sau sa suferi foarte mult, pentru prostia altora.
  • SX4