Vin binedispus de la o inmormantare de lesbiene
, dar :
Si eu ii urasc pe baietii cu xenoanele ....si pe cei care nu stiu ca exista si faza scurta sau cei care umplu masinile cu 200 kile de cartofi si 300 de varza si sunt mandrii de isprava lor , nu imi plac "plantele" care apar de pe strazi laturalnice si nu se asigura , nici macar nu se uita la tine si nu le pasa ca fotezi legile fizicii pentru a-i evita .
Imi provoaca sila cei care nu semnalizeaza la schimbarea benzii de rulare ( din pacate sunt tot mai multi si la noi ) , tractoristii care umplu drumurile cu namol , mai ales in curbe , cei care nu respecta regulile de circulatie si care cred ca daca au un pasat de manelisti tip TDI li se permite orice .
In romanika incerc sa ma abtin de la birjarit ( trebuie sa-mi administrez o supradoza de prozac pentru a face fata cu brio ), dar atata vreme cat "contribuabilul" nu este ars la buzunare , nu se va schimba pre mult
(vezi ce s-a intamplat la vecinii unguri de cand s-au inzecit amenzile )
p.s. azi bimineata vroiam sa ajung in oras dimineata la prima ora sa mai rezolv una-alta .... sens giratoriu.... astept sa intru .....1min .....2 min .....3min.... sensul era plin ( eu cu volan pe dreapta ), nimeni nu putea sa iasa afara ,dar nici o "planta" nu s-ar fi oprit 5 secunde sa ne lase si pe noi sa trecem , ca tot nu putea inainta ! Intr-un final am fortat herghelia de cai putere si printre o gramada de injuraturi am reusit sa trec !